Navigatie

Bezorgen en ophalen

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Bezorgen of ophalen? Het kan bij Expert!Als u een nieuwe televisie, wasmachine of laptop heeft gekocht, wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Als u online iets bestelt, heeft u bij Expert de mogelijkheid om uw nieuwe aanwinst bij u thuis te laten bezorgen of het af te halen bij de Expertwinkel bij u in de buurt.

Koopt u iets op Expert.nl, dan koopt u bij de Expertwinkel bij u in de buurt. Omdat we geen groot magazijn hebben van waaruit alles verstuurd wordt, kan het gebeuren dat de Expertwinkel bij u in de buurt niet het precieze product heeft dat jij hebt gekocht, waardoor de levertijd iets langer wordt.

Uw lokale Expertwinkel neemt altijd persoonlijk contact met u op over uw aankoop om afspraken te maken over de bezorging, om u op de hoogte te houden over de levertijd en wanneer het product afgehaald kan worden. Standaard leveren wij tot aan de drempel. Wilt u dat wij uw nieuwe aanwinst plaatsen op de plek waar u hem wilt, helemaal gebruiksklaar maken en nog veel meer? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af of neem contact op met de Expertwinkel bij u in de buurt voor meer informatie. Heeft u iets besteld maar bent u toch niet overtuigd? Neem contact op met de Expertwinkel die uw bestelling afhandelt en u kunt zonder problemen de bestelling annuleren of wijzigen.

Bezorgkosten

Als u online een product bestelt van €50,- of meer, dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. U hoeft dan dus geen bezorgkosten meer te betalen. Koopt u iets dat minder kost dan €50,-, dan vragen wij een kleine vergoeding van €6,95. Standaard leveren wij tot aan de drempel. Wilt u dat wij uw nieuwe aanwinst plaatsen op de plek waar u hem wilt, helemaal gebruiksklaar maken en nog veel meer? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af of neem contact op met de Expertwinkel bij u in de buurt voor meer informatie. Kiest u ervoor om uw nieuwe aankoop op te halen in de winkel, dan hoeft u uiteraard geen bezorgkosten te betalen. Bent u woonachtig op de Waddeneilanden? Neem voor bezorging en installatie op de Waddeneilanden contact op met uw Expertwinkel, zij kunnen u informeren over de kosten hiervan.

Wie levert mijn bestelling?

Als u een product bestelt op expert.nl, dan wordt het bezorgd door uw lokale Expert-winkel, of door een koeriersdienst, zoals PostNL, DHL, Transmission, DPD of redjepakketje. Bekijk de levervoorwaarden op de website van een van deze koeriersdiensten. Indien de lokale Expert-winkel een product bij de klant thuis bezorgt, wordt er eerst een bezorgafspraak gemaakt. Bent u niet aanwezig op het moment van de afspraak, dan mag de lokale Expert-winkel hier voorrijkosten voor rekenen.

Voorwaarden gratis bezorging:

  • Gratis bezorging betreft een drempelservice. Wij bezorgen het product tot aan de eerste drempel van het huis of appartement op de begane grond. Indien dit niet op de begane grond is, wordt er geleverd tot aan de eerste drempel van uw huis indien er een lift aanwezig is.
  • Wilt u het product graag aan huis bezorgd hebben maar er is geen lift aanwezig, dan kunt u een bezorg-installatiedienst bijbestellen. De Expert winkel informeert u graag.
  • Indien u een bezorg-installatiedienst bestelt, brengen we het product in huis naar de gewenste etage. Dit kan een boven verdieping, zolder of een woonetage zijn. Wij hanteren bij deze dienst een maximum van de 3e etage. De plek moet goed toegankelijk zijn.
  • Bezorgen van een Amerikaanse koelkast is standaard drempellevering. Voor Amerikaanse koelkasten kan er geen basis installatie besteld worden. Door de omvang van de Amerikaanse koelkast maken wij een offerte op maat. Voor Amerikaanse koelkasten gelden andere voorwaarden indien het product geretourneerd moet worden. Dit gaat altijd in overleg met de Expert-ondernemer.

Voorwaarden recyclen van oude elektronische apparaten:

  • Indien u een wasmachine bij ons hebt besteld, zullen wij bij het afleveren van de nieuwe wasmachine, het oude apparaat voor u meenemen. De oude wasmachine moet wel, afgekoppeld bij de eerste drempel van het huis staan. Dit geldt voor alle groot huishoudelijke apparaten. Kleine elektronische apparaten mogen dan ook gelijk aan de bezorger meegegeven worden.
  • Mocht u een Expert service installatiedienst hebben besteld, nemen wij het oude product mee van de plek waar het nieuwe apparaat komt te staan. Wij zullen het oude apparaat dan afkoppelen en vervangen voor het nieuwe apparaat.
  • U mag het apparaat zelf naar de milieustraat brengen bij u in de buurt.
  • Kleine huishoudelijke apparaten mogen ook ingeleverd worden bij uw lokale Expertwinkel.