Navigatie

Stofzuiger kopen bij Expert

Ruime keuze in verschillende soorten

Expert heeft een ruim assortiment van verschillende soorten stofzuigers. Wil je graag een traditionele sledestofzuiger met stofzak? Of heb je liever een zakloze stofzuiger? Ook kan je kiezen voor een steelstofzuiger. Die, meestal draadloze en zakloze, stofzuiger biedt jou ultieme bewegingsvrijheid. Je hoeft niet steeds meer van stopcontact te wisselen en kunt gemakkelijk en hygiënisch de stofbak legen. Wil je liever dat het stofzuigen voor je gedaan wordt? Dan is een robotstofzuiger ideaal voor jou. Het stofzuigen van smalle kiertjes, jouw meubels of de auto doe je het beste met een kruimelzuiger. Expert biedt een breed assortiment tv’s van verschillende merken, zoals Miele, AEG, Bosch en Philips.

Jouw perfecte stofzuiger

Met of zonder stofzak?

Door de brede keuze aan stofzuigers, zit er altijd een perfect model voor jou tussen. Allereerst is de keuze voor een stofzuiger met stofzak of een zakloze stofzuiger erg belangrijk. De ene heeft meestal een grotere capaciteit, maar bij de andere hoef je niet steeds nieuwe stofzakken te kopen. Dit is duurzamer en bespaart geld. Ook is de actieradius is belangrijk: de lengte tussen het stopcontact en de zuigmond. Dit bepaalt hoe vrij je je kan bewegen en of je vaak van stopcontact moet te wisselen. Met een draadloze stofzuiger ervaar je de meeste vrijheid, maar daarbij moet je letten op hoe lang je met één accu kunt stofzuigen. Wil je graag persoonlijk advies krijgen in welke stofzuiger het beste bij jou past? Kom dan langs in één van onze 140 winkels of bekijk onze adviespagina.

Stofzuigers bij allergieën

Geen last meer van huisstofmijt en dierenharen

Een stofzuiger is een belangrijk apparaat voor mensen met een allergie voor huisstofmijt of dieren. Enkele stofzuigers zijn zeer geschikt voor huishoudens met mensen met een allergie. Deze stofzuigers hebben het zogeheten HEPA filter. Een stofzuiger blaast de opgezogen lucht weer uit en dit filter zorgt ervoor dat zo’n 99% van de kleinste stofdeeltjes uit die lucht wordt gefilterd. Daardoor is de lucht die de stofzuiger uitblaast schoner dan de lucht die al in de ruimte hangt. Ook hebben enkele stofzuigers een zuigmond die zeer geschikt is voor het opzuigen van dierenharen.