Navigatie

Bosch steelstofzuiger series

Bosch Unlimited Bosch Athlet Bosch Flexxo 2in1

Bosch steelstofzuiger kopen? Met een Bosch steelstofzuiger hoef je dankzij het snoerloze ontwerp nooit te stoppen om van stopcontact te wisselen. En omdat je geen slede achter je aan hoeft te slepen, heb je meer bewegingsvrijheid en kun je overal makkelijk bij. Trap, plafond, bovenop kasten, in de gangkast, onder meubels, achter de bank of het interieur van je auto, met een Bosch steelstofzuiger wordt stofzuigen kinderspel. De Bosch Unlimited serie heeft uitwisselbare accu’s en een snellader waarmee je eindeloos door kunt gaan met stofzuigen. En de Bosch Flexxo is een steelstofzuiger en handstofzuiger in één, voor nog meer mogelijkheden.

Bosch heeft drie series steelstofzuigers: Unlimited, Athlet en Flexxo 2in1.

Bosch Unlimited steelstofzuiger
Bosch Unlimited
Oneindig stofzuigen
2 accu's
In 1 uur opgeladen met snellader
Bosch Unlimited steelstofzuigers
Bosch Athlet steelstofzuiger
Bosch Athlet
Snoerloos en krachtig
Krachtig als een 2400W stofzuiger
Snel roterende borstel
Bosch Athlet steelstofzuigers
Bosch Flexxo 2in1 steelstofzuiger
Bosch Flexxo 2in1
Hand- en steelstofzuiger in één
Handunit is los te koppelen
Komt overal makkelijk bij
Bosch Flexxo 2in1 steelstofzuigers

Bosch Unlimited

Oneindig stofzuigen
Uniek aan de Bosch Unlimited serie zijn de snellader en de twee accu’s. Met de snellader is de accu in slechts één uur opgeladen. Met een accu kun je tot 1 uur stofzuigen en terwijl je stofzuigt, laadt de andere accu op. Zo kun je achter elkaar het hele huis stofzuigen. De Power for ALL accu’s zijn uitwisselbaar met het Bosch 18 volt gereedschap uit de Home & Garden serie. Je hebt dus niet voor elk apparaat een eigen oplader en accu nodig.

Bosch Unlimited steelstofzuigers

Bosch Unlimited steelstofzuiger Bosch Unlimited steelstofzuiger Bosch Unlimited steelstofzuiger
Snellader met twee accu's
Met de snellader is de accu in slechts 1 uur opgeladen. De unlimited serie van Bosch wordt geleverd met twee accu’s zodat je nooit meer hoeft te stoppen met stofzuigen.
Nooit meer een lege batterij
Met de krachtige Unlimited stofzuig je het hele huis nu gewoon in één keer. Dankzij twee verwisselbare accu's is de snoerloze stofzuiger altijd opgeladen. Opladen kan met de meegeleverde snellader in slechts één uur tijd.
Power for ALL system
Voor elke machine een eigen accu en een eigen oplader? Met het Bosch Power for ALL accusysteem is dat verleden tijd. Alle accu's zijn onderling te gebruiken op Bosch apparaten van dezelfde voltklasse. De Unlimited stofzuigeraccu past daarom bijvoorbeeld ook op al ons 18 volt gereedschap uit de Home & Garden serie.
Één accu voor het hele huis
Het maakt niet uit of je een schilderij gaat ophangen, meubels wilt schuren, hout wilt zagen of de heg een snoeibeurt nodig heeft. Met één accu kun je aan de slag met een groot aantal Bosch Power for ALL 18 volt gereedschappen voor huis en tuin.
Oneindig veel mogelijkheden
Alle hoeken en kieren zijn bereikbaar voor wie stofzuigt met de Unlimited. Dankzij alle meegeleverde accessoires maak je het hele huis van onder tot boven schoon en zuig je ook heel gemakkelijk de auto uit.
Krachtige schoonmaakprestaties
De gemotoriseerde AllFloor HighPower borstel en de DigitalSpin motor leveren krachtige reinigingsprestaties en zorgen dat je makkelijk vuil van alle soorten oppervlaktes kunt zuigen.
Standaard met heel veel extra’s
Dankzij de standaard meegeleverde accessoires beschik je met één apparaat over alle mogelijkheden om het hele huis schoon te maken. Van gladde oppervlakten als linoleum- en houten vloeren tot aan vloerbedekking en autobekleding. Je manoeuvreert er zelfs mee tussen de kussens op de bank of langs het plafond.
Verbeterde luchtkwaliteit
De Unlimited heeft een filter waarmee 99,9% van de stofdeeltjes uit de lucht wordt gefilterd. Hierdoor is de uitblaaslucht dus schoner dan de lucht die erin gaat!
DigitalSpin motor
De compacte DigitalSpin motor is een lichtgewicht dat zware strijd levert tegen stof in je huis. Hij heeft een perfect gekalibreerde aerodynamische waaier, die sneller draait dan een Formule 1 motor.
Volledige vrijheid
Snoerloos en zonder slede. Met een Bosch steelstofzuiger kun je overal gemakkelijk bij, zonder dat je beperkt wordt door een snoer, stofzuigerslang of slede die je achter je aan moet slepen.

