Navigatie

10 leukste cadeautips voor Moederdag

Help, het is weer bijna Moederdag, wat nu? Geen stress, want met het ruime assortiment van Expert zijn er genoeg leuke cadeaus waar je jouw moeder heel blij mee gaat maken. Hieronder hebben we de 10 leukste cadeautips op een rijtje gezet om jouw moeder in het zonnetje te zetten!

Tip 1: een bluetooth speaker

Houdt jouw moeder ervan om tijd buiten door te brengen in de tuin? Of vindt ze het fijner om binnen te zijn? Een lekker muziekje of een goede podcast komt altijd wel goed van pas! Met een bluetooth speaker streamt ze draadloos muziek van haar telefoon of tablet. Steeds meer speakers zijn stof- en waterbestendig, dus prima te gebruiken in de tuin. Overigens zijn bluetooth speakers in de lage prijsrange over het algemeen ook heel compact, waardoor ze hem ook makkelijk meeneemt.

Tip 2: een e-reader

Als je moeder meer een boekenwurm is, dan is een e-reader een mooi cadeau. Het fijne van een e-reader is dat ze daarmee tientallen boeken leest met slechts één apparaat. In de plaats van een LCD-scherm maakt een e-reader gebruik van zogeheten elektronisch papier. Daarmee is het verschil tussen een e-reader en een echt boek nauwelijks te zien. Het elektronische papier zorgt er ook voor dat reflecties niet zichtbaar zijn als je moeder graag in de buitenlucht een boek leest.

Tip 3: een staafmixer

Is jouw moeder een ster in de keuken? Of juist helemaal niet? Je maakt haar sowieso blij met een staafmixer. Dit apparaat kan ze namelijk gebruiken voor meerdere dingen. In principe is het bedoeld voor het pureren van ingrediënten om daar sauzen of soepen voor te maken, maar ook kloppen, roeren of het hakken van ingrediënten is geen probleem voor een staafmixer. Bovendien zijn veel staafmixers gemakkelijk schoon te maken en nemen ze niet veel ruimte in beslag in de keukenkastjes. Altijd handig om in de keuken te hebben toch?

Tip 4: een ventilator

Nu de zon weer wat meer gaat schijnen en het overdag dus warmer is, komt een ventilator goed van pas. Daardoor geniet je moeder van een lekkere koude bries op een warme zomerdag. Ventilatoren zijn verkrijgbaar in meerdere modellen. Een tafelventilator is bijvoorbeeld geschikt om op een bureau of kast te zetten. De grotere statief- of torenventilatoren zijn dan weer meer geschikt voor op de grond en hebben ook een bredere luchtstroom. Bovendien zijn er ventilatoren verkrijgbaar met extra functies, zoals een timer, afstandsbediening en verschillende snelheidsstanden.

Tip 5: een Nespresso-apparaat

’s Ochtends wakker worden met een lekkere bak koffie. Wie houdt daar nou niet van? Met een Nespresso-apparaat zal je jouw moeder vast heel blij maken. Deze apparaten zijn betaalbaar, makkelijk te gebruiken en bieden een breed scala aan smaken en aroma's. Kun je Moederdag direct goed vieren met een lekker bakje koffie! Overigens zijn er nog meer betaalbare koffiezetapparaten die uitstekende koffie geven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Senseo- of Dolce Gusto-apparaten. Met een koffiezetapparaat als Moederdagcadeau weet je zeker dat je moeder elke dag geniet van haar favoriete koffie.

Tip 6: een fietsnavigatie

Op de fiets ontdek je de mooiste plekjes van Nederland! Als jouw moeder een echte fietsliefhebber is, dan kan ze haast niet zonder fietsnavigatie. En dat is niet omdat ze niet de weg weet, maar juist om mooie routes te ontdekken en nauwkeurige statistieken bij te houden. Fietsnavigaties van Mio zijn voorzien van allerlei slimmigheden waardoor ze zeker weet dat er altijd een mooie fietsroute voor haar wordt uitgestippeld. Na afloop van een mooie tocht kan ze haar activiteit uploaden en delen met vrienden of familie!

Tip 7: een massage apparaat

Kan je moeder wel wat ontspanning gebruiken? Dan is een massage apparaat nog niet zo’n gek idee. Een goede massage kan helpen tegen stress en pijn. Het geeft haar dus alle rust en comfort waar ze op dat moment aan toe is. De Medisana FMG 880 geeft heerlijke voetmassages die niet alleen comfortabel zijn, maar ook nog eens zorgen voor een goede bloedstroom in haar lichaam. Het perfecte cadeau dus om je moeder de rust te geven die ze heeft verdiend.

Tip 8: een krultang

Met een krultang maakt je moeder heel eenvoudig mooie krullen. Heeft ze liever een kleine slag in haar haar? Ook dat kan heel makkelijk met een krultang. Zo heeft je moeder altijd de mooiste haarstijlen. Het handige apparaat mag dus niet ontbreken in haar stylingcollectie. Een krulborstel met verschillende temperatuurstanden is geschikt voor ieder type haar. Overigens heeft Expert naast krultangen ook een ruim assortiment aan stijltangen, haardrogers en krulborstels. Dus voor haarstyling ben je bij Expert op de juiste plek!

Tip 9: een SodaStream

Gewoon kraanwater omzetten tot bruiswater in enkele seconden, dat kan met een SodaStream-apparaat! Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken en daarom een mooie aanvulling op de keuken van je moeder. Naast het maken van bruiswater is het ook mogelijk om smaken toe te voegen aan het bruiswater, zoals fruit of siropen. Zo kan je moeder afwisselen tussen verschillende smaken en wordt het drinken van water nog lekkerder! Met de bijbehorende drinkfles neemt ze het bruiswater gemakkelijk mee naar werk of onderweg. Kortom, een SodaStream-apparaat is een ideaal cadeau voor je moeder!

Tip 10: een cadeaukaart

Als je echt niet weet wat je moet halen en de tips in deze blog je niet verder geholpen hebben, dan doe je je moeder vast een plezier met de Expert Cadeaukaart! Met de Expert Cadeaukaart kan jouw moeder een cadeau naar eigen wens uitzoeken binnen ons ruime assortiment, van de nieuwste gadgets tot de meest praktische huishoudelijke apparaten. De Expert Cadeaukaart is verkrijgbaar in meerdere bedragen. De kaart is te besteden op expert.nl of bij een Expert-winkel bij jouw in de buurt!

Dit waren 10 mooie cadeau ideeën voor een leuke Moederdag, maar we hebben er nog veel meer! Zo vind je in ons assortiment ook stofzuigers, elektrische dekens en platenspelers, om maar eens wat te noemen. Heb je nog steeds geen idee wat je voor Moederdag wilt halen? Kom dan langs bij de lokale Expert-winkel waar onze medewerkers graag met je meedenken!