Navigatie

Online bestellen

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Online bestellen? Het kan bij Expert!

Als je een nieuwe wasmachine, tv, laptop of koelkast wil kopen, dan kan je natuurlijk altijd terecht bij de Expertwinkel bij jou in de buurt. Heb je geen tijd, zin of mogelijkheid om een van onze 140 winkels te bezoeken, dan kan je ook je nieuwe aanwinst bestellen via onze webshop.

Koop je online, dan wordt de bestelling afgehandeld door de Expertwinkel bij jou in de buurt. Wel zo handig als je nog een servicepakket wil bestellen of als iets toch niet helemaal naar wens is.

Als je online hebt besteld kan je ervoor kiezen om je nieuwe aanwinst thuis te laten bezorgen (wel zo handig als je een grote nieuwe koelkast hebt besteld) of om het op te halen wanneer het jou uitkomt in de Expertwinkel bij jou in de buurt. Wel zo fijn als het een cadeautje is voor iemand die in hetzelfde huis woont. Zo blijft het nog wat langer een verrassing.

Veilig en vertrouwd winkelen

Online winkelen is bij Expert eenvoudig, veilig en snel. De webshop van Expert is gekeurd door meerdere instanties en heeft onder andere veiligheidscertificaten van TrustGuard, Macafee en het Thuiswinkelwaarborg. Heb je een product gevonden dat je graag wil hebben, klik op ‘Plaats in winkelmandje’ en volg de stappen op je scherm. Kom je er niet uit? Dan kan je altijd vragen stellen via onze chatfunctie.

Betalen kan online via vertrouwde betaalservices, zoals iDeal, MasterCard en Visa, en als je toch liever niet online wil betalen kan dat ook offline met je pinpas, als je er voor kiest om het product op te halen bij een lokale Expert-winkel. De getoonde prijzen op de webshop betreffen prijzen incl. BTW. 

Zie je online een product dat je wel aanspreekt maar wil je deze niet direct kopen? Je kan het product ook reserveren, zodat je het in de winkel nog eens rustig kan bekijken en je laten adviseren door een van onze Experts.