Navigatie

Koptelefoon kopen?

Ruim assortiment bij Expert

Wil je waar je ook bent genieten van de mooiste muziek? Koop een koptelefoon bij Expert. Met een fijne koptelefoon heb je altijd opzwepende muziek tijdens het hardlopen, kan je lekker ontspannen in het openbaar vervoer en heb je altijd je eigen soundtrack als je de deur uitgaat.

Bij Expert vind je altijd de koptelefoon die bij jou past. Van algemene koptelefoons die je overal voor kan gebruiken tot gespecialiseerde koptelefoons die bijvoorbeeld speciaal zijn ontworpen om zelfs de heftigste work-out te verrijken met fijne muziek. Ben je op zoek naar een nieuwe koptelefoon maar weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk onze adviespagina. Weet je het nog niet of heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Snoer, draadloos via bluetooth of true wireless

Hoe luister jij?

Wil je een koptelefoon kopen, dan kan je uiteraard nog altijd kiezen voor een koptelefoon met snoer. Het grote voordeel hiervan is dat de accu nooit opgaat en dat je altijd door kan blijven luiteren. Zit je liever niet altijd vast aan het apparataat waarmee je muziek luistert, kies dan voor een draadloze bluetooth koptelefoon. Wil je helemaal ongebonden genieten van jouw favoriete muziek? Kies dan voor true wireless-oordopjes. Deze oordopjes zijn volledig draadloos en zijn dus ook niet met een snoer aan elkaar verbonden. Dit betekent dat je ontzettend veel bewegingsvrijheid hebt en nooit meer last hebt van een snoer dat ergens achter blijft hangen.

Noise-cancelling - Actief of passief

Geniet van de muziek en niks anders

Wil je ongestoord genieten van de mooiste muziek? Kies dan voor een noise-cancelling koptelefoon. Deze hoofdtelefoons zijn goed in het onderdrukken van geluid, waardoor ruis in de omgeving wegvalt. Dit is ideaal als je op een druk kantoor probeert te werken of als je veel reist met de trein, de bus of met het vliegtuig.

Er zijn verschillende soorten noise-cancelling, maar elke soort is in te delen in passieve of actieve noise-cancelling. Bij passieve noise-cancelling wordt de gehoorgang afgesloten van de omgeving, bijvoorbeeld doordat de punten van de oordopjes goed aansluiten op jouw gehoorgang, of doordat jouw oren helemaal bedekt worden.

Bij actieve noise-cancelling wordt het omgevingsgeluid opgevangen en produceren de koptelefoons een antigeluid dat het omgevingsgeluid neutraliseert. Hierdoor wordt ruis in jouw omgeving zo goed mogelijk weggefilterd en kan jij optimaal genieten van de mooiste muziek.

In-ear, on-ear, over-ear of earbuds

Luister muziek zoals jij dat wil

Er zijn verschillende soorten koptelefoons. Van grote over-ear headphones die je hele oren bedekken tot in-ear oordopjes die je helemaal in je oren stopt. Elke soort koptelefoon heeft een aantal voordelen, maar ook een aantal nadelen. Zo worden over-ear koptelefoons vaak als comfortabel ervaren, maar zijn ze wel relatief groot en zwaar. On-ear koptelefoons zijn een stukje lichter, maar worden door sommige gebruikers na een lange tijd als minder comfortabel ervaren. In-ear koptelefoons zijn lekker licht en blijven goed zitten, maar niet iedereen vindt ze even comfortabel. Earbuds zijn licht en comfortabel, maar laten veel geluid door waardoor je niet altij optimaal van de muziek kan genieten. Welke koptelefoon het beste is, is helemaal afhankelijk van jouw smaak en jouw wensen.