Navigatie

JBL - Speakers & Headphones voor iedereen

Bluetooth speakers Koptelefoons JBL Charge 4 JBL Flip 5 JBL Xtreme

Bijna iedereen kent ze wel: de speakers en koptelefoons van JBL. Prachtig, krachtig en legendarisch geluid dat je overal mee naartoe neemt, of waar je thuis mee geniet. Of je nu onderweg luistert met een koptelefoon, tijdens het sporten met oordopjes, of met je vrienden tijdens een borrel of een filmavond, met JBL geniet je altijd van het mooiste geluid.

Bekijk alle producten van JBL

Bekijk alle JBL producten bij Expert
Bekijk alle JBL producten bij Expert

Bijna iedereen kent ze wel: de speakers en koptelefoons van JBL. Prachtig, krachtig en legendarisch geluid dat je overal mee naartoe neemt, of waar je thuis mee geniet. Of je nu onderweg luistert met een koptelefoon, tijdens het sporten met oordopjes, of met je vrienden tijdens een borrel of een filmavond, met JBL geniet je altijd van het mooiste geluid.

Bekijk alle JBL producten

JBL Live Pro+ TWS

Thuis of onderweg, met de JBL Live Pro+ geniet je overal van het legendarische JBL-geluid. Deze JBL-oordopjes zijn klein, licht, krachtig en flexibel, zodat jij overal geniet van jouw favoriete muziek. Zit je in de trein of probeer je te werken of studeren? Dan luister je met de noise-cancelling ongestoord en zonder omgevingsgeluid. Wil je je niet helemaal afsluiten? Zet dan de Smart-ambient-functie aan om het omgevingsgeluid te horen zonder de dopjes uit te doen.

Het grote voordeel van de JBL Live Pro+ is dat dit true wireless-oordopjes zijn. Dit houdt in dat ze volledig draadloos zijn. Hierdoor heb je dus nooit meer last van verdraaide en geknoopte snoeren die overal achter blijven hangen, maar kan je met alle remmen los dansen op de lekkerste muziek. En door de handige oplaadcase blijven de oortjes goed bij elkaar en raak je ze nooit kwijt.

Wil je low-key muziek luisteren en tegelijkertijd de omgeving goed in de gaten blijven houden? De JBL live Pro+ beschikt over Dual Connect. Dit betekent dat de oordopjes ook los van elkaar te gebruiken zijn. Zo kan je makkelijk een oortje inhebben en daarmee luisteren (of zelfs bellen) en de andere in de case laten zitten. En zo hou je niet alleen de omgeving in de gaten, ze gaan ook nog eens langer mee.

JBL Live Pro + TWS | Te koop bij Expert

JBL Bar 9.1

De JBL Bar 9.1 verandert het kijken van een film in een intense beleving. Deze JBL-soundbar met meegeleverde draadloze subwoofer versterkt niet zomaar het geluid van jouw tv, het omringt jou ermee.

Bij deze soundbar is het namelijk mogelijk om de twee uiterste stukken los te klikken en deze te gebruiken als draadloze achterspeakers. Kijk je een film met een spectaculaire achtervolging, dan hoor het verkeer niet alleen van voren, maar ook achter je. Scheurt er plotseling een motor voorbij, dan hoor die levensecht aankomen.

Deze achterspeakers hebben een ingebouwde accu, wat betekent dat je ze niet eens met een stopcontact hoeft te verbinden. Klik ze los, leg ze achter je neer en genieten maar. Makkelijker wordt het niet.

En als geluid van voren en achteren niet genoeg is, dan geniet je met de JBL Bar 9.1 van Dolby Atmos. Hiermee komt het geluid ook van bovenaf. De soundbar en de achterspeakers hebben luidsprekers die het geluid naar boven richten, waarna het weerkaatst tegen jouw plafond en vervolgens heel specifiek in je kamer klinkt. Helicopters lijken echt over je heen te vliegen en je waant je middenin de actie.

