Navigatie

Vertrek directeur Nederlandse Expert Groep

Nijkerk, 17 december 2013

Vandaag is bekendgemaakt dat de heer Gabri Martèl om persoonlijke redenen en in goed overleg met Expert per 1 januari 2014 zijn functie neerlegt als Statutair directeur van de Nederlandse Expert Groep. Daarmee komt na zes jaar een einde aan een samenwerking die begon op 1 januari 2008. Over mogelijke opvolging zijn door Expert nog geen mededelingen gedaan. 

Een woordvoerder van Expert antwoordt desgevraagd: “Wij betreuren dit besluit maar respecteren het ook. De overige leden van het directieteam zullen de taken van Martèl de komende weken waarnemen, waarmee de continuïteit op korte termijn is gewaarborgd”. 

Expert behoort tot de top-3 sterkste merken in de elektronicabranche. Met 150 winkels in Nederland heeft Expert haar marktaandeel de laatste jaren licht zien stijgen dan wel gestabiliseerd. In een terughoudende markt met grote concurrentie van ketens en internet neemt Expert een sterke positie in met Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Dit jaar vierde Expert haar 45-jarig jubileum.