Navigatie

Online bestellen

OPEN voor persoonlijk advies, online & telefonisch bestellen, afhaal in de winkel op afspraak en installatie! Producten bestellen kan nog steeds, zowel via de website als telefonisch. Vanaf 10 februari kun je ook bestellingen afhalen bij een Expertwinkel in de buurt, echter alleen op afspraak. We bezorgen en installeren graag producten bij jou thuis, en staan voor je klaar met vragen over reparatie. Onze winkeldeuren zijn tijdelijk gesloten, in ieder geval t/m 2 maart. Uiteraard staan we evengoed voor je klaar, en kun je de service verwachten die je van ons gewend bent.

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Online bestellen? Het kan bij Expert!

Als je een nieuwe wasmachine, tv, laptop of koelkast wil kopen, dan kan je natuurlijk altijd terecht bij de Expertwinkel bij jou in de buurt. Heb je geen tijd, zin of mogelijkheid om een van onze 140 winkels te bezoeken, dan kan je ook je nieuwe aanwinst bestellen via onze webshop.

Koop je online, dan wordt de bestelling afgehandeld door de Expertwinkel bij jou in de buurt. Wel zo handig als je nog een servicepakket wil bestellen of als iets toch niet helemaal naar wens is.

Als je online hebt besteld kan je ervoor kiezen om je nieuwe aanwinst thuis te laten bezorgen (wel zo handig als je een grote nieuwe koelkast hebt besteld) of om het op te halen wanneer het jou uitkomt in de Expertwinkel bij jou in de buurt. Wel zo fijn als het een cadeautje is voor iemand die in hetzelfde huis woont. Zo blijft het nog wat langer een verrassing.

Veilig en vertrouwd winkelen

Online winkelen is bij Expert eenvoudig, veilig en snel. De webshop van Expert is gekeurd door meerdere instanties en heeft onder andere veiligheidscertificaten van TrustGuard, Macafee en het Thuiswinkelwaarborg. Heb je een product gevonden dat je graag wil hebben, klik op ‘Plaats in winkelmandje’ en volg de stappen op je scherm. Kom je er niet uit? Dan kan je altijd vragen stellen via onze chatfunctie.

Betalen kan online via vertrouwde betaalservices, zoals iDeal, MasterCard en Visa, en als je toch liever niet online wil betalen kan dat ook offline met je pinpas, als je er voor kiest om het product op te halen bij een lokale Expert-winkel. De getoonde prijzen op de webshop betreffen prijzen incl. BTW. 

Zie je online een product dat je wel aanspreekt maar wil je deze niet direct kopen? Je kan het product ook reserveren, zodat je het in de winkel nog eens rustig kan bekijken en je laten adviseren door een van onze Experts.

Bezorgkosten

Als je online een product bestelt van €50,- of meer, dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. Jij hoeft dan dus geen bezorgkosten meer te betalen. Koop je iets dat minder kost dan €50,-, dan vragen wij een kleine vergoeding van €6,95. Standaard leveren wij tot aan de drempel. Wil je dat wij jouw nieuwe aanwinst plaatsen op de plek waar je hem wil, helemaal gebruiksklaar maken en nog veel meer? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af of neem contact op met de Expertwinkel bij jou in de buurt voor meer informatie. Kies je ervoor om je nieuwe aankoop op te halen in de winkel, dan hoef je uiteraard geen bezorgkosten te betalen.

Wie levert mijn bestelling?

Als je een product bestelt op expert.nl, dan wordt het bezorgt door jouw lokale Expert-winkel, of door een koeriersdienst, zoals PostNL, DHL, Transmission, DPD of redjepakketje. Bekijk de levervoorwaarden op de website van een van deze koeriersdiensten. Indien de lokale Expert-winkel een product bij de klant thuis bezorgt, wordt er eerst een bezorgafspraak gemaakt. Ben je niet aanwezig op het moment van de afspraak, dan mag de lokale Expert-winkel hier voorrijkosten voor rekenen.