Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Bezorgen en ophalen

Laten bezorgen of zelf ophalen? Het kan bij Expert

Bezorgen of ophalen? Het kan bij Expert!

Als je een nieuwe wifispeaker, wasmachine of wearable hebt gekocht, wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Als je online iets bestelt, heb je bij Expert de mogelijkheid om je nieuwe aanwinst bij jou thuis te laten bezorgen of het af te halen bij de Expertwinkel bij jou in de buurt.

Bezorgen of ophalen? Het kan bij Expert!

Als je een nieuwe wifispeaker, wasmachine of wearable hebt gekocht, wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Als je online iets besteld, heb je bij Expert de mogelijkheid om je nieuwe aanwinst bij jou thuis te laten bezorgen of het af te halen bij de Expertwinkel bij jou in de buurt.

Beste winkelketen van Nederland

140 lokale winkels in heel Nederland

Gratis verzending vanaf €25

Online 14 dagen bedenktijd

Koop je iets op Expert.nl, dan koop je bij de Expertwinkel bij jou in de buurt. Omdat we geen groot magazijn hebben van waaruit alles verstuurd wordt, kan het gebeuren dat de Expertwinkel bij jou in de buurt niet het precieze product heeft dat jij hebt gekocht, waardoor de levertijd iets langer wordt.

Jouw lokale Expertwinkel neemt altijd persoonlijk contact met je op over jouw aankoop om afspraken te maken over de bezorging, om je op de hoogte te houden over de levertijd en wanneer het product afgehaald kan worden. Standaard leveren wij tot aan de drempel. Wil je dat wij jouw nieuwe aanwinst plaatsen op de plek waar je hem wil, helemaal gebruiksklaar maken en nog veel meer? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af of neem contact op met de Expertwinkel bij jouw in de buurt voor meer informatie. Heb je iets besteld maar ben je toch niet overtuigd? Neem contact op met de Expertwinkel die jouw bestelling afhandelt en je kan zonder problemen de bestelling annuleren of wijzigen.

Bezorgkosten

Als je online een product bestelt van €25,- of meer, dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. Jij hoeft dan dus geen bezorgkosten meer te betalen. Koop je iets dat minder kost van €25,-, dan vragen wij een kleine vergoeding van €4,95. Kies je ervoor om je nieuwe aankoop op te halen in de winkel, dan hoef je uiteraard geen bezorgkosten te betalen.

Expert staat altijd voor je klaar

Of je nu online bestelt of een van onze 140 winkels verspreid over Nederland bezoekt, Expert staat altijd voor je klaar!

Expert staat altijd voor je klaar

Of je nu online bestelt of een van onze 140 winkels verspreid over Nederland bezoekt, Expert staat altijd voor je klaar!