Navigatie

Expert breidt uit naar Eelde: Nieuwe winkelopening op 16 mei 2024

Met trots kondigen wij de opening aan van onze nieuwe winkel in Eelde op 16 mei 2024. De voormalige Electroworld-winkel aan de Hoofdweg in het Drentse dorp wordt verbouwd zodat we u het juiste assortiment kunnen bieden die u van ons gewend bent.

De uitdagingen voor Expert Eelde

Om de nieuwe winkel te realiseren, zal er aanzienlijk worden verbouwd. Zowel de buitenkant als de binnenkant van de winkel zullen een volledige transformatie ondergaan, met een nieuwe indeling, interieur en toevoeging van nieuwe productgroepen en merken, de belangrijkste producten uit de zorgwinkel blijven behouden.

Het team van Expert Eelde, onder leiding van Ivo Hof en algemeen bedrijfsleider Mark Veenstra, zal in de nieuwe winkel worden bijgestaan door een voltallig team, oudgediende Ronald de Jong en bekende gezichten als Anja, Miranda en Remco. Samen zullen ze ervoor zorgen dat de winkel straks draait als een goed geoliede machine.

Feestelijke opening

De winkelopening wordt gevierd met een feestelijke gebeurtenis. Naast een openingskrant met aantrekkelijke aanbiedingen, kunnen klanten genieten van diverse acties in de winkel en demonstraties van producten. “Bij de opening verzorgen we ook nog een speciale openginsstunt die u wellicht tot grote hoogte brengt,” aldus Ivo Hof. Daarover binnenkort meer!