Navigatie

Computerservice

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Weer een snelle computer? Het kan bij Expert!

Computers en laptops zijn hele fijne apparaten, waar je van alles op kan doen. Veel mensen vertrouwen voor al hun belangrijke zaken blind op hun computer of laptop.

Als er iets mis gaat, schieten veel gebruikers dan ook direct in de stress. Gaat er iets mis, geen paniek! Onze Experts halen alles uit kast om jou zo goed mogelijk uit de brand te helpen. Maar Expert staat niet alleen voor je klaar als het mis gaat. Ook als je zonder gedoe gebruik wil maken van je (nieuwe) randapparatuur zoals je printer, beeldscherm, camera of audio-apparatuur sluiten wij dit voor je aan. En ook als je een nieuw softwareprogramma hebt gekocht kunnen wij dit voor je installeren.

Computer-APK

Merk je dat je computer wat trager begint te worden? Dan kan Expert een Computer-APK voor je uitvoeren. Hierbij controleren wij je computer op virussen (en verwijderen deze als we ze vinden) en controleren wij al je hardware grondig. Zo weet je zeker dat je computer er weer een tijdje tegen kan.

Opnieuw installeren

Krijg je je computer niet meer opgestart of krijg je om de haverklap foutmeldingen? Dan kan het zo erg zijn dat het verstandiger is om de computer helemaal opnieuw te installeren. Onze Experts nemen deze taak graag op zich, zodat jij weer fris en fruitig aan de slag kan met een goed werkende computer.

Informeer in de winkel naar de mogelijkheden, voorwaarden en tarieven.