Navigatie

Computerservice

Weer een snelle computer? Het kan bij Expert!

Computers en laptops zijn hele fijne apparaten, waar u van alles op kunt doen. Veel mensen vertrouwen voor al hun belangrijke zaken blindelings op hun computer of laptop.

Expert adviseert je graag

Als er iets mis gaat, schieten veel gebruikers dan ook direct in de stress. Gaat er iets mis, geen paniek! Onze Experts halen alles uit kast om u zo goed mogelijk uit de brand te helpen. Maar Expert staat niet alleen voor u klaar als het mis gaat. Ook als u zonder gedoe gebruik wilt maken van uw (nieuwe) randapparatuur zoals uw printer, beeldscherm, camera of audio-apparatuur sluiten wij dit voor u aan. En ook als u een nieuw softwareprogramma heeft gekocht kunnen wij dit voor u installeren.

Computer-APK

Merkt u dat uw computer wat trager begint te worden? Dan kan Expert een Computer-APK voor u uitvoeren. Hierbij controleren wij uw computer op virussen (en verwijderen deze als we ze vinden) en controleren wij al uw hardware grondig. Zo weet u zeker dat uw computer er weer een tijdje tegenaan kan.

Opnieuw installeren

Krijgt u uw computer niet meer opgestart of krijgt u om de haverklap foutmeldingen? Dan kan het verstandiger zijn om de computer opnieuw te installeren. Onze Experts nemen deze taak graag op zich, zodat u weer fris en fruitig aan de slag kunt met een goed werkende computer.

Informeer in de winkel naar de mogelijkheden, voorwaarden en tarieven.