Navigatie

Bezorgen en ophalen

Als u een nieuwe televisie, wasmachine of laptop heeft gekocht, wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Als u online iets bestelt, heeft u bij Expert de mogelijkheid om uw nieuwe aanwinst bij u thuis te laten bezorgen of het af te halen bij de Expertwinkel bij u in de buurt.

Expert adviseert je graag

Koopt u iets op Expert.nl, dan koopt u bij de Expertwinkel bij u in de buurt. Omdat we geen groot magazijn hebben van waaruit alles verstuurd wordt, kan het gebeuren dat de Expertwinkel bij u in de buurt niet het precieze product heeft dat u heeft gekocht, waardoor de levertijd iets langer wordt.

Uw lokale Expertwinkel neemt altijd persoonlijk contact met u op over uw aankoop om afspraken te maken over de bezorging, om u op de hoogte te houden over de levertijd en wanneer het product afgehaald kan worden. Standaard leveren wij tot aan de drempel. Wilt u dat wij uw nieuwe aanwinst plaatsen op de plek waar u hem wilt, helemaal gebruiksklaar maken en nog veel meer? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af of neem contact op met de Expertwinkel bij u in de buurt voor meer informatie. Heeft u iets besteld maar bent u toch niet overtuigd? Neem contact op met de Expertwinkel die uw bestelling afhandelt en u kunt zonder problemen de bestelling annuleren of wijzigen.

Bezorgkosten

Als u online een product bestelt van €50,- of meer, dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. U hoeft dan dus geen bezorgkosten meer te betalen. Let op: dit geldt niet voor Amerikaanse koelkasten. Vanwege de omvang en gewicht van Amerikaanse koelkasten zijn de bezorgkosten €24,95. Koopt u iets dat minder kost dan €50,-, dan vragen wij een kleine vergoeding van €6,95. Standaard leveren wij tot aan de drempel. Wilt u dat wij uw nieuwe aanwinst plaatsen op de plek waar u hem wilt, helemaal gebruiksklaar maken en nog veel meer? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af of neem contact op met de Expertwinkel bij u in de buurt voor meer informatie. Kiest u ervoor om uw nieuwe aankoop op te halen in de winkel, dan hoeft u uiteraard geen bezorgkosten te betalen. Bent u woonachtig op de Waddeneilanden? Neem voor bezorging en installatie op de Waddeneilanden contact op met uw Expertwinkel, zij kunnen u informeren over de kosten hiervan.

Wie levert mijn bestelling?

Als u een product bestelt op expert.nl, dan wordt het bezorgd door uw lokale Expert-winkel, of door een koeriersdienst, zoals PostNL, DHL, Transmission of DPD. Bekijk de levervoorwaarden op de website van een van deze koeriersdiensten. Indien de lokale Expert-winkel een product bij de klant thuis bezorgt, wordt er eerst een bezorgafspraak gemaakt. Bent u niet aanwezig op het moment van de afspraak, dan mag de lokale Expert-winkel hier voorrijkosten voor rekenen.

Voorwaarden gratis bezorging:

  • Gratis bezorging betreft een drempelservice. Dit betekent dat we uw bestelling in de verpakking over de eerste drempel van uw woning plaatsen. In sommige gevallen is het noodzakelijk om de verpakking te verwijderen. Is het nodig om via een trap de eerste drempel van de woning te bereiken, dan worden er voor het extra tilwerk kosten in rekening gebracht. Dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces op de website. Is er een lift aanwezig en is die zonder traptreden te bereiken, dan is de drempellevering gratis. Met de trap bezorgen tot en met de 3de verdieping.
  • Indien u een installatiedienst bestelt en kiest voor “er is een trap aanwezig”, brengen we het product indien mogelijk in huis naar de gewenste etage. Dit kan een boven verdieping, zolder of een woonetage zijn. Wij hanteren bij deze dienst een maximum van de 3e etage. De plek moet goed toegankelijk zijn.
  • Bezorgen van een Amerikaanse koelkast is standaard drempellevering. Voor het bezorgen van een Amerikaanse koelkast zijn de bezorgkosten €24,95. Voor Amerikaanse koelkasten kan er geen basis installatie besteld worden. Door de omvang van de Amerikaanse koelkast maken wij een offerte op maat. Voor Amerikaanse koelkasten gelden andere voorwaarden indien het product geretourneerd moet worden. Dit gaat altijd in overleg met de Expertwinkel.

Voorwaarden recyclen van oude elektronische apparaten:

  • Indien u een wasmachine bij ons hebt besteld, zullen wij bij het afleveren van de nieuwe wasmachine, het oude apparaat voor u meenemen. De oude wasmachine moet wel, afgekoppeld bij de eerste drempel van het huis staan. Dit geldt voor alle groot huishoudelijke apparaten. Kleine elektronische apparaten mogen dan ook gelijk aan de bezorger meegegeven worden.
  • Mocht u een Expert service installatiedienst hebben besteld, nemen wij het oude product mee van de plek waar het nieuwe apparaat komt te staan. Wij zullen het oude apparaat dan afkoppelen en vervangen voor het nieuwe apparaat.
  • U mag het apparaat zelf naar de milieustraat brengen bij u in de buurt.
  • Kleine huishoudelijke apparaten mogen ook ingeleverd worden bij uw lokale Expertwinkel.

Veelgestelde vragen