Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Reparatiemogelijkheden

Expert staat altijd voor u klaar, ook ná uw aankoop. Zo verzorgen wij ook de reparatie en het onderhoud aan uw producten; ongeacht het probleem. Werkt u wasmachine bijvoorbeeld niet meer zo goed of is deze toe aan onderhoud, stoort uw TV of zuigt uw stofzuiger niet meer zoals eerder? Wij zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk weer werkt, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt.

De experts in onze 140 Expert-winkels staan altijd voor u klaar. Wat uw verzoek ook is, alles is mogelijk bij Expert! Wij bieden een breed scala aan servicediensten, voor alle producten. Bij een groot aantal producten kunnen wij het probleem bij u thuis oplossen, wel zo makkelijk. Als wij het probleem niet ter plekke kunnen verhelpen, nemen wij het product mee of sturen het voor reparatie naar een externe partij.

De kosten zijn afhankelijk van de eventuele garantie die er op het product zit en de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Uiteraard wordt u van te voren ingelicht over eventuele kosten, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Lees hier hoe u een reparatieverzoek indient.