Navigatie

Reparatie

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Apparaat laten repareren? Het kan bij Expert!

Expert staat altijd voor je klaar, ook na je aankoop. Gaat je wasmachine kapot, houdt de stofzuiger er mee op of produceert je radio alleen nog maar ruis, onze Experts staan altijd voor je klaar om elk euvel te verhelpen. We doen er alles aan om jou weer zo snel mogelijk te laten genieten van je aankoop!

Expert staat altijd voor je klaar, ook ná je aankoop. Zo verzorgen wij ook de reparatie en het onderhoud aan jouw producten; ongeacht het probleem. Werkt jouw wasmachine bijvoorbeeld niet meer zo goed of is deze toe aan onderhoud, stoort je tv of zuigt je stofzuiger niet meer zoals eerder? Wij zorgen ervoor dat alles zo snel weer werkt. Is het euvel minder snel verholpen? Dan zorgen wij voor een alternatief plan, zodat je zo min mogelijk hinder ondervindt.

De reparatiekosten zijn afhankelijk van de eventuele garantie die er op het product zit en de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Uiteraard word je van te voren ingelicht over eventuele kosten, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wil je direct een reparatieverzoek indienen? Klik hier voor het verzoekformulier.