Navigatie

10 leuke cadeautips tot 100 euro

De feestmaand december is alweer aangebroken! Leuk, gezellig, maar ook altijd een momentje van stress. Welke cadeaus moet je halen? In deze blog geven we je 10 leuke cadeautips tot 100 euro!

Nespresso Inissia M105 11350NL

Zoek je een cadeautje voor iemand die graag geniet van een bakje koffie? Dan is de Nespresso Inissia M105 een interessante optie. Vooral als je de wereld van Nespresso wilt ontdekken is dit het perfecte instapmodel. Hij is stijlvol, compact en bovenal makkelijk te bedienen. Met slechts één druk op de knop heb je al koffie! Zo geniet je op elk moment van de dag van een heerlijk bakkie!

JBL Tune Flex

Als er één merk is die zich specialiseert op het gebied van geluid en audio, is het JBL wel! Ook met de JBL Tune Flex geniet je volop van jouw favoriete muziek. De oordopjes geven je 32 uur luisterplezier en zijn daarnaast voorzien van active noise cancelling met smart ambient. Daarmee sluit je je volledig af van het omgevingsgeluid of juist helemaal niet. Het is maar net hoe jij het fijn vindt om te luisteren. Wat ons betreft het ideale cadeau voor de muziekliefhebber!

Sony WH-CH720

Luistert de persoon waarvoor je een cadeautje koopt liever naar muziek via de koptelefoon? Dan is de Sony WH-CH720 wel interessant! Deze draadloze koptelefoon met noise cancelling geeft je een ultieme muziekbelevenis. Omgevingsgeluiden worden vervaagd waardoor je helemaal één bent met de muziek. Verder is de koptelefoon lekker licht waardoor je hem comfortabel draagt. En met een accuduur van minimaal 35 uur geniet je lekker lang van jouw favoriete artiest.

Flitsmeister TWO incl. 1jr Flitsmeister Pro

Een leuk cadeau voor iemand die net zijn rijbewijs heeft gehaald of iemand die veel in de auto zit, is de Flitsmeister Two. Hiermee weet je zeker dat je geen waarschuwingen op de weg mist. Met een haarscherp kleurendisplay zie je precies wat er op je route gebeurt. Trajectcontroles, objecten op de weg, file, je ziet het allemaal al aankomen. Daarnaast krijg je er ook nog eens 1 jaar Flitsmeister Pro bij! Daarmee ontdek je nog veel meer op en rondom de weg.

Anker Eufy 2K indoor Pan & Tilt camera

Is je vader, je vriendin of collega een gadgetliefhebber? Dan is de Anker Eufy 2K camera wel iets leuks. Dit is een beveiligingscamera voor binnen. Door zijn uitstekende nachtzicht kun je ook ’s nachts alles in de gaten houden. De camera volgt bewegingen en geeft je live-beelden door via de Eufy-app. Daarnaast heb je de mogelijkheid om direct te praten via de camera. Helemaal het perfecte cadeau voor iemand die helemaal weg is van de nieuwste snufjes.

Toshiba Canyio Basics 2022 2TB

Als de persoon op jouw lootje veel met grote bestanden werkt, dan is de Toshiba Canyio Basics een perfect cadeau. Hiermee geef je degene als het ware meer opslagruimte voor zijn of haar bestanden. De externe harde schijf van Toshiba beschikt over 4 TB. Dit is genoeg opslagcapaciteit voor alle grote bestanden. Daarnaast is de harde schijf makkelijk aan te sluiten op elke Microsoft laptop zonder daarvoor moeilijke software voor te installeren.

Philips S5466/17 series 5000

Een scheerapparaat is een essentieel apparaat voor de persoonlijke verzorging. Dan wil je natuurlijk ook dat die goed werkt! Met de Philips S5466/17 weet je zeker dat je iemand een kwaliteit scheerapparaat cadeau doet. Zo heeft hij een roterende scheerkop, een batterijduur van 50 minuten en gebruik je hem zowel nat als droog. Daarnaast zorgt die uiteraard ook voor een glad scheerresultaat.

Fritel GR 2275

Weet je waar je de tostiliefhebber echt blij mee zou maken? De Fritel GR 2275! Dit is een handige contact grill met een vermogen van 2000 watt. Daarmee is hij snel op temperatuur en zorgt hij voor perfecte grillresultaten. Door zijn handige bediening heb je binnen enkele minuten een heerlijk gegrilde tosti of panini. Maar daar blijft het niet bij, want je kunt de contact grill ook gebruiken als bbq. Door hem helemaal open te klappen, heb je twee grillplaten waar je kleine hapjes kunt grillen!

Cozy Una Black

Heeft jouw moeder, vriendin of iemand anders die je kent het altijd zo koud ’s avonds? Dan ga je ze heel blij maken met de Cozy Una Black! Dit is een warmtekussen met infraroodtechnologie. Daarmee verwarmt hij heel gericht. Met dit kussen zit je in de koude maanden lekker warm op de bank en is het koukleumen voorbij. Dankzij de accu die 7 uur meegaat ben je voor een tijdje lekker verwarmd. Verder is de hoes schoon te maken in de wasmachine!

Rowenta SO2321

Maar voor de echte grote koukleumen hebben we nog de Rowenta SO2321 als cadeautip. Deze kachel heeft een vermogen van 1800 watt en is daardoor snel op temperatuur. Binnen enkele seconden geniet je direct van de warmte. Verder is de mini kachel makkelijk te plaatsen in een ruimte van 30 m². Ideaal om een klein appartement of je thuiskantoor te verwarmen.

Kom langs in de winkel

Met deze selectie van cadeautips tot 100 euro kun je iemand heel leuk te verrassen. Van handige gadgets zoals de IP-camera of de Flitsmeister TWO tot producten die je meer comfort geven zoals het de kachel en het verwarmingskussen, er is voor ieder wat wils. Ben je toch nog op zoek naar iets anders? Kom dan even langs in de winkel waar onze medewerkers graag met je meedenken!