Navigatie

Internet radio's

Waarom een internetradio kiezen?
Heeft u internet? Dan heeft u duizenden radiozenders binnen handbereik. Met een internetradio gaat er dan ook een wereld aan zenders voor u open. Via wifi of een vaste internetverbinding zijn in en om het huis namelijk duizenden radiostations te beluisteren van over de hele wereld.

Luister via internet niet alleen Nederlandse zenders als Radio538, NPO Radio 2 en Sky Radio. Beluister gewoonweg alle digitale zenders die er zijn van KOOL 97.3 FM in Alaska tot The Edge in Nieuw-Zeeland en van Zuid-Afrika’s Ukhozi FM tot Svalbard Radio in Noorwegen. Of bezoek de radiostations van uw favoriete vakantieland of toekomstige reisbestemming.

Pop? Rock? Jazz? Blues? Motown? Klassiek? Folk? Punk? Schlager? R&B? Metal? Latin? Met een internetradio kiest u in een handomdraai uw favoriete muziekstijl.

Welke internetradio past het best bij u? Wilt u een modern of retro uiterlijk? Kies maar uit.

Zie hieronder ons uitgebreide assortiment internetradio's en ontdek welke internetradio het beste bij u past. Bestel hem direct online of kom naar een van onze 140 winkels voor een demonstratie!Lees ook: Advies over hybride radio's