Navigatie

Kopen in de winkel

Laatste update: 24-02-2021

Vanaf 3 maart 2021 is het mogelijk om op afspraak te winkelen bij een van onze winkels. Afhalen in de winkel is al mogelijk, echter ook alleen op afspraak. U kunt ook telefonisch, online of via WhatsApp bestellen. De Expertwinkel in de buurt bezorgt en installeeert indien gewenst producten aan huis, uiteraard volgens de richtlijnen vanuit het RIVM.

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Kopen in de winkel? Het kan bij Expert!

Wilt u uitgebreid en passend advies, de producten echt goed met elkaar vergelijken of direct naar buiten lopen met een nieuwe koelkast onder uw arm, bezoek dan een Expertwinkel bij jou in de buurt. In Nederland zijn ongeveer 140 Expertwinkels, dus er is er altijd een die bij jou in de buurt zit.

In onze Expertwinkels staan onze Experts altijd voor u klaar om jou advies te geven. Weet u nog niet zo goed wat u zoekt of wat u nodig hebt, onze Experts hebben veel kennis in huis en kunnen u goed helpen om er precies achter te komen wat u nodig heeft. En niet alleen in de winkel, ook na aankoop staan onze Expert altijd voor u klaar. Moet die nieuwe vaatwasser toch nog aangesloten worden, wordt de koelkast niet koud of wilt u tv geen zenders ontvangen? Via de Expertwinkel kunnen onder andere, reparaties en servicediensten worden geregeld, zodat u altijd kan blijven genieten. Bent u benieuwd naar de Expertwinkel bij jou in de buurt, klik hier voor een overzicht van alle Expertwinkels in Nederland.

Openingstijden Expert

Elke Expertwinkel hanteert eigen openingstijden. Klik hier voor een overzicht van de Expertwinkels in Nederland en vind snel de openingstijden van de Expertwinkel bij jou in de buurt. Wilt u op een ander moment iets kopen, onze webshop is 24 uur per etmaal, 7 dagen per week geopend.