Navigatie

Intel Core processors - 10e generatie

Intel heeft voor de 10e generatie Intel® Core™ processors samengewerkt met toonaangevende pc-fabrikanten om een serie laptops te creëren die speciaal bedoeld zijn voor onderweg. Met de nieuwe serie processoren geniet je van een stijlvol en minimalistisch ontwerp, maar dan wel met uitzonderlijke prestaties. Met geavanceerde AI, prachtige graphics en een extra lange accuduur is de 10e generatie Intel® Core™ processors helemaal klaar voor de toekomst.

Intelligente Performance met de kracht van AI

Een laptop met een 10e generatie Intel® Core™ analyseert hoe jij de laptop gebruikt, en past hier de gebruikerservaring op aan. Op deze manier kun je nog sneller en vloeiender taken uitvoeren.

Geavanceerde verbindingsmogelijkheden

Met geïntegreerde Intel® Wi-Fi 6 en Thunderbolt™ 3 technologie, is de 10e generatie Intel® Core™ processors voor laptops in staat om zeer snel een betrouwbare wifi-verbinding tot stand te brengen. Zo ben je verbonden met de wereld om je heen.

Levendige en superscherpe graphics

Speel video's super helder en scherp af dankzij de ondersteuning voor 4K HDR content. Met een 10e generatie Intel® Core™ processor heb je genoeg power om in 1080p te gamen. De processor gecombineerd met grafische kaarten van Intel® zorgt ervoor dat je geniet van prachtige beeld.

Ontwikkeld voor de reiziger

Door prachtig ontworpen innovatieve laptops en 2-in-1-laptops te combineren met de kracht van AI, de nieuwste graphics en de nieuwste verbindingstechnologie, is de 10e generatie Intel® Core™ processors uitermate geschikt voor mensen die altijd onderweg zijn.

Kies de prestaties van de Intel® Core™ 10e generatie die bij je passen: Intel® Core™ i3 Intel® Core™ i5 Intel® Core™ i7
Films in 4K streamen
Snelle, betrouwbare connectiviteit
Fotomaskering en videofiltering -
Gamen in 1080p met vloeiende framerates -
De beste keuze voor grote bestanden en creatieve programma's - -