Navigatie

Bezorgen en ophalen

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Bezorgen of ophalen? Het kan bij Expert!

Als je een nieuwe televisie, wasmachine of laptop hebt gekocht, wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Als je online iets besteld, heb je bij Expert de mogelijkheid om je nieuwe aanwinst bij jou thuis te laten bezorgen of het af te halen bij de Expertwinkel bij jou in de buurt.

Koop je iets op Expert.nl, dan koop je bij de Expertwinkel bij jou in de buurt. Omdat we geen groot magazijn hebben van waaruit alles verstuurd wordt, kan het gebeuren dat de Expertwinkel bij jou in de buurt niet het precieze product heeft dat jij hebt gekocht, waardoor de levertijd iets langer wordt.

Jouw lokale Expertwinkel neemt altijd persoonlijk contact met je op over jouw aankoop om afspraken te maken over de bezorging, om je op de hoogte te houden over de levertijd en wanneer het product afgehaald kan worden. Standaard leveren wij tot aan de drempel. Wil je dat wij jouw nieuwe aanwinst plaatsen op de plek waar je hem wil, helemaal gebruiksklaar maken en nog veel meer? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af of neem contact op met de Expertwinkel bij jou in de buurt voor meer informatie. Heb je iets besteld maar ben je toch niet overtuigd? Neem contact op met de Expertwinkel die jouw bestelling afhandelt en je kan zonder problemen de bestelling annuleren of wijzigen.

Bezorgkosten

Als je online een product bestelt van €25,- of meer, dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. Jij hoeft dan dus geen bezorgkosten meer te betalen. Koop je iets dat minder kost van €25,-, dan vragen wij een kleine vergoeding van €4,95. Standaard leveren wij tot aan de drempel. Wil je dat wij jouw nieuwe aanwinst plaatsen op de plek waar je hem wil, helemaal gebruiksklaar maken en nog veel meer? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af of neem contact op met de Expertwinkel bij jou in de buurt voor meer informatie. Kies je ervoor om je nieuwe aankoop op te halen in de winkel, dan hoef je uiteraard geen bezorgkosten te betalen.