Navigatie

Desktop kopen bij Expert

Ruim en volledig assortiment desktops

Bij Expert vind je een ruim assortiment desktops van verschillende topmerken. Je bent bij ons aan het juiste adres als je een compacte desktop voor op het bureau zoekt, maar ook als je juist een enorme snelle en krachtige gaming pc wilt gaan kopen. Het is belangrijk om goed te bedenken waar je de computer het meest voor zal gaan gebruiken, zo kan je bepalen of je veel geheugen en een extreem snelle processor nodig hebt of juist voldoende hebt aan een kleinere opslagcapaciteit. Wil je graag goed geholpen worden met persoonlijk advies? Kom dan naar 1 van onze 140 winkels.

All-in-one pc's

Alles in één: ruimte besparen zonder in te leveren op prestaties

Het oog wil ook wat; een all-in-one pc staat mooi op elk bureau. Bij de all-in-one pc zit de computer verwerkt in het beeldscherm en hoef je dus geen grote desktop op of onder je bureau neer te zetten. Maar een All-in-one koop je natuurlijk niet alleen omdat het er mooi en opgeruimd uitziet, je hebt dezelfde functionaliteiten als bij een normale desktop. Ook bij de all-in-one kies je de eigenschappen die bij jouw gebruik passen zoals o.a.; grootte van het scherm, opslagcapaciteit, processor of zelfs een touchscreen!

Desktop installeren en gebruiksklaar maken

Direct aan de slag met je nieuwe desktop

Al onze desktops worden gratis thuisbezorgd. Wil je direct met je nieuwe computer aan de slag? Expert kan je nieuwe apparaat direct gebruiksklaar maken, zo kan je thuis direct aan de slag. Bekijk de servicepagina voor meer informatie!