JBL Bar 9.1

JBL Bar 9.1 | Te koop bij Expert

JBL Partybox

Ben jij een echte party lover? Doe je het liefst iedere avond een dansje en blijf jij als laatste over op de dansvloer? Dan is een JBL Partybox iets voor jou. Met deze grote bluetooth speakers bouw je overal een dik feest. Deze speakers hebben niet alleen een vet JBL-geluid, er zitten zelfs speciale lichtshows ingebouwd. Met deze JBL boxen verander je dus iedere (studenten)kamer in een club en ieder grasveld in je eigen festivalterrein. En is 1 JBL Partybox niet genoeg? De meeste kan je draadloos koppelen aan een gelijke, zodat je dubbel zoveel geluid hebt. Zo maak je jouw feesten groter dan ooit.

JBL Partybox

Ontdek JBL Partybox | Expert

JBL Xtreme Bluetooth Speaker

Waar je ook bent, met de JBL Xtreme 3 bouw je overal de vetste feesten. Met een accu die het tot 15 uur volhoudt, een volledig waterdichte en stofbestendige behuizing en een handige draagriem breng je de Xtreme 3 overal mee naartoe en ga jij met je vrienden helemaal los tot diep in de nacht.

Groeit het feest uit tot immense proporties? Geen probleem. Met PartyBoost verbind je makkelijk tot 100 JBL-speakers draadloos met elkaar waarna ze perfect synchroon muziek afspelen. Zo kan iedereen de muziek goed horen, het hele veld overdansen en het feest uitgroeien tot een legendarische fuif.

Dreigt je jouw legendarische feest voortijdig te moeten stoppen omdat de accu van je telefoon leeg raakt? De JBL Xtreme 3 heeft een ingebouwde powerbank-functie, waardoor je direct extra power in je telefoon stopt. Zo kunnen jij en je vrienden doorgaan tot de zon opkomt.

JBL Xtreme

JBL Xtreme | Te koop bij Expert

JBL Tune 660NC Koptelefoon

Van thuiswerken met Teams of online lessen volgen, tot lekker lang slenteren in de zon of lekker sporten, met de JBL Tune 660NC heb je altijd de mooiste muziek bij je. Met deze JBL headphone heb je altijd het legendarische JBL-geluid op zak, zodat je altijd geniet van jouw favoriete muziek in de kwaliteit zoals je het het liefste hoort. En doordat de accu het zelfs met noise-cancelling tot wel 44 uur volhoudt kom je nooit in stilte te zitten.

Ben je onderweg in de trein of in de bus, of zit je thuis in een lawaaierige omgeving? Geen probleem. Met een druk op de knop schakel je de noise-cancelling in, waarmee al het rumoer om je heen als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Met de JBL Tune 660NC kan je overigens meer dan alleen muziek luisteren, deze JBL Headphones beschikken over ingebouwde microfoons, waardoor je er ook draadloos mee kan bellen. Ook is het met JBL Tune 660NC mogelijk om gebruik te maken van Google Assistant, zodat je met je stem bijvoorbeeld een ander muziekje kan aanzetten of het laatste nieuws kan checken. En dat zonder je telefoon uit je zak te halen.

Wil je de koptelefoon om welke reden dan ook even niet opzetten? Dit model is eenvoudig opvouwbaar. Hierdoor stop je hem makkelijk weg in een tas of zelfs een jaszak. Zo is hij fijn opgeborgen en haal je hem snel weer tevoorschijn als je weer muziek wil luisteren.

JBL Tune 660NC zwart

JBL Tune 660NC | Te koop bij Expert

Wie is JBL?

Of het nou thuis op de bank is, of tijdens een leuke party: JBL zorgt voor de beste audio voor elk moment. JBL combineert stijlvol design met geweldige audiokwaliteit in hoogwaardig ontworpen speakers, soundbars en koptelefoons. JBL is opgericht in 1946 en maakt gebruik van audiotechnologieën die zich al jarenlang bewijzen en worden gebruikt om concerthallen en grote podia wereldwijd van uitmuntend geluid te voorzien. JBL staat niet stil en integreert allerlei nieuwe en innovatieve technieken in hun speakers, headphones, soundbars en andere producten. Zo zijn er steeds meer JBL speakers met Google Assistent en heeft JBL handige true wireless-oordopjes.

Bekijk alle JBL producten bij Expert