Navigatie

AEG FX9 serie steelstofzuigers

Zonder beperkingen – Snoerloos met de kracht van een traditionele stofzuiger.*

AEG heeft met de FX9 serie een snoerloze steelstofzuiger met de kracht van een traditionele sledestofzuiger ontwikkeld. Met deze combinatie tussen een krachtige stofzuiger en ultiem gebruikersgemak maak je je hele huis met gemak schoon. De stofzuiger heeft een ergonomische lichtgewicht ontwerp. Omdat je de stofzuiger voor praktisch alle stofzuigklussen kunt gebruiken, is dit de enige stofzuiger die je nodig hebt.

* Deze stofzuiger reinigt met een volle accu op de maximale vermogensinstelling een vloer met een oppervlakte tot 80m2 en is in overeenstemming met EU-richtlijn 666/2013 betreffende ecodesign vereisten voor stofzuigers met snoer voor stofopname op tapijten.

Ultieme vrijheid – Unieke verplaatsbare motor-unit met uittrekbare slang

Maak je hele huis van onder tot boven schoon, van de hoeken van het plafond tot diep onder de bank. De stofzuiger kan aan elke situatie worden aangepast dankzij een uittrekbare slang en 3-in-1 opzetstuk. Stofzuig met gemak vloeren, trappen, meubels bovenop kasten of het interieur van je auto.


Ergonomisch ontwerp – Telescopische buis, licht in de hand en wendbaar

Met de telescopische slang kun je de stofzuiger eenvoudig in hoogte verstellen. De stofzuiger is perfect uitgebalanceerd zodat hij licht aanvoelt en makkelijk te hanteren is. Doordat het zwaartepunt zich relatief laag bevindt, is de stofzuiger niet topzwaar.

Pauze stand

Snel even iets opruimen tijdens het stofzuigen of zelfs koffie zetten? geen probleem, wanneer je tijdens het stofzuigen even wilt pauzeren, blijft de stofzuiger zelfstandig rechtop staan, zonder om te vallen.


Lichtbalk

Donkere plekken stofzuigen is met de nieuwe FX9 Serie van AEG nog nooit zo makkelijk geweest. Dankzij 10 handige LED lampjes zijn ook de donkerste hoekjes verlicht en kun je altijd goed zien wat je stofzuigt. Onder het bed of de bank stofzuigen was nog nooit zo makkelijk.

Auto-functie

De FX9 Reach en Complete passen de zuigkracht automatisch aan verschillende vloertypes aan. Tapijt, laminaat of tegels, alles wordt zonder zelf de instellingen te moeten aanpassen schoon.


Maximale kracht

De stofzuiger krijgt zijn kracht van een 36 volt Lithium accu. In de eco stand kun je hiermee tot wel 60 minuten stofzuigen en in de high-power stand tot 16 minuten. In high-power stand kun je met een volle accu ongeveer 80 m2 stofzuigen en in de eco stand ongeveer 270 m2.

Bekijk de video

De AEG FX9 Complete is de meest complete FX9 stofzuiger, met automatische zuigkracht aanpassing voor verschillende vloertypes. Diverse accessoires maken de stofzuiger compleet, voor nóg meer flexibiliteit en mogelijkheden. Deze steelstofzuiger is met zijn gemotoriseerde mini-turboborstel ook uitermate geschikt voor mensen met huisdieren. De borstel verwijdert met gemak huisdierharen uit meubilair en tapijt.