Navigatie

Reparatie

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Apparaat laten repareren? Het kan bij Expert!

Expert staat altijd voor je klaar, ook na je aankoop. Gaat je wasmachine kapot, houdt de stofzuiger er mee op of produceert je radio alleen nog maar ruis, onze Experts staan altijd voor je klaar om elk euvel te verhelpen. We doen er alles aan om jou weer zo snel mogelijk te laten genieten van je aankoop!

Expert staat altijd voor je klaar, ook ná je aankoop. Zo verzorgen wij ook de reparatie en het onderhoud aan jouw producten; ongeacht het probleem. Werkt jouw wasmachine bijvoorbeeld niet meer zo goed of is deze toe aan onderhoud, stoort je tv of zuigt je stofzuiger niet meer zoals eerder? Wij zorgen ervoor dat alles zo snel weer werkt. Is het euvel minder snel verholpen? Dan zorgen wij voor een alternatief plan, zodat je zo min mogelijk hinder ondervindt.

Reparatie & onderhoud

Het is altijd vervelend als een apparaat na verloop van tijd stuk gaat. Gelukkig betekent dit in veel gevallen niet direct dat je een compleet nieuwe machine moet kopen. Werkt je wasmachine bijvoorbeeld niet meer zo goed of is deze toe aan onderhoud, stoort je tv of zuigt je stofzuiger niet meer zoveel stof als hij deed, onze Experts halen alles uit de kast om ervoor te zorgen dat alles weer vlekkeloos draait, loopt en zuigt.

Bij een groot aantal producten kan het probleem gewoon bij jouw thuis worden opgelost, zodat je niet zelf met een lekkende wasmachine over straat hoeft. Kan dit niet, ook dan zorgen wij voor een passende oplossing, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Plaats een serviceverzoek

reaparatie-mogelijkheden-bij-expert