Navigatie

5 beste bluetoothspeakers voor buiten

De zomer associëren we al snel woorden als ‘feestjes’, ‘muziek’ en ‘vrienden’. Of je nou naar het park of het strand gaat, de zomervibe geef je een extra boost met een bluetoothspeaker. Daarmee luister je naar de beste zomerhits op de radio of kies je voor je eigen rock&roll op je smartphone! We hebben de 5 beste bluetoothspeakers voor je uitgezocht waarmee je deze zomer ultiem geniet.

Speaker 1: JBL CHARGE 5

Als er een speaker geschikt is om mee te nemen naar het park of het strand, dan is dat wel de JBL Charge 5. De speaker heeft genoeg volume om iedereen te laten genieten van de leukste muziek. Met een accuduur van 20 uur kom je makkelijk de dag door en omdat die water- en stofbestendig is, is hij dus meer dan geschikt voor buiten. Is je telefoon leeg? Geen probleem want de JBL Charge 5 heeft een ingebouwde powerbankfunctie. Daarmee laadt je heel eenvoudig jouw telefoon weer op! Dat is toch super handig?

JBL Charge 5

Speaker 2: Sonos Roam

Met een Sonos speaker weet je zeker dat je geniet van uitstekend geluid. Hoe klein en compact de Sonos Roam ook is, het geluid dat eruit komt is van hoge kwaliteit. Binnen werkt de speaker perfect samen met andere Sonos-speakers via wifi. Buiten verbind je hem gemakkelijk via bluetooth met je smartphone. Door automatische TruePlay wordt de omgeving van de speaker geanalyseerd en worden er kleine aanpassingen gedaan, waardoor de kwaliteit van het geluid nog beter is. Het maakt niet uit waar je bent, de Sonos Roam klinkt altijd goed!

Sonos Roam

Speaker 3: Fresh n Rebel Rockbox BOLD Xs

Kan je niet zonder muziek en moet je het altijd bij je hebben? Dat snapt Fresh n Rebel maar ook al te goed. De Rockbox BOLD Xs is super compact waardoor die makkelijk in je broekzak of rugzak past. Met de handige lus hang je hem ook aan je broek. Heeft één van je vrienden of vriendinnen dezelfde speaker? Dat is top, want dan kan je ze aan elkaar koppelen voor nog meer power en een mooi stereogeluid!

Fresh n Rebel Rockbox Bold Xs

Speaker 4: Sony SRS-XP500B

De Sony SRS-XP500B is minder compact dan de bovengenoemde speakers, maar als je een echt feestje wilt bouwen dan is deze speaker ‘the way to go’. De Sony speaker is een stuk krachtiger dan de compacte bluetooth-speakers en beschikt daarnaast nog eens over een ingebouwde lichtshow. Daardoor wordt het barbecuefeestje in jouw achtertuin of op het dakterras de beste van de hele zomer.

Sony SRS-XP500B

Speaker 5: Marshall Emberton

Natuurlijk is geluid belangrijk bij een bluetoothspeaker, maar vergeet het design niet! Goed geluid en een gave uitstraling komt samen in de Marshall Emberton. De speaker heeft het design van de iconische gitaarversterkers waar Marshall bekend om staat. Daarmee wil je natuurlijk graag gezien worden in het park. Met een afspeeltijd van 20 uur speel je heel de dag jouw lievelingsmuziek af!

Marshall Emberton

Dit zijn 5 top bluetoothspeakers uit ons assortiment, maar natuurlijk hebben we er nog veel meer! Twijfel je nog over welke speaker je moet nemen of wil je ze eerst in het echt zien? Kom dan langs bij 1 van onze 140 Expert-winkels. Daar voorzien onze medewerkers je van persoonlijk advies en loop je met de juiste speaker de winkel weer uit!