Navigatie

Samsung QLED 4K | Te koop bij Expert

Pure kleuren en perfecte werkelijkheid

De opvolger van Full HD. Vier keer zoveel pixels als Full HD. Een tv met een beeldresolutie van 3840 x 2160 pixels. Ontdek ontzettend scherpe beelden en ga nog meer op in iedere scène met de Samsung QLED 4K-tv line-up van 2019. QLED 4K zorgt voor een prachtige beleving, van een filmavond tot een sportevenement.

Bekijk alle Samsung QLED 4K tv's

Pure kleuren en perfecte werkelijkheid

De opvolger van Full HD. Vier keer zoveel pixels als Full HD. Een tv met een beeldresolutie van 3840 x 2160 pixels. Ontdek ontzettend scherpe beelden en ga nog meer op in iedere scène met de Samsung QLED 4K-tv line-up van 2019. QLED 4K zorgt voor een prachtige beleving, van een filmavond tot een sportevenement.

Bekijk alle Samsung QLED 4K tv's

QLED 4K: meer details, ultrascherpe beelden

QLED 4K, ook bekend als UHD (Ultra High Definition), is een ultramoderne tv-uitvoering waarbij alle kleuren zo natuurgetrouw mogelijk worden weergegeven. Maar hoe zit dat nu precies in elkaar? Het scherm van een QLED-tv bestaat uit een ontelbare hoeveelheid nanokristallen, ook wel quantum dots genoemd. De afmetingen kunnen veranderen, waardoor ze verschillende kleuren kunnen weergeven. Het resultaat: het zo natuurgetrouw mogelijk weergeven van alle kleuren. Achter de laag quantum dots zorgt het LED-paneel ervoor dat de quantum dots zo precies mogelijk worden aangestuurd. Hierdoor leveren QLED-schermen ultrascherpe beeldkwaliteit en een grote kijkhoek. Ook als je niet recht voor het scherm zit kan je tv kijken met het hoogste kleurvolume. Zo is een intensere kijkervaring een feit.

Ontdek alle QLED 4K televisies bij Expert

Met de QLED 4K tv's van Samsung haal je altijd het beste uit je tv-ervaring. Expert biedt alle nieuwe QLED 4K-modellen aan. Deze modellen staan hieronder uitgelegd, zodat je erachter kan komen welke tv het beste past bij jouw wensen.

Q60R

Geniet van uitzonderlijk hoge prestaties van de Quantum Processor 4K en ontdek prachtige HDR-beelden met Quantum HDR en een 100% kleurvolume. De Adaptive Intelligence-technologie versterkt het ultieme beeld en geluid. De Quantum Processor 4K met Al Upscaling zet ieder beelddetail moeiteloos om naar 4K resolutie. Ook kan je gebruikmaken van Ambient Mode: zo gaat de tv perfect op in ieder interieur.

Q67R

Met de stijlvolle Q67R geniet je van prachtige QLED beeldkwaliteit, die dankzij Ultimate UHD Dimming en een 100% kleurvolume nog meer contrast krijgt. Dankzij de zilverkleurige bezel heeft de Q67R ook nog eens een zeer stijlvol uiterlijk. De Quantum Processor 4K met Al Upscaling zet daarnaast ieder beeld met het kleinste oog voor detail om naar 4K resolutie. De Premium One Remote Control zorgt daarnaast voor optimaal bediengemak: met één druk op de knop vind je al je favoriete content.

Q70R

Met de Q70R ontdek je optimale kleuren met een hoog contrast. De Q70R is het allereerste model dat is uitgerust met Direct Full Array 4x. Omdat het panel van het toestel is ingedeeld in diverse dimming zones ervaar je diepe zwartwaarden. Dit, in combinatie met het 100% kleurvolume, zorgt voor een optimaal contrast. Daarnaast wordt ieder beeld met oog voor het kleinste detail eenvoudig omgezet naar 4K resolutie door de Quantum Processor 4K met Al Upscaling. De Q70R is beschikbaar in veel verschillende beeldformaten, zodat er altijd een Samsung Q70R is die bij jou past.

Q80R

Met de Q80R ontdek je diepe zwartwaarden en een brede kijkhoek. Dankzij de Ultra Viewing Angle geniet iedereen, ongeacht waar ze zitten, van het optimale contrast en de meest rijke kleuren van het QLED-scherm. De HDR-beelden zijn nog helderder en scherper met Quantum HDR 1500. Hinderlijke reflecties worden daarnaast tegengegaan dankzij het Ultra Black Elite filter, zodat je zelfs bij veel omgevingslicht van een optimaal contrast en de diepste zwartwaardes geniet.

Q85R

Met de Q85R ervaar je 4K beeldkwaliteit en een superieur design. De Q85R beschikt over Premium One Remote Control en One Invisible Connection, een onzichtbare kabel voor stroom, data en de One Connect Box. Direct Full Array 8x garandeert daarnaast een ontzettend hoog contrast in combinatie met een 100% kleurvolume. Met de Quantum HDR 1500 ontdek je intens heldere HDR-beelden. Ultra Black Elite gaat irriterende reflecties van omgevingslicht in het scherm tegen. En door de Ultra Viewing Angle ervaar je continu vanuit elke hoek een prachtig beeld. Adaptive Intelligence zorgt ervoor dat je steeds van het beste beeld en geluid geniet. Tenslotte zet de Quantum Processor 4K zet met Al Upscaling elk beeld met oog voor de kleinste details om naar 4K resolutie.

Q90R

De Q90R is dé tv voor de fijnproever. Ben jij een echte filmliefhebber en kijk je graag naar spannende series? Dan is de Q90R het topje van de ijsberg. De Q90R is uitgerust met Direct Full Array 16x en is daarmee het beste 4K paneel in de 2019 line-up. Deze eliteversie van Local Dimming zorgt voor diepe zwartwaarden die samen met het 100% kleurvolume voor het hoogst mogelijke contrast zorgen. Intens heldere HDR-beelden zijn een feit dankzij Quantum HDR 2000 en Ultra Black Elite gaat hinderlijke reflecties tegen van omgevingslicht. Daarnaast zorgt de Ultra Viewing Angle ervoor dat je vanuit iedere kijkhoek een optimaal beeld ervaart.

Ontdek prachtige 4K beelden in verschillende inchmaten

Als je een stukje extra klasse in huis wilt halen, dan is een QLED 4K tv een echte aanrader. Expert.nl biedt veel QLED 4K tv’s aan in verschillende inchmaten. Wil je graag een groot scherm in de woonkamer, of kies je toch voor een compacter formaat in hoge kwaliteit? En hoe weet je welke inchmaat bij jou past? Naast dat het een persoonlijke keuze is, is de optimale grootte van je tv ook afhankelijk van de kamer waar je hem in neer wilt zetten.

Liever persoonlijk advies?

Kom naar een van onze 140 winkels verspreid over Nederland. De adviseur in de winkel staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!

Liever persoonlijk advies?

Kom naar een van onze 140 winkels verspreid over Nederland. De adviseur in de winkel staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!