Navigatie

Wifi-check bij Expert Meijer in Burgum

Expert Meijer in Burgum, dé Wifi specialist in de regio!
TV’s, lampen, thermostaten, wasmachines en camera’s. Steeds meer apparaten bedient u tegenwoordig via uw smartphone, tablet of computer. Goed, draadloos (Wifi) internet is onmisbaar om al die apparaten met elkaar te verbinden. Bijvoorbeeld om uw Wifi-speakers door het hele huis op elkaar aan te sluiten, zodat u overal naar uw muziek kunt luisteren. Zelfs op zolder! En wij helpen u graag om dit te bereiken. Zo zorgen wij voor een stabiele Wifi-verbinding met voor elk huis een passende Wifi-oplossing, zodat u straks overal in huis bereik heeft!

Doe een Wifi-check!
Heeft u problemen met uw netwerk, waardoor uw Wifi misschien niet altijd zichtbaar is of u regelmatig een haperende verbinding heeft? Dan hebben wij bij Expert Meijer in Burgum de oplossing voor u: de Wifi-check. Tijdens een Wifi-check komen we langs op een moment dat het u uitkomt, waarbij we alle ruimtes van uw huis checken. Wij geven u advies op maat voor een perfect draadloos en stabiel Wifi signaal in huis. Op deze manier kunt u zorgeloos internetten, zonder storingen of onderbrekingen.

Wifi-check bij Expert Meijer in BurgumOm een goed advies uit te brengen voeren wij een check uit bij u thuis, die bestaat uit:

- Het in kaart brengen van uw netwerk, omliggende netwerken en aanwezige storingsbronnen
- Controle van uw hardware (router/repeater)
- Persoonlijk advies op basis van de inventarisatie

Wilt u graag meer informatie over de Wifi-check? Kom dan langs bij ons in de winkel en wij informeren u graag over de mogelijkheden.