Navigatie

TV-beugels

Tv-stand in schildersezel-design

Als je jouw televisie liever niet aan de muur ophangt of je niet voldoende ruimte in je huis hebt om hem op een tv-meubel te plaatsen. Dan is de nieuwste vrijstaande tv-stand van hama een goede oplossing.

Hama tv-stand schildersezel | te koop bij Expert

Deze stand, in het ontwerp van een schildersezel, integreert je televisie onopvallend in je woonkamer. Zo bespaar je ruimte en hoef je nooit meer de gaten in de muur te dichten wanneer je jouw woonruimte opnieuw wilt indelen. De minimalistische stand geeft een artistieke look aan elk interieur en het schildersezel-design biedt je maximale flexibiliteit.


Tv-stand in een artistieke pose

Een avondje lezen op de bank met een goed glas wijn of een groot feest? De stand kan snel en onopvallend in een rustig hoekje worden geplaatst. Afhankelijk van de plaatsing kun je de stand zelfs gebruiken om je televisie in het middelpunt van je woonruimte te plaatsen. Een grote thuisbioscoopavond - dan breng je hem weer op de voorgrond. Deze stand kan overal worden geplaatst en dankzij de in hoogte verstelbare armen eenvoudig op ooghoogte worden gezet, zodat iedereen perfect zicht heeft.


Industriële stijl voor je woonkamer

De vrijstaande tv-stand is met zijn schildersezel-design een bijzonder woonaccessoire. Het subtiele en geraffineerde meubel is gemaakt van gepoedercoat staal en past harmonieus in alle woonruimtes. De statiefpoten zorgen voor stabiliteit; rubberen voetjes zorgen ervoor dat je televisie op gladde vloeren zoals parket of tegels ook stevig blijft staan. De kabels kunnen aan de kabelmanager worden bevestigd en leidt je zo netjes richting een stopcontact.