Navigatie

Koelkast kopen bij Expert

Ruim en volledig assortiment koelkasten

Expert heeft een zeer ruim aanbod koelkasten, in alle soorten en maten. Of je nou op zoek bent naar een koel-vriescombinatie, ruime Amerikaanse koelkast, mini koelkast, wijnkoelkast of inbouwkoelkast, Expert heeft het allemaal! Daarnaast heb je bij ons keuze uit alle bekende merken zoals Liebherr, Bosch, Samsung en Beko. Naast moderne koelkasten verkopen wij ook retro koelkasten met moderne techniek in een trendy jasje van jaren '60 design. Heb je vragen of wil je graag advies over onze koelkasten? Kom dan langs bij jouw lokale Expertwinkel. Met 140 winkels door heel Nederland is er altijd een Expert bij jou in de buurt.

Inhoud

Hoeveel past er in de koelkast?

Kijk bij een koelkast goed naar het formaat. Vooral de hoogte in cm is belangrijk, maar ook breedtematen kunnen verschillend zijn. De inhoud van de koelkast wordt gemeten in netto liters. Hoe meer liters, hoe groter de inhoud. Een lage koelkast wordt een tafelmodel koelkast genoemd, voordeel is dat je de bovenkant van de koelkast als werkblad kunt gebruiken. De meest ruime koelkasten zijn Amerikaanse koelkasten, met twee deuren en het koel- en vriesgedeelte naast elkaar.

Energieklasse

Hoeveel stroom gebruikt de koelkast?

Het stroomgebruik van een koelkast wordt aangegeven op het energielabel. Koelkasten met energieklasse A+++ hebben uitstekende isolatie en zijn het meest energiezuinig. Een energiezuinige koelkast is niet alleen beter voor het milieu, het scheelt ook op de energierekening.

No frost

Ontdooien niet nodig

Koel-vriescombinaties met no frost hoeven niet ontdooit te worden. No frost technologie voorkomt ijsvorming in de koelkast en in het vriesvak. Dat scheelt weer een vervelend klusje en doordat je de vriezer niet leeg hoeft te ruimen, kunnen de etenswaren veilig ingevroren blijven.

Koelkast installeren

Expert koelkast installatiedienst

Met de koelkast installatiedienst van Expert wordt de koelkast vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs. We maken een afspraak en bezorgen de koelkast wanneer het jou uitkomt, we plaatsen de koelkast op de gewenste plek in huis en sluiten het apparaat aan. De oude koelkast voeren we af voor recycling, als je dat wil. Vanzelfsprekend laten we alles netjes achter en geven we een korte uitleg van de koelkast.