Navigatie

Inbouwen en inmeten

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Witgoed inmeten of laten inbouwen? Het kan bij Expert!

Nieuwe koelkasten, kookplaten en vaatwassers zijn tegenwoordig erg makkelijk in gebruik. Het inbouwen van uw nieuwe apparaten is vaak echter een stuk meer werk. De machines zijn vaak best zwaar en moeten precies en keurig recht in uw keuken passen.

Expert neemt alle inbouwzorgen voor u weg. Als u ervoor kiest om uw nieuwe product door ons te laten inbouwen, komt onze bezorg- en installatiedienst op het moment dat het u het beste uitkomt. We bouwen uw oude apparaat uit, het nieuwe apparaat in, zetten eventueel het keukenpaneel over en gaan pas weg als alles werkt. Ook ruimen we alles netjes op en gaan we niet weg zonder u deskundige informatie en een demonstratie te geven. En, als u het wilt nemen wij het oude apparaat mee retour, zodat u met een opgeruimd huis komt te zitten.

Kosten inbouwservice

Voor de Expert Inbouwservice rekenen we een vaste prijs per apparaat, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op inbouw in uw huis of appartement op de begane grond. Indien de inbouw niet op de begaande grond is, worden er extra kosten van €19.95 in rekening gebracht. We bouwen het product dan in op de gewenste etage tot maximaal de 3de etage. Wij adviseren om een inbouwservice altijd te bespreken met de Expert-winkel in de buurt.

Inbouwservice voor Prijs per apparaat
Oven, combi-oven, magnetron, koffie volautomaat * €49,95 
Vaatwasser, koelkast, vriezer, kookplaat, afzuigkap, fornuis* €89,95

*Amerikaanse koelkasten, fornuizen breder dan 70cm en vrijstaande afzuigkappen uitgezonderd, vraag naar de mogelijkheden in de winkel.

Klik hier voor de algemene voorwaarden voor de inbouwdienst.

Inmeetservice

Als u een nieuwe inbouwvaatwasser, -koelkast of -oven wilt kopen, wil u natuurlijk ook dat hij goed past. Als u een mooie vaatwasser heeft gekocht die volledig aan uw eisen voldoet is het natuurlijk zeer frustrerend om er achter te komen dat de deur niet open kan zodra hij is geplaatst. Daarom meet Expert voor €49,95 alle inbouwapparatuur bij u in. En gaat u na inmeting over op aankoop, dan krijgt u de kosten van de inmeting als korting, waardoor deze effectief gratis is.

De inmeetservice is niet online af te nemen. Wilt u een apparaat laten inmeten, neem dan contact op met de Expertwinkel bij u in de buurt.