Navigatie

Ben van Dijk Electronics maakt overstap naar Expert

Nijkerk, 16 februari 2016

NIJKERK - De Udense ondernemer Benito van Dijk heeft de overstap naar de elektronicaformule Expert gemaakt. Door de overstap gaat van Dijk gebruikmaken van de sterke nationale marketingkracht en het e-commercebeleid van Expert. De komende weken zal de winkel een volledige metamorfose tot een Expertwinkel ondergaan. Eind maart gaat de nieuwe Expertwinkel in Uden open.

Van Dijk ziet meer kansen om te ondernemen onder de vlag van Expert: "Dit is een goede stap voor ons winkelteam en voor onze klanten. Wij maken nu gebruik van de sterke nationale marketingkracht en het e-commercebeleid van Expert. Wij kijken er erg naar uit om onze klanten straks kennis te laten maken met de nieuwe formule en winkel."

Lokaal ondernemerschap
Dik Pijl, directeur Expert: "We zijn erg trots op de nieuwe winkel en kijken er met alle Expertondernemers en –collega’s naar uit om nóg meer klanten te laten ervaren wat Beste Service en Persoonlijk Advies inhouden. Het lokale ondernemerschap is hierbij essentieel. Daarmee kunnen we onze klanten écht persoonlijke aandacht geven. Dat is de kracht van Expert, zowel offline als online.

Vertrouwd winkelteam
In de nieuwe winkel worden klanten nog steeds verwelkomd door bekende gezichten. Alle medewerkers van Benito van Dijk gaan mee naar de formule Expert. Het team blijft zich volledig inzetten om haar klanten de Beste Service en Persoonlijk Advies te bieden. Naast het persoonlijke contact in de winkel, kunnen klanten ook voor meer informatie en online aankopen terecht op www.expert.nl.

Over Expert
Expert behoort tot de top 3 sterkste merken in de home-elektronicabranche. De klantgerichte vakspeciaalzaak onderscheidt zich met haar drie formulepijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Het zit in het DNA van Expert om klanten blij te maken. Met 140 winkels, met zelfstandige ondernemers, door heel Nederland en een landelijke webshop, www.expert.nl, neemt Expert een sterke positie in. Internationaal kent de formule ruim 7.400 winkelpunten en is ze wereldwijd in 20 landen actief.