Navigatie

De 10 leukste cadeautips voor Vaderdag

Help, het is weer bijna Vaderdag, wat nu? Gelukkig heeft Expert de leukste Vaderdag gadgets en cadeaus voor je op een rijtje gezet én vanzelfsprekend zijn deze ook allemaal te vinden bij Expert. Hieronder vind je de mooiste cadeautips voor vaders. Van kleine cadeautjes tot de wat grotere cadeaus, voor als je hem een keer echt in het zonnetje wil zetten! Lees verder voor onze eerste tip: de neustrimmer.

Tip 1: een neustrimmer

Vind jij ook dat papa’s neusharen wel wat verzorging kunnen gebruiken? Dan is een neustrimmer een handig en wellicht ook op een leuke manier plagend cadeautje. Neustrimmers zijn niet duur en je kunt er naast neusharen ook oorharen mee trimmen. Neustrimmers zijn van die dingen waar je niet zo snel aan denkt, maar die eigenlijk een must-have zijn voor elke vader van boven de 40.

Neustrimmer

Tip 2: een scheerapparaat

Een scheerapparaat is een goede step-up als je een wat groter cadeau wil geven dan een neustrimmer. Of als vaders neusharen al picobello in orde zijn, dat kan natuurlijk ook. Scheerapparaten zijn er in allerlei soorten en maten dus je kunt het zo bont maken als je zelf wil. Kijk wel even of hij een volle baard heeft of niet want afhankelijk daarvan heeft hij misschien een wat krachtiger model scheerapparaat nodig.

Vaderdag scheerapparaat

Tip 3: noise-canceling headphones

Met een huis vol kinderen wil vader natuurlijk ook wel eens rust. En wat is er nou fijner dan lekker naar muziek luisteren in een luie stoel? Of het kan natuurlijk zijn dat jij niet zo van zijn muzieksmaak houdt. Ook dan zijn noise-canceling headphones voor hem dé oplossing. En dan is er natuurlijk ook nog… silent-disco! Allebei een koptelefoon op en lekker samen dansen, maar wel op je eigen muziek.

Koptelefoon voor vaderdag

Tip 4: een tablet

Een tablet is een wat groter cadeau voor als je vader eens extra wil verwennen. Hiermee kan hij eindeloos het nieuws lezen en sudoku’s doen in de tuin. En het is ook heel leuk om samen Netflix op te kijken wanneer je met vakantie bent of om even snel iets op te zoeken op Google.

Tablet voor vaderdag

Tip 5: een e-reader

Als een tablet wat teveel van het goede is maar hij wel veel van lezen houdt dan is een e-reader ideaal. Het fijne van een e-reader is dat de accu heel lang meegaat en dat je er ook buiten in de zon mee kunt lezen. En op deze manier hoef je niet met boeken te slepen tijdens de vakantie.

E-reader vaderdagcadeau

Tip 6: een TomTom

Een TomTom is tegenwoordig veel meer dan alleen een navigatiesysteem. Je kan er namelijk ook handsfree mee bellen en hij heeft slimme functies zoals het zoeken naar alternatieve routes voor het omzeilen van files. Dat scheelt weer wat grijze haren. Een echte must have dus voor jouw vader!

Oral-B vaderdag

Tip 7: een smartwatch

De meeste mannen zijn gadget-freaks, dus als dat voor de vader in jouw huis ook geldt dan maak je hem vast heel blij met een smartwatch. Een smartwatch is net zoals een tablet een wat luxer cadeau want naast een gadget is het dan ook een veelzijdige fashion-statement. Wat betreft de looks van de smartwatch kun je gaan van basic tot een speciaal design.

Tip 8: een activity-tracker

Als hij lekker van sporten houdt, óf als je vindt dat hij wat meer sport kan gebruiken, dan is een activity tracker echt een topcadeau! Activity trackers worden ook wel fitness trackers genoemd en zijn ideaal voor het bijhouden van onder andere de hartslag, kilometers en eigenlijk alles onder de noemer sport of activiteit, van stappentellen tot traplopen.

Galaxy Fit

Tip 9: een barbecue (zonder gedoe)

Het is een feit dat bijna alle vaders houden van barbecueën. Maar als jij niet zo’n fan bent van dampende rook en gedoe met houtskool dan is een elektrische barbecue veel makkelijker. Lekker buiten in de tuin en de hamburgers, worstjes, kipspiesjes en groenten worden net zo lekker gegrilld als met een traditionele barbecue.

BBQ voor vaderdag

Tip 10: een ventilator

Als het dit jaar weer net zo’n warme zomer wordt, dan maak je vader vast heel blij met een ventilator voor op de werkkamer. Want met een lekker koel briesje werkt het toch een stuk fijner. Ventilators zijn er in allerlei soorten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een compact model voor op het bureau of juist een wat grotere ventilator met meer vermogen.

Ventilator voor vaderdag

Bonustip: een DAB+-radio

DAB+-radio’s hebben het allemaal! Gewoon old school luisteren naar jouw favoriete radiozenders of je smartphone verbinden via bluetooth en genieten van jouw lievelingsartiest, het kan allemaal. Daarbij geniet je van een kraakheldere kwaliteit en veel gebruiksgemak. Reken er maar op, dat je je vader er blij mee maakt!

Koffieapparaat

We hebben het nu bij 10 Vaderdag cadeautips gehouden maar we hebben er nog zo veel meer! Want wat dacht je bijvoorbeeld van een notebook, een bluetoothspeaker of een steelstofzuiger? Voor de leukste Vaderdagcadeaus kun je terecht bij Expert. Dus kijk verder op Expert.nl of kom langs bij de lokale Expertwinkel.