Bosch Athlet

Snoerloos en krachtig
Met de Bosch Athlet haal je een zeer krachtige, snoerloze stofzuiger in huis. Hij maakt net zo goed schoon als een traditionele 2400 Watt stofzuiger. De Athlet heeft een snel roterende borstel en een bijzonder stil ontwerp zonder stofzuigerzak.

Bosch Athlet steelstofzuigers

Bosch Athlet steelstofzuiger
Snoerloos en zo krachtig als een 2400W stofzuiger
De Bosch Athlet geeft snoerloos stofzuigen een totaal nieuwe dimensie, een unieke gebruikerservaring. Een top schoonmaakresultaat en enorm gebruikersgemak horen daar natuurlijk bij.
Hoge reinigende werking op alle vloersoorten met snel roterende borstel
De AllFloor HighPower borstel in combinatie met de zeer efficiënte SensorBagless Technologie zorgt voor een extra grondig schoonmaakresultaat.
SensorBagless Technologie
Hoge prestaties en weinig onderhoud, dus geen onverwachte kosten dankzij de Bosch SensorBagless Technologie met SensorControl.
Bosch Lithium-ion technologie
De extreem krachtige Bosch Lithium-ion batterij combineert de hoge schoonmaakprestaties met een extra lange stofzuigduur, korte oplaadtijd en een lange levensduur.
Eenvoudig in gebruik
Ronduit comfortabel: De Bosch Athlet is heel eenvoudig in gebruik, makkelijk op te bergen en schoon te houden, dankzij het lichte gewicht en het EasyClean Systeem.

Bosch Flexxo 2in1

Steelstofzuiger en handstofzuiger in één
Bij de Bosch Flexxo 2in1 steelstofzuiger is de handunit eenvoudig los te koppelen voor een krachtige, compacte handstofzuiger. Zuig zonder moeite vloeren, het interieur van je auto, bank en stoelen, bovenop kasten, onder bedden of vloeren. Met Flexxo 2in1 heb je tijdens het stofzuigen optimale flexibiliteit.

Bosch Flexxo 2in1 steelstofzuigers

Bosch Flexxo 2in1 steelstofzuiger
Hand- en steelstofzuiger in één
De handunit is eenvoudig los te koppelen voor een krachtige, compacte handstofzuiger.
Accessoires altijd bij de hand
De accessoires zijn netjes opgeborgen in de steel. Zo heb je ze direct bij de hand wanneer je ze nodig hebt.
Komt overal makkelijk bij
Vloeren, banken of het interieur van je auto, alles is binnen bereik met de Flexxo 2in1 stofzuiger van Bosch.
Steelstofzuiger voor vloeren
Als steelstofzuiger is de Bosch Flexxo 2in1 ideaal gebruik op voor harde vloeren of tapijt. Je stofzuigt met gemak grote oppervlakken. Ook stofzuigen onder de bedden is geen probleem.
Handstofzuiger voor kleine klusjes
Met de handunit heb je een krachtige handstofzuiger voor zand of kruimels, stoelen, banken, kasten en het interieur van je auto.
Volledige bewegingsvrijheid
Zonder snoer en zonder slede die je achter je aan hoeft te slepen tijdens het stofzuigen heb je volledige bewegingsvrijheid en kom je overal makkelijk bij.
Bosch Readyy'y steelstofzuiger

Bosch Readyy'y

Verschil tussen Readyy'y en Flexxo
De Readyy'y is een model dat Bosch al wat langer op de markt heeft. Hij heeft bijna alle voordelen van de Flexxo. Ook bij de Readyy'y geniet je van een optimale bewegingsvrijheid dankzij het snoerloze ontwerp. Het grootste verschil is dat bij de Readyy'y de accessoires niet in de steel zitten.
Hand- en steelstofzuiger in één
Net zoals bij de Flexxo is de handunit van de Readyy'y eenvoudig los te koppelen voor een krachtige, compacte handstofzuiger.