Navigatie

Welke Philips L’Or Barista koffiemachine kopen?

Advies over Philips L’Or Barista koffiemachines

Philips heeft samen met L’Or een nieuwe koffiemachine ontwikkeld: de L’Or Barista. Hij is geschikt voor aluminium capsules van L’Or en andere merken. Een hoge druk van 19 bar zorgt voor extractie van hoge kwaliteit. Zo zet je de heerlijkste koffie, van ristretto tot verschillende soorten espresso’s, lungo’s of filterkoffie uit een capsule. De L’Or Barista is geschikt voor normale en XXL capsules en je kunt kiezen voor verschillende kopgroottes. Verder zet je makkelijk een of twee kopjes koffie tegelijk.

Alle Philips L'Or Barista apparaten

Stijlvol design, verkrijgbaar in 3 kleuren

Het L’Or Barista koffiezetapparaat van Philips heeft een compact design en is ontworpen door Khodi Feiz. Het apparaat is in drie stijlvolle kleuren verkrijgbaar: wit (satin blanc), zwart (piano noir) en rood (sunset rubish).

Drie kopgroottes, van Ristretto tot Lungo

Bovenop de L’Or Barista zitten drie knopjes waarmee je de kopgrootte kunt kiezen. Hiermee kies je eenvoudig voor een ristretto (25 ml), espresso (40 ml) of lungo (110 ml). Uniek aan de L’Or Barista is de double shot koffie optie. Hiermee zet je een dubbele ristretto (50 ml), dubbele espresso (80 ml) of een dubbele lungo (220 ml). Verder kun je kiezen voor 1 of 2 kopjes koffie tegelijk.

Verschillende smaken

L’Or koffiecapsules zijn er in veel verschillende smaken. Zo zijn er verschillende soorten espresso, ristretto en lungo en filterkoffie uit een capsule. Denk bij de verschillende smaken bijvoorbeeld aan een decaf koffie, extra sterke koffie of een speciale koffie met koffiebonen uit India, Guatemala of Colombia. En als je de L’Or Barista combineert met een losse Philips melkopschuimer dan zijn er bovendien diverse koffie-met-melk variaties mogelijk.

Koffiecapsules in twee formaten: normaal en XXL

In de L’Or Barista passen twee formaten aluminium koffiecapsules: normale capsules en XXL capsules. De mogelijkheid om ook XXL capsules te gebruiken is uniek aan de L’Or Barista. In andere koffieapparaten passen geen XXL capsules. Met een XXL capsule zet je bijvoorbeeld een dubbele ristretto of twee grote koppen filterkoffie.

Ook geschikt voor Nespresso Cups

Naast L’Or cups is de L’or Barista ook geschikt voor aluminium cups van bekende merken zoals Nespresso, Douwe Egberts, Peeze, Café Royal, Illy en Starbucks. Alle standaardformaat aluminium capsules passen in de L’Or Barista koffiemachine.

Wat zijn de specificaties van de Philips L’Or Barista koffiemachine?

  • Hoge druk tot 19 Bar zorgt voor extractie van hoge kwaliteit
  • Automatische capsuleherkenning (normaal of XXL)
  • Geschikt voor aluminium capsules van L’Or en andere bekende merken
  • Zet 1 of 2 kopjes koffie tegelijk
  • Watertank: 0,8 liter
  • Verschillende kopgroottes: ristretto (25 ml), espresso (40 ml), lungo (110ml) + double shot

Liever persoonlijk advies?

Kom naar een van onze 140 winkels verspreid over Nederland. De adviseur in de winkel staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!

Zoek een Expert-winkel in de buurt

Liever persoonlijk advies?

Kom naar een van onze 140 winkels verspreid over Nederland. De adviseur in de winkel staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!

Zoek een Expert-winkel in de buurt