Navigatie

5 beste bluetoothspeakers voor buiten

Wat gaat er nou boven een mooie zomerse dag in de achtertuin of in het park met vrienden en muziek? Bijna niks, wat ons betreft! Ben je nog op zoek naar een goede bluetooth speaker voor jouw leukste zomerhitjes? In deze blog hebben we de 5 beste bluetooth speakers voor je op een rijtje gezet!

JBL CHARGE 5

De JBL Charge 5 is ideaal om mee te nemen naar het park of het strand! Waarom? Nou de speaker is zowel water- als stofbestendig. Het maakt dus niet uit als er wat water op spettert. Daarnaast heeft de speaker genoeg volume om iedereen mee te laten genieten van jouw muziek. De Charge 5 heeft een accuduur van 20 uur waarmee je makkelijk de dag doorkomt. Wat overigens heel handig is aan deze speaker, is dat hij ook fungeert als powerbank. Met de USB-A aansluiting laad je heel eenvoudig jouw telefoon op! Handig toch?

Sonos Roam

Met een Sonos-speaker weet je één ding zeker, het geluid is altijd goed. Hoe klein en compact de Sonos Roam ook is, het geluid dat eruit komt is van hoge kwaliteit. Door het compacte design is de speaker heel makkelijk mee te nemen in je tas. Het mooie aan de Sonos Roam is dat je hem thuis gebruikt in je Sonos-opstelling, maar zodra je de deur uitloopt hij zich naadloos verbind met je smartphone via bluetooth. Met een afspeeltijd van 10 uur geniet je de hele dag van de heerlijke zomerhits!

Fresh n Rebel Rockbox BOLD Xs

Kan je niet zonder muziek en moet je het altijd bij je hebben? Dat snapt Fresh n Rebel maar ook al te goed. De Rockbox BOLD Xs is super compact waardoor die makkelijk in je broekzak of rugzak past. Maar om het nog makkelijker te maken is de speaker voorzien van een handige lus. Daarmee hang je hem bijvoorbeeld ook aan je broekriem of aan je tas. Heeft één van je vrienden ook de Rockbox Bold Xs? Dat is top, want dan kan je ze aan elkaar koppelen voor een mooi stereogeluid! Reken er maar op dat je uren blijft genieten van de muziek.

Sony SRS-XG300

Van een compacte-speaker gaan we naar de krachtpatser in deze blog, de Sony SRS-XG300! Hoe krachtig hij eruit ziet, zo krachtig is het geluid ook dat eruit komt. Zoals Sony zelf zegt: ‘’Met de SRS-XG300 maak je er een feestje van.’’ Hij is voorzien van een handige handgreep waardoor je hem meeneemt naar het strand of naar een feestje van je vrienden. Zoals een partyspeaker dat hoort te hebben, heeft de Sony ook ingebouwde partyverlichting die meedanst op de muziek! Maak er dus een mooi feestje van, maar wees ook lief voor je buren!

Sonos Move

Zoals we al zeiden, met Sonos geniet je van goed geluid. De Sonos Move is wat groter dan de Sonos Roam en daarom ook grootser in geluid. Ondanks dat hij minder compact is, is hij nog wel vrij makkelijk mee te nemen. Dat komt voornamelijk door het geïntegreerde handvat. Vind je hem toch lastig meenemen? Dan kun je het jezelf nog eenvoudig maken met de speciale draagtas voor de Sonos Move. Ook al is hij ideaal voor de Sonos-opstelling in huis, hij is buiten ook zeer goed te gebruiken. Hij is waterbestendig en kan dus wel tegen wat spatwater!

Dit zijn 5 top bluetoothspeakers uit ons assortiment, maar natuurlijk hebben we er nog veel meer! Twijfel je nog over welke speaker je moet nemen of wil je ze eerst in het echt zien? Kom dan langs bij 1 van onze 140 Expert-winkels. Daar voorzien onze medewerkers je van persoonlijk advies en loop je met de juiste speaker de winkel weer uit!