Navigatie

Bezorgen en ophalen

Laatste update: 24-02-2021

Vanaf 3 maart 2021 is het mogelijk om op afspraak te winkelen bij een van onze winkels. Afhalen in de winkel is al mogelijk, echter ook alleen op afspraak. Je kunt ook telefonisch, online of via WhatsApp bestellen. De Expertwinkel in de buurt bezorgt en installeeert indien gewenst producten aan huis, uiteraard volgens de richtlijnen vanuit het RIVM.

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Bezorgen of ophalen? Het kan bij Expert!

Als je een nieuwe televisie, wasmachine of laptop hebt gekocht, wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Als je online iets bestelt, heb je bij Expert de mogelijkheid om je nieuwe aanwinst bij jou thuis te laten bezorgen of het af te halen bij de Expertwinkel bij jou in de buurt.

Voorwaarden gratis bezorging:

  • Gratis bezorging betreft een drempelservice. Wij bezorgen het product tot aan de eerste drempel van het huis of appartement op de begane grond. Indien dit niet op de begane grond is, wordt er geleverd tot aan de eerste drempel van uw huis indien er een lift aanwezig is.
  • Wilt u het product graag aan huis bezorgd hebben maar er is geen lift aanwezig, dan kunt u een bezorg-installatiedienst bijbestellen. De Expert winkel informeert u graag.
  • Indien u een bezorg-installatiedienst bestelt, brengen we het product in huis naar de gewenste etage. Dit kan een boven verdieping, zolder of een woonetage zijn. Wij hanteren bij deze dienst een maximum van de 3e etage. De plek moet goed toegankelijk zijn.
  • Bezorgen van een Amerikaanse koelkast is standaard drempellevering. Voor Amerikaanse koelkasten kan er geen basis installatie besteld worden. Door de omvang van de Amerikaanse koelkast maken wij een offerte op maat.

Voorwaarden recyclen van oude elektronische apparaten:

  • Indien je een wasmachine bij ons hebt besteld, zullen wij bij het afleveren van de nieuwe wasmachine, het oude apparaat voor je meenemen. De oude wasmachine moet wel, afgekoppeld bij de eerste drempel van het huis staan. Dit geldt voor alle groot huishoudelijke apparaten. Kleine elektronische apparaten mogen dan ook gelijk aan de bezorger meegegeven worden.
  • Mocht je een Expert service installatiedienst hebben besteld, nemen wij het oude product mee van de plek waar het nieuwe apparaat komt te staan. Wij zullen het oude apparaat dan afkoppelen en vervangen voor het nieuwe apparaat.
  • Je mag het apparaat zelf naar de milieustraat brengen bij jou in de buurt.
  • Kleine huishoudelijke apparaten mogen ook ingeleverd worden bij je lokale Expert winkel.

Koop je iets op Expert.nl, dan koop je bij de Expertwinkel bij jou in de buurt. Omdat we geen groot magazijn hebben van waaruit alles verstuurd wordt, kan het gebeuren dat de Expertwinkel bij jou in de buurt niet het precieze product heeft dat jij hebt gekocht, waardoor de levertijd iets langer wordt.

Jouw lokale Expertwinkel neemt altijd persoonlijk contact met je op over jouw aankoop om afspraken te maken over de bezorging, om je op de hoogte te houden over de levertijd en wanneer het product afgehaald kan worden. Standaard leveren wij tot aan de drempel. Wil je dat wij jouw nieuwe aanwinst plaatsen op de plek waar je hem wil, helemaal gebruiksklaar maken en nog veel meer? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af of neem contact op met de Expertwinkel bij jou in de buurt voor meer informatie. Heb je iets besteld maar ben je toch niet overtuigd? Neem contact op met de Expertwinkel die jouw bestelling afhandelt en je kan zonder problemen de bestelling annuleren of wijzigen.

Bezorgkosten

Als je online een product bestelt van €50,- of meer, dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. Jij hoeft dan dus geen bezorgkosten meer te betalen. Koop je iets dat minder kost dan €50,-, dan vragen wij een kleine vergoeding van €6,95. Standaard leveren wij tot aan de drempel. Wil je dat wij jouw nieuwe aanwinst plaatsen op de plek waar je hem wil, helemaal gebruiksklaar maken en nog veel meer? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af of neem contact op met de Expertwinkel bij jou in de buurt voor meer informatie. Kies je ervoor om je nieuwe aankoop op te halen in de winkel, dan hoef je uiteraard geen bezorgkosten te betalen. Ben je woonachtig op de Waddeneilanden? Neem voor bezorging en installatie op de Waddeneilanden contact op met jouw Expertwinkel, zij kunnen je informeren over de kosten hiervan.

Wie levert mijn bestelling?

Als je een product bestelt op expert.nl, dan wordt het bezorgd door jouw lokale Expert-winkel, of door een koeriersdienst, zoals PostNL, DHL, Transmission, DPD of redjepakketje. Bekijk de levervoorwaarden op de website van een van deze koeriersdiensten. Indien de lokale Expert-winkel een product bij de klant thuis bezorgt, wordt er eerst een bezorgafspraak gemaakt. Ben je niet aanwezig op het moment van de afspraak, dan mag de lokale Expert-winkel hier voorrijkosten voor rekenen.