Navigatie

Expert Maastricht verhuist naar nieuwe locatie

Expert Maastricht is verhuist naar een nieuwe locatie binnen de Brusselsepoort. De winkel gaat daarbij van nummer 81 naar Brusselsepoort 44, één verdieping omlaag dus. Met de verhuizing maakt het familiebedrijf een frisse start met een groter pand, een nieuw interieur, een uitgebreider assortiment en twee nieuwe eigenaren.

Bekijk de winkelpagina van Expert Maastricht

Expert Maastricht onder leiding van een nieuwe generatie

Sinds 1982 heeft Expert Maastricht onder leiding van Henny Brouwers gestaan. Nu, na ruim 40 jaar, is het tijd om het stokje door te geven aan een nieuwe generatie. Jordy Dodemont en Nick Nederlands, de neefjes van Henny, zullen de leiding overnemen en voortbouwen op het mooie familiebedrijf.

“Het voelde als de juiste tijd om een nieuw hoofdstuk te beginnen na ruim 40 jaar eigenaar te zijn geweest”, vertelt Henny Brouwers. Hoewel de dagelijkse leiding van de winkel wordt overgedragen door Henny, blijft hij wel nauw betrokken bij Expert Maastricht en ondersteunt hij zijn neefjes vanuit zijn opgebouwde ervaring.

Met een breder assortiment, een frisse indeling en een betere locatie in het winkelcentrum, streven we ernaar om de winkelervaring van onze gewaardeerde klanten te verbeteren

Wat gaat er allemaal veranderen?

Zowel Jordy als Nick zijn beide al goed bekend met de winkel. Jordy werkt er zelfs al 13 jaar! “We hebben een duidelijke visie om de winkel nog verder te ontwikkelen. Met een breder assortiment, een frisse indeling en een betere locatie in het winkelcentrum, streven we ernaar om de winkelervaring van onze gewaardeerde klanten te verbeteren”, legt Jordy uit.

Voor klanten zullen er alleen maar positieve veranderingen aankomen. Het assortiment van elektronica en huishoudelijke apparaten wordt nog groter en het nieuwe interieur en de lay-out zorgt voor een aantrekkelijkere prestentatie van de producten. Daarnaast zorgt de nieuwe locatie binnen het winkelcentrum ervoor dat de winkel nog makkelijker te bereiken is.

Kom langs voor een bakje koffie!

Afgelopen woensdag 13 december 2023 heeft Expert Maastricht al zijn deuren geopend. Klanten zijn van harte welkom op de nieuwe locatie! “We kunnen niet wachten om jullie in onze nieuwe winkel te verwelkomen. De koffie staat klaar”, aldus Nick Nederlands.