Navigatie

AEG 8000 serie stofzuigers

Combineer kracht met gebruiksgemak

Stofzuigen zonder snoer? Check. Geen stofzuigerslede die je achter je aan hoeft te slepen? Check. Krachtige resultaten en alles kunnen doen wat je van een stofzuiger gewend bent? Check. De 8000 serie snoerloze steelstofzuigers van AEG voldoet aan al deze punten. De AEG 8000 steelstofzuigers zijn de ultieme combinatie tussen een krachtige stofzuiger en gebruiksgemak. De 8000 serie is bijzonder ergonomisch en je kunt deze stofzuigers voor praktisch alle stofzuigklussen gebruiken. Daarmee is dit de enige stofzuiger die je nodig hebt. Bekijk hieronder alle AEG 8000 stofzuigers bij Expert.

AUTO-modus

De auto-modus optimaliseert op intelligente wijze zuigkracht en gebruiksduur. De stofzuiger past de zuigkracht aan het vloertype aan voor een efficiëntere reiniging op harde vloeren en tapijten.

Snelle ontgrendeling

De nieuwe AEG 8000 steelstofzuiger heeft een handige functie waarmee je snel en eenvoudig de handstofzuiger met 1 druk op de knop uit de steel kan uitnemen zodat deze gewoon in de houder kan blijven staan en je direct kan stofzuigen.

Uitneembare handstofzuiger

Met de 2-in-1 functie van de AEG 8000 steelstofzuigers kun je naast eenvoudig ieder vloertype ook hoger gelegen oppervlakken stofzuigen. Zet de steelstofzuiger in het laadstation, klik op de knop en je hebt de handstofzuiger klaar voor gebruik. Op deze handstofzuiger kunnen ook accessoires gekoppeld worden wat maakt dat het product heel veelzijdig is in gebruik.

Bekijk de video

De nieuwe AEG 8000 steelstofzuigers, stofvrij zonder compromissen. Combineer kracht met gebruiksgemak om je hele huis in één keer brandschoon te maken met tot wel 60 minuten gebruikstijd en vele toepassingen met de meegeleverde en beschikbare accessoires.