Navigatie

Online bestellen

OPEN voor persoonlijk advies, online & telefonisch bestellen, afhaal in de winkel op afspraak en installatie! Producten bestellen kan nog steeds, zowel via de website als telefonisch. Vanaf 10 februari kunt u ook bestellingen afhalen bij een Expertwinkel in de buurt, echter alleen op afspraak. We bezorgen en installeren graag producten bij jou thuis, en staan voor u klaar met vragen over reparatie. Onze winkeldeuren zijn tijdelijk gesloten, in ieder geval t/m 2 maart. Uiteraard staan we evengoed voor u klaar, en kunt u de service verwachten die u van ons gewend bent.

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Online bestellen? Het kan bij Expert!

Als u een nieuwe wasmachine, tv, laptop of koelkast wilt kopen, dan kunt u natuurlijk altijd terecht bij de Expertwinkel bij jou in de buurt. Heeft u geen tijd, zin of mogelijkheid om een van onze 140 winkels te bezoeken, dan kunt u ook uw nieuwe aanwinst bestellen via onze webshop.

Koopt u online, dan wordt de bestelling afgehandeld door de Expertwinkel bij jou in de buurt. Wel zo handig als u nog een servicepakket wilt bestellen of als iets toch niet helemaal naar wens is.

Als u online hebt besteld kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe aanwinst thuis te laten bezorgen (wel zo handig als u een grote nieuwe koelkast heeft besteld) of om het op te halen wanneer het jou uitkomt in de Expertwinkel bij jou in de buurt. Wel zo fijn als het een cadeautje is voor iemand die in hetzelfde huis woont. Zo blijft het nog wat langer een verrassing.

Veilig en vertrouwd winkelen

Online winkelen is bij Expert eenvoudig, veilig en snel. De webshop van Expert is gekeurd door meerdere instanties en heeft onder andere veiligheidscertificaten van TrustGuard, Macafee en het Thuiswinkelwaarborg. Heeft u een product gevonden dat u graag wilt hebben, klik op ‘Plaats in winkelmandje’ en volg de stappen op uw scherm. Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd vragen stellen via onze chatfunctie.

Betalen kan online via vertrouwde betaalservices, zoals iDeal, MasterCard en Visa, en als u toch liever niet online wilt betalen kan dat ook offline met uw pinpas, als u er voor kiest om het product op te halen bij een lokale Expert-winkel. De getoonde prijzen op de webshop betreffen prijzen incl. BTW. 

Ziet u online een product dat u wel aanspreekt maar wilt u deze niet direct kopen? U kunt het product ook reserveren, zodat u het in de winkel nog eens rustig kunt bekijken en u laten adviseren door een van onze Experts.

Bezorgkosten

Als u online een product bestelt van €50,- of meer, dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. U hoeft dan dus geen bezorgkosten meer te betalen. Koopt u iets dat minder kost dan €50,-, dan vragen wij een kleine vergoeding van €6,95. Standaard leveren wij tot aan de drempel. Wilt u dat wij uw nieuwe aanwinst plaatsen op de plek waar u hem wilt, helemaal gebruiksklaar maken en nog veel meer? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af of neem contact op met de Expertwinkel bij jou in de buurt voor meer informatie. Kiest u ervoor om uw nieuwe aankoop op te halen in de winkel, dan hoeft u uiteraard geen bezorgkosten te betalen.

Wie levert mijn bestelling?

Als u een product bestelt op expert.nl, dan wordt het bezorgt door uw lokale Expert-winkel, of door een koeriersdienst, zoals PostNL, DHL, Transmission, DPD of redjepakketje. Bekijk de levervoorwaarden op de website van een van deze koeriersdiensten. Indien de lokale Expert-winkel een product bij de klant thuis bezorgt, wordt er eerst een bezorgafspraak gemaakt. Bent u niet aanwezig op het moment van de afspraak, dan mag de lokale Expert-winkel hier voorrijkosten voor rekenen.