Navigatie

10 leukste cadeautips tot 50 euro

De feestmaand december is alweer aangebroken! Leuk, gezellig, maar ook altijd een momentje van stress. Welke cadeaus moet je halen? In deze blog geven we je 10 leuke cadeautips tot 50 euro!

JBL GO 3

Kan jouw lootje niet zonder muziek? Dan kan die ook niet zonder de JBL GO 3! Deze bluetooth speaker is namelijk klein en licht waardoor je hem altijd bij je draagt. Ondanks dat hij klein is, komt er verrassend goed geluid uit! Zo geniet je dus op een middagje in het park, op vakantie, aan het strand of waar dan ook van heerlijke muziek. En aangezien de JBL GO 3 waterbestendig is, hoef je je geen zorgen te maken of de speaker een regenbui overleeft.

Sony WF-C500

De Sony WF-C500 zijn oordopjes in de lage prijsklasse, maar dat wilt niet zeggen dat ze geen kwaliteit leveren. Sterker nog, de oortjes zijn voorzien van DSEE. Kort gezegd is dit een techniek die ervoor zorgt dat de kwaliteit van de audio goed bewaard wordt. De Sony oordopjes hebben daarnaast een krachtige accu waarmee je tot 10 uur non-stop naar muziek luistert. Het perfecte cadeau voor de muziekliefhebber dus!

Philips TAR5005

Is degene waarvoor je het cadeautje koopt inderdaad een muziekliefhebber, maar is een speaker of oordopjes geen optie? Dan hebben we nog een cadeautip, de Philips TAR5005. Deze DAB-radio heeft een zeer compact formaat waardoor hij op elk nachtkastje past. Zo gebruik je hem bijvoorbeeld ook als wekkerradio. Muziek luisteren met deze radio doe je via DAB+ en via FM. Je kunt maar liefst tot 20 radiozenders voorprogrammeren. Daarmee luister je altijd naar wat je wil horen!

Hama Power Pack Supreme 20HD

Als je een cadeautje voor iemand moet kopen die vaak onderweg is, dan gaat diegene een powerbank vast heel leuk vinden! Met de Hama Power Pack Supreme laad je drie apparaten tegelijkertijd op. Of dat nou gaat om je telefoon, tablet, smartwatch of digitale camera. De powerbank is lekker draagbaar en daardoor dus makkelijk mee te nemen voor onderweg. En door zijn uitstekende accucapaciteit zit je telefoon of ander apparaat binnen no-time weer vol!

Apple AirTag

Onze sleutels kwijtraken overkomt ons allemaal wel eens, maar gebeurt jouw vriend, zusje of oom het wel erg vaak? Dan is het leuk om ze eens te verrassen met een Apple AirTag. Deze zet je eenvoudig vast aan je sleutelbos, portemonnee, tas of andere waardevolle spullen. Dankzij de Ultra Wideband waar de Airtag mee werkt kun je heel precies, op 30 centimeter nauwkeurig, zien waar de Airtag zich bevindt. De locatie kun je bekijken in de zoek mijn-app op je iPhone of iPad. Zo weet je dus zeker dat jouw lootje niet meer zo snel zijn of haar waardevolle spullen kwijtraakt.

Logitech MK270 Draadloos Toetsenbord en Muis

Tegenwoordig is thuiswerken steeds meer genormaliseerd. En ook op je thuiskantoor wil je natuurlijk comfortabel kunnen werken. De Logitech MK270, bestaande uit een draadloos toetsenbord en een muis, is een populair product. Zowel het toetsenbord als de muis zijn beide van een compact formaat waardoor je genoeg ruimte overhoudt op je bureau. En dankzij de lange batterijduur hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van de batterijen!

Samsung USB-C Snellader 45W + USB-C kabel

Met deze cadeautip ga je een Samsung-gebruiker heel blij maken! Want met de Samsung USB-C Snellader, de snelste oplader van Samsung, wordt het mogelijk om je Samsung-telefoon of -tablet binnen korte tijd op te laden. Binnen een halfuur zorgt hij al voor meer dan 50% aan batterij! Let er wel op dat niet alle Samsung-apparaten snelladen ondersteunen. Dit geldt voornamelijk voor de topmodellen zoals de Samsung Galaxy S23.

Inventum HN135

De Inventum HN135 is echt het perfecte cadeau voor alle koukleumen. Het eenpersoons elektrische deken geeft je de benodigde warmte tijdens de koude wintermaanden. Door het deken in je bed te stoppen, stap je elke avond een heerlijk voorverwarmd bed in. En het mooie is, je kunt het deken gewoon wassen in de wasmachine aangezien je de schakelaar kunt afnemen. Dat is nog eens makkelijk!

Philips HX3675/13 Duo

Maakt degene op jouw lootje nog gebruik van een afgekluifde handtandenborstel? Dan is het hoog tijd voor een nieuwe elektrische tandenborstel! En dat hoeft niet eens zo prijzig te zijn. De Philips HX3675/13 Duo zijn twee elektrische tandenborstels die tot wel 3x meer tandplank verwijderen dan een handtandenborstel. Dankzij de lange batterijduur gaat hij lang mee zonder hem op te laden.

Inventum GF431S Rvs

De Inventum GF431S Rvs is het perfecte cadeau voor de snackliefhebber. Deze frituurpan heeft een extra diepe mand met een inhoud van 3 liter. Daarnaast is het voorzien van een koude zone waardoor frituurvet langer meegaat. Verder is hij gewoon heel eenvoudig te bedienen. Dat betekent dus, aanzetten, wachten op het lampje, snacks erin, weer even wachten en je hebt heerlijk gefrituurde snacks voor het hele gezin!

Kom langs in de winkel

Met deze selectie van cadeautips tot 50 euro kun je iemand heel leuk te verrassen. Van handige gadgets zoals de powerbank of de AirTag tot producten die je meer comfort geven zoals het elektrische deken en het toetsenbord met muis, er is voor ieder wat wils. Ben je toch nog op zoek naar iets anders? Kom dan even langs in de winkel waar onze medewerkers graag met je meedenken!