Navigatie

De 10 leukste cadeautips voor Vaderdag

Help, het is weer bijna Vaderdag, wat nu? Gelukkig heeft Expert de leukste Vaderdag gadgets en cadeaus voor je op een rijtje gezet én vanzelfsprekend zijn deze ook allemaal te vinden bij Expert. Hieronder vind je de mooiste cadeautips voor vaders. Van kleine cadeautjes tot de wat grotere cadeaus, voor als je hem een keer echt in het zonnetje wil zetten!

Tip 1: een bluetooth speaker

Een bluetooth speaker is mooi cadeau voor je vader als hij echt van muziek houdt! Of hij nu onderweg is, in de tuin ontspant of tijdens het klussen in de garage, hij geniet dan altijd van zijn favoriete muziek met een kristalhelder geluid. Met draadloze connectiviteit kan hij zijn smartphone of tablet moeiteloos koppelen en draadloos zijn afspeellijsten streamen. De compacte en draagbare vormgeving maakt het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen, waardoor hij altijd en overal van zijn favoriete deuntjes geniet.

Tip 2: een scheerapparaat

Wat ook heel handig is, is een scheerapparaat. Daarmee kan hij elke ochtend genieten van een gladde en comfortabele scheerbeurt. Of hij nu een snelle trim nodig heeft of een grondige scheerbeurt wil, een scheerapparaat biedt hem de veelzijdigheid en precisie die hij nodig heeft.

Tip 3: noise-cancelling oordopjes

Misschien maak je je vader wel heel blij met noise-cancelling oordopjes. Of hij nu onderweg is in het openbaar vervoer, aan het werk is in een drukke omgeving of gewoon wat ontspanning zoekt, deze oordopjes zorgen voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit zonder afleiding. Met de geavanceerde technologie verminderen de oordopjes storende achtergrondgeluiden, waardoor je vader volledig kan opgaan in zijn favoriete muziek of podcast. Bovendien bieden ze een comfortabele pasvorm en zijn ze handig en draagbaar, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik.

Tip 4: een DAB+-radio

DAB+-radio’s hebben het allemaal! Gewoon old school luisteren naar jouw favoriete radiozenders of je smartphone verbinden via bluetooth en genieten van jouw lievelingsartiest, het kan allemaal. Daarbij geniet je van een kraakheldere kwaliteit en veel gebruiksgemak. Reken er maar op, dat je je vader er blij mee maakt!

Tip 5: een e-reader

Als een tablet wat teveel van het goede is maar hij wel veel van lezen houdt dan is een e-reader ideaal. Het fijne van een e-reader is dat de accu heel lang meegaat en dat je er ook buiten in de zon mee kunt lezen. En op deze manier hoef je niet met boeken te slepen tijdens de vakantie. Ideaal toch?

Tip 6: een fietsnavigatie

Is jouw vader graag actief op de fiets? Dan kan hij haast niet zonder een goede fietsnavigatie. Deze apparaten zijn speciaal ingericht op fietsactiviteiten. Je vader ontdekt daarmee mooie nieuwe routes in de buurt en naderhand deeld hij zijn prestaties heel eenvoudig met vrienden of familie. Met een duidelijk en helder scherm en gedetailleerde kaarten gaat hij veilig op pad zonder te verdwalen. Een fietsnavigatie is dus het perfecte cadeau als aanvulling op de fietsuitrusting van je vader voor meer plezier en gemak tijdens zijn geliefde fietstochten.

Tip 7: een smartwatch

De meeste mannen zijn gadget-freaks, dus als dat voor de vader in jouw huis ook geldt dan maak je hem vast heel blij met een smartwatch. Een smartwatch is een wat luxer cadeau want naast een gadget is het dan ook een veelzijdige fashion-statement. Wat betreft de looks van de smartwatch kun je gaan van basic tot een speciaal design. Je vader kan zich hiermee dus helemaal uitleven!

Tip 8: een activity-tracker

Als hij lekker van sporten houdt, óf als je vindt dat hij wat meer sport kan gebruiken, dan is een activity tracker echt een topcadeau! Activity trackers worden ook wel fitness trackers genoemd en zijn ideaal voor het bijhouden van onder andere de hartslag, kilometers en eigenlijk alles onder de noemer sport of activiteit, van stappentellen tot traplopen.

Tip 9: een barbecue (zonder gedoe)

Het is een feit dat bijna alle vaders houden van barbecueën. Maar als jij niet zo’n fan bent van dampende rook en gedoe met houtskool dan is een elektrische barbecue veel makkelijker. Lekker buiten in de tuin en de hamburgers, worstjes, kipspiesjes en groenten worden net zo lekker gegrilld als met een traditionele barbecue.

Tip 10: een cadeaukaart

Als je echt niet weet wat je moet halen en de tips in deze blog je niet verder geholpen hebben, dan doe je je vader vast een plezier met de Expert Cadeaukaart! Met de Expert Cadeaukaart kan jouw vader een cadeau naar eigen wens uitzoeken binnen ons ruime assortiment, van de nieuwste gadgets tot de meest praktische huishoudelijke apparaten. De Expert Cadeaukaart is verkrijgbaar in meerdere bedragen. De kaart is te besteden op Expert.nl of bij een Expert-winkel bij jouw in de buurt!

We hebben het nu bij 10 Vaderdag cadeautips gehouden maar we hebben er nog zo veel meer! Want wat dacht je bijvoorbeeld van een laptoptas, een frituurpan of een wifi repeater? Voor de leukste Vaderdagcadeaus kun je terecht bij Expert. Dus kijk verder op Expert.nl of kom langs bij de lokale Expertwinkel.