Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Scheerapparaten begrippenlijst

Scheerapparaat advies

Als u een nieuw scheerapparaat wil kopen, komt u soms termen tegen die niet altijd even duidelijk zijn. Expert legt u in gewoon Nederlands precies uit waar deze begrippen voor staan. Hieronder vindt u uitleg over alle series scheerapparaten van Philips.

Uitleg over Philips scheerapparaten | Uitleg over Braun scheerapparaten

Bekijk alle scheerapparaten

Philips scheerapparaten

Philips is bekend van zijn kopsysteem scheerapparaten met drie flexibele scheerhoofden en roterende mesjes. De koppen volgen heel precies de contouren van uw huid. Hieronder leggen wij de verschillende series scheerapparaten van Philips uit. Van de instapmodel 1000 serie tot de geavanceerde 9000 serie voor mannen die de hoogste eisen stellen aan hun scheerapparaat. Daarnaast heeft Philips de unieke OneBlade waarmee eenvoudig haartjes van verschillende lengte kunnen worden getrimd, gestyled en geschoren.

Bekijk alle Philips scheerapparaten

Philips scheerapparaat met drie scheerhoofden

Philips 9000 serie scheerapparaat

V-Track Precision-messysteem
Scheert perfect glad. De V-Track Precision-mesjes brengen elke haar voorzichtig in de beste positie en scheren deze dichter op de huid af, voor een nog gladder resultaat.
ContourDetect scheerkoppen
Sla geen enkel haartje over. ContourDetect-scheerkoppen draaien in 8 richtingen. ContourDetect-technologie garandeert dat er geen plekje van uw gezicht wordt overgeslagen. Dankzij de maximale aanpassing aan het gezicht scheert u meer haren af in één enkele beweging, zonder irritatie van de huid.
Comfortinstellingen
Comfortstanden. Kies tussen 3 scheerstanden: Sensitive - voor een zachte maar grondige scheerbeurt, Normal - voor een grondige, dagelijkse scheerbeurt of Fast - voor snel scheren zodat u tijd bespaart.
SmartClean
Houd uw scheerapparaat als nieuw. SmartClean reinigt, smeert en laadt uw scheerapparaat op met één druk op de knop voor optimale prestaties.
Philips 9000 serie scheerapparaat

Philips 7000 serie scheerapparaat

GentlePrecision-messysteem
Scheer comfortabel glad met minder huidirritatie. Ons speciaal ontworpen messysteem beschermt uw huid en scheert lange, korte en plat liggende haartjes glad af. De sleuven zijn ontworpen om elk haartje in de ideale scheerpositie te brengen en vervolgens zorgvuldig te scheren zonder uw huid te beschadigen.
SkinGlide comfortringen
Minder wrijving voor een soepele scheerbeurt. De comfortringen bevatten een unieke coating die zorgt voor een zacht oppervlak met lage weerstand. Hierdoor glijdt het scheerapparaat soepel over uw gezicht en vermindert huidirritatie, terwijl uw huid glad aanvoelt.
Philips 7000 serie scheerapparaat

Philips 5000 serie scheerapparaat

MultiPrecision-messysteem
Een snel en glad scheerresultaat. Het MultiPrecision-messysteem met afgeronde scheerkoppen glijdt moeiteloos en soepel over uw huid en is speciaal ontworpen om de huid te beschermen tegen wondjes en sneetjes. De mesjes tillen langere, kortere en liggende haartjes op voor een snelle scheerbeurt.
DynamicFlex scheerkoppen
Flexibele scheerkoppen met 5 draairichtingen. DynamicFlex scheerkoppen bewegen moeiteloos in 5 richtingen om alle contouren van uw gezicht en hals te volgen, voor een comfortabele scheerbeurt.
Aquatec
Nat of droog scheren: 100% waterdicht. Kies voor snel droog scheren of het comfort van nat scheren met gel of schuim – zelfs onder de douche.
Philips 5000 serie scheerapparaat

Philips 3000 serie scheerapparaat

Opklikbare stoppelkam
Gebruik de opzetbare stoppelkam om een casual stoppelbaard te maken met minder gedoe. Het gepatenteerde ontwerp past op het scheerhoofd en vangt het haar tijdens het trimmen in het scheerapparaat op, zodat uw baard er piekfijn uitziet.
ComfortCut-messysteem
Afgeronde randen die soepel over de huid glijden voor een beschermende scheerbeurt. Met het ComfortCut-messysteem kunt u comfortabel droog scheren. De scheerhoofden hebben een afgerond profiel en glijden daardoor soepel over uw huid. Bovendien beschermen ze tegen wondjes en sneetjes.
Uitklaptrimmer
Perfect voor het trimmen van bakkebaarden en snor. Maak uw verzorging compleet met de uitklaptrimmer. Perfect voor het onderhoud van snor en bakkebaarden.

Philips 1000 serie scheerapparaat

CloseCut- zelfslijpende mesjes
Duurzame, zelfslijpende mesjes voor een moeiteloze scheerbeurt. Voor verbluffend glad scheren. De duurzame CloseCut-mesjes slijpen zichzelf als ze werken, keer op keer.
Flexibele scheerhoofden
Flexibele scheerhoofden met 4 onafhankelijke bewegingen passen zich aan aan de contouren van uw gezicht, waardoor u eenvoudig kunt scheren, zelfs in de nek en op de kaaklijn.
Uitklaptrimmer
Perfect voor het trimmen van bakkebaarden en snor. Maak uw verzorging compleet met de uitklaptrimmer. Perfect voor het onderhoud van snor en bakkebaarden.
Philips 1000 serie scheerapparaat

Philips OneBlade scheerapparaat

OneBlade
Philips OneBlade is een revolutionair hybride styler, ontworpen voor het trimmen, scheren en stylen van haar van alle lengtes. De unieke OneBlade-technologie heeft een snel bewegend mesje wat met 200 bewegingen per seconde moeiteloos haar van iedere lengte afscheert.
Flexibele draaibare kammen
Voor de perfecte stoppelbaard 3 lengtes: 1, 3 en 5 mm kammen.
Contourvolgend
OneBlade volgt de contouren van uw gezicht, waardoor u effectief en comfortabel alle delen van uw gezicht kunt trimmen en scheren.
Nat en droog
OneBlade is waterbestendig, dus gemakkelijk te reinigen: spoel hem eenvoudig onder de kraan af. U kunt droog scheren of nat met schuim, zelfs onder de douche.
Philips OneBlade scheerapparaat

Braun scheerapparaten

Braun is bekend van zijn bladsysteem scheerapparaten. Een bladsysteem heeft een gaatjespatroon waardoor de baardharen naar de mesjes worden geleid. Hieronder leggen wij de verschillende Braun series scheerapparaten uit. Van instapmodel series 1 tot de geavanceerde series 9 voor mannen die de hoogste eisen stellen aan hun scheerapparaat.

Bekijk alle Braun scheerapparaten

Braun scheerapparaat met bladsysteem

Vragen of liever persoonlijk advies?

Krijgt u liever een persoonlijk advies? Uw lokale Expert winkel staat voor u klaar! Wij helpen u met het maken van de perfecte keuze, op basis van uw wensen, eisen en budget. Klik hier om een Expert winkel bij u in de buurt te vinden. Of klik hier om direct contact op te nemen!

  • Persoonlijk advies op maat
  • Complete installatie en service
  • Expert is altijd vertrouwd dichtbij!

Bekijk alle Expert winkels