Navigatie

Tv kopen bij Expert

Ruim en volledig assortiment televisies

Bij Expert vind je een ruim en volledig assortiment televisies van verschillende topmerken. Zoek je een grote tv, of juist een kleiner model? Wil je het scherpste beeld, met veel detail en hoge zwartwaarden? Bij Expert vind je zowel LED, QLED, als OLED televisies. Kies voor extra scherp beeld met 4K of 8K resolutie. Veel mensen kunnen genieten van films en series op Netflix, of de grappigste video’s op YouTube. Wil je graag deze content bekijken op je tv, kies dan voor een Smart TV. Expert biedt een breed assortiment tv’s van verschillende merken, zoals Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je graag goed geholpen worden met persoonlijk advies? Kom dan naar 1 van onze 140 winkels of bekijk onze adviespagina.

Beeldformaat televisie

Comfortabel tv kijken of de juiste afstand

Een van de meest persoonlijke keuzes bij het kopen van een tv, is de inchmaat. Kijk je graag films en series op groot scherm, kies dan een model van minimaal 55 inch. Zit je verder dan 4 meter van je tv af, maar wil je wel graag genieten van een ultieme thuisbioscoop? Kies dan voor een tv van 65, 75, of 85 inch. Zoek je een kleinere tv, voor op de slaapkamer of de camping? Dan is een tv van 32 inch ook heel geschikt. Groter is niet altijd beter. Het is ook goed om te kijken naar de perfecte beeldkwaliteit. Zoek je een tv met perfecte zwartwaarden en extra scherp beeld? Kies dan een Premium LED, QLED of OLED televisie met een 4K of 8K ultra HD resolutie. Kies voor een HDR paneel, om te genieten van prachtige kleuren. Combineer het allerbeste beeld met het formaat dat past bij jouw wensen, en geniet direct van perfect beeld.

Televisie installeren en monteren

Installeer je nieuwe tv zelf, of met hulp van Expert

Je kunt er voor kiezen om je nieuwe tv zelf te monteren aan de muur met een muurbeugel. Houd er dan wel rekening mee dat de VESA-maat van de televisie overeen komt met de VESA-maat van de muurbeugel. Je kunt er ook voor kiezen om de tv te laten installeren en monteren door Expert. Op deze pagina lees je er alles over. De monteur gaat pas weg als alles werkt!