Navigatie

Samsung Family Hub

Alle Samsung Family Hub koelkasten

samsung-producten-logo-expert

Samsung Family Hub

Maak kennis met de slimme koelkast van Samsung, de Family Hub. Uniek aan de Family Hub koelkasten is het grote verticale touchscreen met de functionaliteit van een tablet. Hiermee kun je recepten opzoeken op internet, boodschappenlijstjes maken, naar Spotify muziek luisteren, series kijken, je agenda bijhouden en nog heel veel meer! Dankzij drie camera’s aan de binnenkant van de koelkast kun je wanneer je boodschappen doet via je smartphone precies zien wat er nog in je koelkast ligt. En je kunt eenvoudig het scherm van je Samsung mobiel of televisie spiegelen op het scherm van de Family Hub zodat je tijdens het koken nooit meer iets hoeft te missen. 

Bekijk onze Family Hub koelkasten

Vind overheerlijke recepten met de recepten app

Met de Recipe-app vind je lekkere, praktische recepten die je kunt maken met de ingrediënten die in je koelkast liggen. Met de Club des Chefs-app vind je zelfs recepten van beroemde driesterrenchefs. Niet alle ingrediënten in huis? Je kunt eenvoudig boodschappen bestellen via de Albert Heijn app. Even geen zin om te koken? Bestel dan lekker makkelijk een maaltijd met de Thuisbezorgd app

Kijk wat er in je koelkast ligt, waar je ook bent!

Wanneer je boodschappen doet in de supermarkt kun je met je smartphone de inhoud van je koelkast bekijken. Drie camera’s aan de binnenkant van de koelkast laten duidelijk alle plateaus en deurvakken zien. Zo weet je altijd precies wat je nog in huis heeft en wat je bij moet kopen. Verder maak je met de Family Hub eenvoudig boodschappenlijstjes en krijg je meldingen over de houdbaarheid.

Koken met je favoriete muziek

Koken wordt nog leuker wanneer je tijdens het koken naar je favoriete muziek kunt luisteren via Spotify connect of de radio. Verder kun je het scherm van je Samsung smartphone of televisie spiegelen zodat je tijdens het koken naar je favoriete programma kunt kijken. Met vrienden voetbal aan het kijken en even chips en bier pakken? Met screen-mirroring mis je geen moment van de wedstrijd. (Samsung televisies vanaf 2015.)

Overzichtelijke kalender voor het hele gezin

Met Family Hub houd je makkelijk je agenda bij en heb je een overzicht van je gezinskalender. Deel eenvoudig foto’s en afspraken met de smartphones van je gezinsleden. Met spraakbesturing kun je eenvoudig een afspraak inplannen en Bixby vertelt je ’s ochtends hoe je dag eruit ziet. De takenlijst helpt je herinneren wat je moet doen. Met Family Hub vergeet je nooit meer een verjaardag van familie of vrienden. Ook Google en Outlook kalenders zijn makkelijk te integreren. Je kunt foto’s met je gezin delen en bekijken op het scherm van je koelkast. Even iets opzoeken op internet? Dat doe je zo met de geïntegreerde webbrowser.

Groter volume, meer ruimte

Dankzij SpaceMax Technology heb je extra ruimte aan de binnenkant van de koelkast, zonder dat de omvang van de koelkast daar groter door wordt. Zo heb je alle ruimte voor het bewaren van je etenswaren.

Etenswaren blijven langer vers

Met Twin Cooling Plus zorgen twee onafhankelijke koelsystemen voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid in de koelkast en de vriezer. Etenswaren blijven tot twee keer langer vers en smaak blijft beter behouden. Doordat elk compartiment een eigen koelsysteem heeft, wordt de koelte gelijkmatig over de hele koelkast verdeeld. Temperatuurschommelingen worden voorkomen door geavanceerde isolatie en Digital Inverter technologie meet en controleert de temperatuur. Dankzij NoFrost technologie hoef je de vriezer nooit te ontdooien.

Koelkast blijft koel

Je etenswaren blijven vers, ook wanneer je de deur van de koelkast regelmatig opent. De koelkast behoudt zijn optimale temperatuur dankzij de Metal Cooling-afvoer aan de achterkant. Wanneer de deur open staat, zorgt Metal Cooling ervoor dat er zo min mogelijk koelte ontsnapt en de koelkast wordt snel op temperatuur gebracht wanneer de deur weer dicht is.

Minimalistisch en functioneel design

De minimalistische ijs-dispenser en de aan de binnenkant verborgen temperatuur-display zorgen voor strakke lijnen en een functioneel uiterlijk. De dispenser is naadloos in de deur geïntegreerd, zodat je altijd koud water of ijs bij de hand hebt. Knoppen voor de bediening zijn discreet verborgen aan de binnenkant.

Alle Samsung Family Hub koelkasten