Navigatie

AEG Technologieën vaatwassers

Overzicht van alle AEG vaatwasser technologieën

Wanneer je een nieuwe AEG vaatwasser koopt, wil je natuurlijk weten welke machine het beste bij je past. Vind je een laag water- en energieverbruik belangrijk? En wil je de vaatwasser makkelijk in- en uit kunnen ruimen, zonder te hoeven bukken? Hieronder leggen wij je uit welke technieken AEG in haar vaatwassers gebruikt.

Bekijk alle AEG vaatwassers

AEG Technologieën vaatwassers

ComfortLift – In- en uitruimen zonder te bukken

Met ComfortLift hoef je niet te bukken tijdens het in- en uitladen van de vaatwasser. De onderste lade schuift moeiteloos naar voren en naar boven zodat je er makkelijk bij kunt. Je kunt de mand naar wens op drie verschillende niveaus zetten.

AEG Comfortlift

ProClean™ – Alle vaat goed schoon

In een ProClean vaatwasser wordt de vaat overal goed schoon, ook vaat die in de hoeken en langs de randen van de rekken staat. ProClean vaatwassers hebben drie sproeiarmen zodat de gehele vaat wordt bereikt. De onderste sproeiarm bestaat uit twee roterende delen om tot in de verste hoeken te komen.

AEG ProClean

AirDry – Alle vaat goed droog

Met AirDry wordt ook lastig te drogen vaat, zoals plastic borden of flesjes goed droog. 10 minuten voor het einde van het programma gaat de deur van de vaatwasser op een kier open. De lucht circuleert door de vaatwasser en de vaat droogt op een natuurlijke manier aan de lucht. Bovendien is deze manier van drogen heel energiezuinig en bespaar je op energie.

AEG AirDry

SoftSpikes – Voorzichtig met delicaat glaswerk

Met een AEG vaatwasser kunnen champagne- en wijnglazen gerust in de vaatwasser. Naast een speciaal glasprogramma zijn de rekken uitgerust met klemmen en spikes van rubber. Je klemt het voetje van het glas in de rubberen klem en dankzij de spikes glijdt het glas niet weg en blijft het glas goed op zijn plek.

AEG SoftSpikes

ComfortRails – Geen rammelende vaat

Wanneer je de vaat in- of uitlaadt, glijdt de mand moeiteloos in een vloeiende beweging over de rails. Zonder rammelen of schokken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je vaatwerk breekt of dat er stukjes afsplinteren.

AEG ComfortRails

BeamOnFloor – Zie in een oogopslag wanneer de vaatwasser klaar is

Met BeamOnFloor wordt wanneer de vaatwasser aan staat en bezig is met je vaat een gekleurde stip geprojecteerd op je keukenvloer. Zo zie je meteen dat de vaatwasser nog bezig is, ook wanneer hij even stil is. Wanneer de vaat klaar is, verandert de stip van kleur.

AEG BeamOnFloor