Navigatie

JBL

 Bluetooth speakers  Koptelefoons  Wifi speakers  JBL Charge 4  JBL Tune 120TWS  JBL Flip 5

Bijna iedereen kent ze wel: de speakers van JBL, zoals de JBL Charge 4. Het merk produceert audioproducten zoals koptelefoons, speakers en soundbars. Nieuw van JBL is de Link-serie, met Google Assistant integratie. Geniet onderweg van je favoriete muziek met oordopjes of een hoofdtelefoon van JBL. JBL heeft de beste audio voor thuis en onderweg.

 Bekijk alle producten van JBL

Bekijk alle JBL producten bij Expert
Bekijk alle JBL producten bij Expert

Bijna iedereen kent ze wel: de speakers van JBL, zoals de JBL Charge 4. Het merk produceert audioproducten zoals koptelefoons, speakers en soundbars. Nieuw van JBL is de Link-serie, met Google Assistant integratie. Geniet onderweg van je favoriete muziek met oordopjes of een hoofdtelefoon van JBL. JBL heeft de beste audio voor thuis en onderweg.

 Bekijk alle JBL producten

JBL Charge 4 Bluetooth Speaker

De JBL Charge 4 is een van de meest populaire bluetooth speakers ter wereld en is onlangs door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste van de test. En terecht: deze stoere en robuuste JBL speaker heeft een accuduur tot 20 uur, kan tegen een stootje en werkt ook als powerbank, zodat jij kan feesten zonder te stoppen. En groeit het feest tot epische proporties, dan kan je de JBL Charge 4 draadloos verbinden tot wel 100 andere JBL speakers, waardoor het feest nooit meer hoeft te stoppen. De JBL Charge 4 is verkrijgbaar in verschillende flitsende kleuren. Zo is er altijd een die past bij jouw stijl.

 JBL Charge 4

Ontdek JBL Charge 4 |Expert

JBL Link Wifi Speaker

De nieuwe Link-serie van JBL is volledig te bedienen met de Nederlandse Google Assistent! 'Hé Google, speel Ed Sheeran op Spotify'. De serie van JBL is ook te gebruiken als multiroom set. Koppel de Link 10, 20, 300 en 500 via Google Home en bedien de speakers met je stem. Geniet van het gemak van draadloos streamen via bluetooth of via de ingebouwde Chromecast. De JBL Link 10 en 20 hebben een ingebouwde accu, zodat je ze ook mee naar buiten kan nemen. De Link 300 en 500 zijn voorzien van hoogwaardige speakers en zijn daardoor uitermate geschikt voor ruimtes zoals de keuken en woonkamer.

 JBL Link serie

Bekijk de  JBL LINK serie bij Expert

JBL Live 400BT Koptelefoon

De JBL Live 400BT is een hoogwaardige bluetooth koptelefoon die een rijk geluid produceert. Deze koptelefoon produceert het kenmerkende JBL-geluid, met krachtige bassen en heldere hoge tonen, met genoeg finesse om elke muzikale nuance te kunnen horen. Luister je naar jouw favoriete muziek, maar wil je je niet helemaal afsluiten voor de omgeving? Met de Ambient Aware-functie wordt omgevingsgeluid versterkt, zodat je altijd alert blijft van wat er om je heen gebeurt. Wel zo fijn als je bijvoorbeeld door de drukke stad fietst en het verkeer in de gaten moet houden. Met de JBL Live 400BT kan je overigens meer dan alleen muziek luisteren, deze JBL Headphones beschikken over ingebouwde microfoons, waardoor je er ook draadloos mee kan bellen. Ook is het met JBL Live 400BT mogelijk om gebruik te maken van Google Assistant, zodat je met je stem bijvoorbeeld een ander muziekje kan aanzetten of het laatste nieuws kan checken. En dat zonder je telefoon uit je zak te halen.

 JBL Live 400BT zwart

JBL Live 400BT | Te koop bij Expert

JBL Bar 5.1 Soundbar

Geniet van bioscoopgeluid met de JBL Bar 5.1. In de soundbar zitten twee speakers aan de uiteinden die je eenvoudig los kan koppelen en draadloos kunt gebruiken. Wil je een film kijken met het beste geluid? Koppel de speakers los, zet ze achter je en geniet van meeslepend geluid. Met een totaal vermogen van 510W en ondersteuning voor DTS, Dolby Digital en Dolby Pro Logic II klinkt elke film of serie fantastisch. De losse subwoofer zorgt voor diepe bastonen. Explosies in een film klinken levensecht! Met de JBL Bar 5.1 geniet je van meeslepend geluid.

 JBL Bar 5.1 zwart

JBL Live Bar 5.1 | Te koop bij Expert

Wie is JBL?

Of het nou thuis op de bank is, of tijdens een leuke party: JBL zorgt voor de beste audio voor elk moment. JBL combineert stijlvol design met geweldige audiokwaliteit in hoogwaardig ontworpen speakers, soundbars en koptelefoons. JBL is opgericht in 1946 en maakt gebruik van audiotechnologieën die zich al jarenlang bewijzen en worden gebruikt om concerthallen en grote podia wereldwijd van uitmuntend geluid te voorzien. JBL staat niet stil en integreert allerlei nieuwe en innovatieve technieken in hun speakers, headphones, soundbars en andere producten. Zo zijn er steeds meer JBL speakers met Google Assistent en heeft JBL de handige JBL Free oordopjes met true wireless.

Bekijk alle JBL producten bij Expert