Navigatie

Reparatie

Apparaat laten repareren? Het kan bij Expert!

Expert staat altijd voor u klaar, ook na uw aankoop. Gaat uw wasmachine kapot, houdt de stofzuiger er mee op of produceert uw radio alleen nog maar ruis, onze Experts staan altijd voor u klaar om elk euvel te verhelpen. We doen er alles aan om u weer zo snel mogelijk te laten genieten van uw aankoop!

Expert adviseert je graag

Expert staat altijd voor u klaar, ook ná uw aankoop. Zo verzorgen wij ook de reparatie en het onderhoud aan uw producten; ongeacht het probleem. Werkt uw wasmachine bijvoorbeeld niet meer zo goed of is deze toe aan onderhoud, stoort uw tv of zuigt uw stofzuiger niet meer zoals eerder? Wij zorgen ervoor dat alles zo snel weer werkt. Is het euvel minder snel verholpen? Dan zorgen wij voor een alternatief plan, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt.

Reparatie & onderhoud

Het is altijd vervelend als een apparaat na verloop van tijd stuk gaat. Gelukkig betekent dit in veel gevallen niet direct dat u een compleet nieuwe machine moet kopen. Werkt uw wasmachine bijvoorbeeld niet meer zo goed of is deze toe aan onderhoud, stoort uw tv of zuigt uw stofzuiger niet meer zoveel stof als hij deed, onze Experts halen alles uit de kast om ervoor te zorgen dat alles weer vlekkeloos draait, loopt en zuigt.

Bij een groot aantal producten kan het probleem gewoon bij u thuis worden opgelost, zodat u niet zelf met een lekkende wasmachine over straat hoeft. Kan dit niet, ook dan zorgen wij voor een passende oplossing, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Plaats een serviceverzoek

Veelgestelde vragen