Navigatie

Beko warmtepompdrogers technieken

Alle Beko warmtepompdrogers

Beko warmtepompdroger

Hieronder leggen wij je uit welke technieken Beko in haar wasdrogers verwerkt heeft en wat de voordelen zijn van een Beko warmtepompdroger.


Kinderbeveiliging
De optie kinderbeveiliging kan geactiveerd worden om te voorkomen dat kleine kindervingertjes de instellingen kunnen veranderen.

ProSmart™ Inverter-motor
Beko wasdrogers met ProSmart Inverter motor beschikken over een energiezuinige motor. Dit loopt op tot en met energieklasse A+++ -10%. Deze ProSmart Inverter motor is vele malen zuiniger en stiller dan een standaard motor.

OptiSense®
OptiSense®-technologie optimaliseert de droogcyclus, dus je hoeft niet te gissen hoelang het duurt tot uw kleding droog is. Drie slimme sensors laten je kiezen hoe droog u uw kleding wilt hebben en stoppen de droger zodra dat niveau van droogheid is bereikt.

EcoGentle™
EcoGentle houdt in dat je kleding kunt drogen zonder de kleuren te laten vervagen. EcoGentle droogt op lagere temperaturen. Vriendelijk voor je kleding én beter voor het milieu.

AquaWave-technologie
Met behulp van een set peddels en een speciaal ontworpen trommelpatroon wordt een golfvormige beweging gecreëerd die je wasgoed zachtjes laat bewegen binnen in de machine. Dit geeft kledingstukken meer ruimte waardoor het sneller droogt en minder slijt.

RapidDry
Met RapidDry kun je kiezen of je energiezuinig óf snel wilt drogen. Deze hybride droger combineert warmtepomptechniek voor zuinig drogen met traditionele droogtechniek voor snel drogen. Wanneer je haast hebt, is je was extra snel droog, en wanneer je de tijd hebt, bespaar je flink op je energierekening.

Woolmark Handwash Safe
Sommige drogers van Beko hebben het WoolMark® Handwash Safe zorgcertificaat voor het wolprogramma. Dit betekent dat je je wollen kledingstukken veilig kunt drogen, zonder dat deze krimpen.

Alle Beko warmtepompdrogers