Navigatie

Folder niet ontvangen?

Folder niet ontvangen? Meld het bij Expert

Heeft u de wekelijkse folder niet ontvangen of een klacht over de levering? Meld het en bekijk hier de folder op onze website.

Online bestellen? Het kan bij Expert

Folder niet ontvangen? Meld het bij Expert

Heeft de wekelijkse folder niet ontvangen of een klacht over de levering? Meld het en bekijk hier de folder op onze website.

Beste winkelketen van Nederland

140 lokale winkels in heel Nederland

Gratis verzending vanaf €50

Online 14 dagen bedenktijd

Elke week worden al onze beste aanbiedingen verzameld in een overzichtelijke folder. Zo kunt u thuis op de bank rustig kiezen wat u wilt kopen, voordat u de winkel bezoekt en blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste acties. Deze folder wordt bijna elke week verspreid in wijken in de nabije omgeving van onze Expertwinkels. Eens in de zoveel tijd publiceren wij echter alleen een online-folder. Deze ontvangt u niet in uw brievenbus, maar zijn alleen online te bekijken.

Heeft u een folder niet ontvangen, was deze beschadigd of bent u om een andere reden niet tevreden over de bezorging, laat het weten via dit formulier. Door het door te geven helpt u ons om toekomstige problemen te voorkomen.

Is de folder niet bezorgd, maar wilt u wel op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Geen zorgen. Onze folder is altijd online te bekijken.

Ontvangt u helemaal geen folders meer?

Ontvangt u al enige tijd helemaal geen folders meer? Dan is het mogelijk dat de gemeente waarin u woont het folderbeleid heeft aangepast. In verschillende gemeentes ontvangt u tegenwoordig alleen folders als de brievenbus beschikt over een 'Ja-Ja'-sticker. Dit is de tegenhanger van de bekende 'Nee-Nee'-sticker en steeds meer gemeenten stappen hierop over. Woont u een een gemeente met dit nieuwe beleid en wilt u onze folder blijven ontvangen of op de hoogte blijven van onze nieuwste acties, dan zijn er 3 mogelijkheden:

  1. Plak een 'Ja-Ja'-sticker op uw brievenbus. Deze zijn verkrijgbaar bij de gemeente.
  2. Meld u aan bij kiesjefolders.nl. Deze dienst stuurt jou alleen de folders die jij interessant vindt, ook als je een 'Nee-Nee'-sticker hebt (of geen 'Ja-Ja'-sticker in een gemeente waar dat nodig is).
  3. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week de nieuwste acties in uw mailbox.

Expert staat altijd voor u klaar

Of u nu online bestelt of een van onze 140 winkels verspreid over Nederland bezoekt, Expert staat altijd voor u klaar!

Expert staat altijd voor u klaar

Of u nu online bestelt of een van onze 140 winkels verspreid over Nederland bezoekt, Expert staat altijd voor u klaar!