Navigatie

10 leukste cadeautips tot 30 euro

De feestmaand december is alweer aangebroken! Leuk, gezellig, maar ook altijd een momentje van stress. Welke cadeaus moet je halen? In deze blog geven we je 10 leuke cadeautips tot 30 euro!

Een wekkerradio is heel handig. Niet alleen omdat hij je op het juiste moment wakker maakt, maar ook omdat je hem gebruikt als radio. Met de Philips TAR3306 word je wakker gemaakt door het geluid van je favoriete radiostation die langzaam in volume toeneemt. Zo stap je direct met je goede been uit bed! Daarnaast ben je snel op de hoogte van het laatste nieuws in de wereld. Kortom, een perfect cadeau voor alle uitslapers onder ons!

Phillips TAR3306/12

Hama snellader 4 poorts


Komt de persoon op jouw lootje altijd stopcontacten te kort voor zijn apparaten zoals tablets en smartphones? Dan is dit het perfecte cadeau! De Hama 4-in-1 oplader heeft 4 USB-ingangen met Qualcomm Quick Charge. Daarmee worden apparaten op topsnelheid opgeladen! Het mooie is dat je maar één stopcontact nodig hebt om 4 verschillende apparaten op te laden. Zo kom je in ieder geval nooit meer laadplekken tekort voor jouw apparatuur!

Hama Snellader 4 poorts

KlikAanKlikUit draadloze stekkerset


En om in de sfeer van stekkers te blijven, een KlikAanKlikUit stekkerset is ook een leuk cadeau. Zeker voor degene die gek is op handige gadgets. Met de stekkerset is het namelijk mogelijk om afzonderlijke apparaten of lampen van een afstandje te bedienen met een afstandsbediening. De stekkerset bestaat uit 3 stekkers die je in één van je stopcontacten stopt. Opstaan om naar de schakelaar te lopen is vanaf nu verleden tijd. Alles gaat gewoon lekker vanuit de luie stoel!

KlikAanKlikUit APC3-2300R Draadloze stekkerset

Logitech M185


Werken op een laptop wordt nog fijner met de Logitech M185. Dit scheelt je namelijk een hoop ergernissen met het touchpad van de laptop. De muis werkt draadloos door de usb-connector in je laptop te stoppen. Door zijn compacte formaat is hij ook heel makkelijk mee te nemen naar andere plekken, zoals naar de vergaderruimte of een ander klaslokaal. En het mooie is, de muis werkt maar liefst 12 maanden zonder de batterij te vervangen. Ideaal cadeau voor de harde werker dus!

Logitech M185

Apple USB-C Snellader 20 W


Heb je het lootje van een Apple-gebruiker te pakken? Dan zou je hem nog best wel eens blij kunnen maken met de Apple USB-C Snellader. Hiermee is het namelijk mogelijk om je iPhone of iPad snel op te laden. De adapter met 20 watt zorgt voor 50 procent batterij in ongeveer 30 minuten tijd! Ideaal voor als je je telefoon wilt opladen vlak voordat je weggaat. Of juist voor onderweg! Lang wachten totdat die weer vol zit, hoeft niet meer.

Apple USB-C Snellader 20W

Philips NT3650/16


Misschien niet het meest aantrekkelijke cadeau om aan iemand te geven, maar handig is het wel! De Philips NT3650/16 neustrimmer zorgt dat je heel makkelijk en comfortabel je neusharen wegscheert. Daarnaast is hij ook perfect voor het trimmen van je wenkbrauwen en oorhaartjes. Philips heeft er met de PrecisionTrim-technologie en het beschermende systeem aan gedacht om je een zo’n comfortabel mogelijke trimbeurt te geven, dus zonder trekkende bewegingen.

Philips NT3650/16

Braun HD130 Satin-Hair 1 Style&Go


Als je haar maar goed zit! Met de Braun HD130 Satin-Hair geef je jouw haar heel makkelijk volume en droog je het binnen no time als het nat is. Door zijn compacte formaat gebruik je hem niet alleen makkelijk thuis, maar neem je hem ook nog eens eenvoudig mee op reis. Dankzij het inklapbare design past die makkelijk in je tas. Een ideaal cadeau voor iemand die veel van huis is!

Braun HD130 Satin-Hair 1 Style&Go

Babyliss C319E Krultang Pro 180


En om in de lijn van haarstyling te blijven, is de Babyliss C319E Krultang Pro 180 ook een leuk cadeau. Met dit apparaat maak je mooie krullen en leuke lokken. Wat deze krultang uniek maakt is de Sublim Touch coating. Daarmee word je haar optimaal beschermd tijdens het stylen. Dat betekent dus minder schade en minder glans aan je haar. Of je nou voor een subtiele golf in je haar gaat of voor opvallende krullen, met deze krultang blijft je haar perfect in model.

Babyliss C319E Krultang Pro 180

Bosch MSM64110


Een leuk cadeau voor iemand die graag in de keuken staat is de Bosch MSM64110. De voordelige staafmixer is vrij krachtig en is ook voorzien van een extra turbo stand voor nog meer vermogen. Zo maak je heel eenvoudig lekkere sauzen of soepen! Met de meegeleverde transparante mix/maatbeker gaat het allemaal nog makkelijker. Kortom, met deze staafmixer word je de ster van de keuken!

Bosch MSM64110

Inventum HW212


En voor de laatste tip blijven we in de keuken, want een waterkoker is natuurlijk ook heel handig om te hebben. Een waterkoker hoeft maar één ding te doen en dat is het water op kooktemperatuur brengen. Dat is precies wat de Inventum HW212 dan ook doet. Zo geniet je binnen enkele ogenblikken van een welverdiende warme thee of een heerlijke Cup-a-Soup.

Inventum HW212

Kom langs in de winkel


Deze selectie van cadeautips bewijst dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen om iemand leuk te verassen. Van handige gadgets zoals de wekkerradio of de snellader tot verzorgingsproducten zoals de neustrimmer en de krultang, er is voor ieder wat wils. Ben je toch nog op zoek naar iets anders? Kom dan even langs in de winkel waar onze medewerkers graag met je meedenken!

Liever persoonlijk advies?