Navigatie

Airpods kwijt? Zo vind je ze terug

AirPods terugvinden

Het zijn een van de meest populaire producten van Apple: de AirPods. Hiermee luister je overal naar de mooiste muziek of podcasts en bel je draadloos met al je vrienden. Doordat ze echter zo klein en licht zijn kan het gebeuren dat je ze vrij snel kwijtraakt. Gelukkig heeft Apple een makkelijke manier om te checken waar ze zijn. Ben jij je AirPods kwijt? Op deze pagina lees je hoe je ze terugvindt.

Wees goed voorbereid

Ben je je AirPods kwijt, dan kan je via de ‘Zoek mijn’-app op je iPhone gemakkelijk op een kaart zien waar ze zijn. Dit valt en staat echter wel met wat voorbereiding. Schakel voordat je je AirPods kwijt bent (bijvoorbeeld nu) het ‘Zoek mijn’-netwerk in. Dit doe je in een paar stappen.

  1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op je naam en vervolgens op Zoek mijn.
  3. Tik op Zoek mijn AirPods en schakel dit in.
  4. Wil je ze ook kunnen vinden als ze offline zijn, schakel dan ook Zoek mijn-netwerk in.
  5. Schakel Stuur laatste locatie in. Hiermee kan je vinden waar de AirPods het laatst gezien zijn. Dit is handig als de accu leeg is en ze niet op een andere manier gevonden kunnen worden.

AirPods zoeken

Ben je je AirPods kwijt, kan je nu makkelijk zien waar ze zijn. Open simpelweg de Zoek mijn-app, tik op Apparaten en selecteer je AirPods. Je krijgt nu een kaart te zien met een pictogram waar de AirPods zijn.

De laatste meters

Ben je op de plek waar je AirPods zijn, maar kan je ze nog steeds niet vinden? Dan kan je je AirPods een geluid laten afspelen, waardoor jij weet waar je moet zoeken. Dit doe je via dezelfde Zoek mijn-app door de AirPods te selecteren en te tikken op Speel geluid af. Heb je de oordopjes gevonden, dan kan je met Stop afspelen het geluid stoppen.

Liever persoonlijk advies?

Kom naar een van onze 140 winkels verspreid over Nederland. De adviseur in de winkel staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!

Zoek een Expert-winkel in de buurt

Liever persoonlijk advies?

Kom naar een van onze 140 winkels verspreid over Nederland. De adviseur in de winkel staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!

Zoek een Expert-winkel in de buurt