Navigatie

Wat houdt AEG Ecoline in bij wasmachines en was-droogcombinaties?

In ons dagelijks leven gebruiken we allerlei huishoudelijke apparaten, waaronder de wasmachine. Het ideale apparaat om je wasgoed in een handomdraai weer fris te krijgen. AEG introduceert met de AEG Ecoline enkele series wasmachines die energiezuinig zijn. In deze blog nemen we je dan ook graag mee in de vragen: “Wat houdt de AEG Ecoline in?” en “Hoe zorgt AEG Ecoline voor een lager energieverbruik?”

Wat is AEG Ecoline?

AEG heeft Ecoline op de markt gebracht om samen bewustere keuzes te maken voor het milieu door te besparen op energie, water en wasmiddel. Het gebruik van huishoudelijke apparaten heeft zeker impact op onze omgeving, maar hoe we ze gebruiken, kan een groot verschil maken. Met de AEG Ecoline kun je milieubewuste keuzes maken zonder in te leveren op de kwaliteit of prestaties. Zo draag je bij aan duurzaamheid. Deze eco-vriendelijke lijn vind je terug in een breed assortiment: van wasmachines en drogers tot vaatwassers, stofzuigers, koelkasten, ovens, afzuigkappen en kookplaten.

AEG Ecoline wasmachines

AEG biedt je verschillende series wasmachines aan, waaronder de 7000, 8000 en 9000 series. Enkele modellen uit deze series vallen onder de energiezuinige AEG Ecoline. Deze wasmachines, voorzien van energielabel A, bieden je de mogelijkheid om nog meer te besparen, tot wel 30% minder energieverbruik. Elke serie wasmachines binnen de AEG Ecoline heeft zijn eigen voordelen qua energiebesparing. Zo heeft de 7000 serie van AEG Ecoline een A-10% label (wat betekent dat deze 10% zuiniger is dan het standaard A label). Met de ProSteam knop maak je je kleding in no-time fris met 96% minder water! En dankzij ProSense past de machine zich ook nog eens aan je was aan, waardoor je tijd, water, en energie bespaart. Slim toch?

En dan de AEG Ecoline 8000 serie, deze heeft een A-20% label (wat betekent dat hij 20% zuiniger is dan het standaard A label). Met de PowerClean functie krijg je zelfs de meest vervelende vlekken weg, in slechts 59 minuten op 30 graden. En net als de 7000 serie, fris je met ProSteam je kleding super snel op.

Als laatst de AEG Ecoline 9000 serie. Deze serie heeft modellen die 20 of zelfs 30% zuiniger zijn dan de standaard energielabel A wasmachines. Dankzij de SoftWater-technologie blijft je kleding langer mooi. En met het AbsoluteWash programma kun je al binnen 49 minuten op een koele 30 graden afscheid nemen van die vervelende vlekken.

AEG Ecoline was-droogcombinaties

Een was-droogcombinatie is ideaal als je zowel een wasmachine als een droger wilt, maar bijvoorbeeld de ruimte voor twee apparaten mist. Met een AEG Ecoline was-droogcombinatie maak je een milieubewuste keuze. Deze modellen zijn geselecteerd op basis van de meest zuinige energieklasse en hebben de beste functie om niet alleen energie maar ook kosten te besparen. Je hebt met de AEG Ecoline was-droogcombinaties de keuze uit modellen met energieklasse A, (wat inhoudt dat ze 10% zuiniger zijn dan het standaard A-label) of A-20% (20% zuiniger dan label A). Zo bespaar je op je energieverbruik en bescherm je jouw kleding doormiddel van de beste functie. Eén van die functies is ProSteam, waarmee je tot 96% water bespaart. Met PowerClean verwijder je eenvoudig vlekken op 30֯ C en verbruik je 30% minder energie. Wil je je kleding drogen? Dan werkt dat met een warmtepomptechnologie op lage temperaturen, wat het energieverbruik met tot wel 55% vermindert.

Ben jij klaar om bewuster om te gaan met je wasmachine?

Of je nu een wasmachine of een was-droogcombinatie zoekt, de AEG Ecoline biedt je een energiezuinige oplossing zonder in te leveren op prestaties. Door te kiezen voor een model uit deze lijn, draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar bespaar je ook op lange termijn op je energieverbruik. Overweeg jij een nieuwe AEG wasmachine te kopen?