Navigatie

Kopen in de winkel

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Kopen in de winkel? Het kan bij Expert!

Wil je uitgebreid en passend advies, de producten echt goed met elkaar vergelijken of direct naar buiten lopen met een nieuwe koelkast onder je arm, bezoek dan een Expertwinkel bij jou in de buurt. In Nederland zijn ongeveer 140 Expertwinkels, dus er is er altijd een die bij jou in de buurt zit.

In onze Expertwinkels staan onze Experts altijd voor je klaar om jou advies te geven. Weet je nog niet zo goed wat je zoekt of wat je nodig hebt, onze Experts hebben veel kennis in huis en kunnen je goed helpen om er precies achter te komen wat je nodig hebt. En niet alleen in de winkel, ook na aankoop staan onze Expert altijd voor je klaar. Moet die nieuwe vaatwasser toch nog aangesloten worden, wordt de koelkast niet koud of wil je tv geen zenders ontvangen? Via de Expertwinkel kunnen onder andere, reparaties en servicediensten worden geregeld, zodat je altijd kan blijven genieten. Ben je benieuwd naar de Expertwinkel bij jou in de buurt, klik hier voor een overzicht van alle Expertwinkels in Nederland.

Openingstijden Expert

Elke Expertwinkel hanteert eigen openingstijden. Klik hier voor een overzicht van de Expertwinkels in Nederland en vind snel de openingstijden van de Expertwinkel bij jou in de buurt. Wil je op een ander moment iets kopen, onze webshop is 24 uur per etmaal, 7 dagen per week geopend.