Navigatie

Integriteit is een belangrijk goed. Expert begrijpt ‘t.

In de landelijke (nieuws)media is deze week bekendgemaakt dat de Media Markt haar eigen medewerkers en waarschijnlijk ook haar klanten ongevraagd zou hebben gefilmd. In deze berichten wordt de suggestie gewekt dat ook bij Expert-winkels deze actie heeft plaatsgevonden. Expert is hier echter op geen enkele manier bij betrokken geweest en distantieert zich dan ook van deze actie. 

Expert is dit bericht via landelijke berichtgeving ter ore gekomen en weet daarom feitelijk niet hoe, wanneer en door wie deze opnamen zijn gemaakt. Media Markt zou met een verborgen camera hebben willen vastleggen hoe verkopers met klanten omgaan met als doel de klantvriendelijkheid te verbeteren. Er zou in de Expert-winkels zijn gefilmd voor extra instructiemateriaal. 

Expert is op dit moment aan het onderzoeken wat er precies gaande is en beraadt zich op eventuele (juridische) stappen. Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en integriteit zijn al 45 jaar bekende kernwaarden van Expert en de organisatie distantieert zich dan ook van deze actie.