Navigatie

5 top tv’s voor het WK

Het WK-voetbal staat voor de deur en onze Oranjeleeuwen zijn er klaar voor! Is jouw tv er ook klaar voor? Ze zullen je support immers hard nodig hebben. Voor iedereen die nog op zoek is naar de perfecte tv voor het WK hebben we 5 tv's uitgelicht en samengesteld in ene lijstje.

Als je veel voetbal kijkt is de ervaring misschien wel het belangrijkst bij een tv. Je wilt er als supporter het liefst bij zijn. Een tv kan je dat gevoel geven met uitstekende beeldkwaliteit en geweldig geluid. Televisies van verschillende merken doen er alles aan om je de ultieme beleving te geven.

1. Hisense 100L5F-B12

De Hisense 100L5F-B12 is niet een beetje groot, maar super groot! De televisie telt maar liefst 100 inch. Dat geeft je het gevoel alsof je in de bioscoop zit, sterker nog, het geeft je het gevoel alsof je in het stadion zit!

De meeste tv’s worden ingedeeld in QLED- , OLED- of LED-tv’s, maar deze Hisense kunnen we in een hele andere beeldtype indelen, namelijk laser-tv. Bij een dit soort tv’s kijk je naar een geprojecteerd beeld op het scherm. Het beeld wordt geprojecteerd door een klein kastje. Meer weten over laser-tv?Check dan onze adviespagina! Wat is Laser-tv

Bij een geprojecteerd beeld denk je misschien al snel aan de beeldkwaliteit van een beamer. De kwaliteit van een laser-tv ligt stukken hoger. Het beeld wordt namelijk geprojecteerd in een prachtige 4K-resolutie. Verder is de Hisense voorzien van het beste Dolby Atmos bioscoopgeluid. Daarmee wordt een spannende WK-wedstrijd van de Oranjeleeuwen nog meeslepender.

2. Samsung Neo QLED 8K 2022

Als je geen enkele actie onopgemerkt aan je voorbij wil laten gaan, dan is de Samsung Neo QLED 8K-tv de tv voor jou. De televisie van Samsung beschikt over de allerbeste resolutie die er is, namelijk 8K! Daarmee is hij 4 keer zo scherp als de bovenstaande 4K-tv. Met een 8K-resolutie zie je haarscherp wie de mooie loopacties maakt en hoe Memphis Depay aan het toveren is met de bal.

De tv is daarnaast ook nog eens uitgerust met de True Depth Enhancer. Deze techniek voegt nog meer diepte, en daarmee detail, toe aan het beeld. En dan hebben we het nog niet eens gehad over 100% kleurvolume, het hoge contrast en de diepe zwartwaarden van Neo QLED. Kortom, met de Samsung Neo QLED geniet je van het allerbeste beeld!

3. LG OLED G2

Als we het dan toch over pareltjes hebben, dan kan de LG OLED G2 niet missen in dit lijstje. Deze televisie heeft niet alleen een prachtige beeldkwaliteit, maar ook een mooi design met een ingebouwde muurbeugel. Daardoor hang je hem strak tegen de muur, waardoor het op een gaaf schilderij lijkt. Reken er maar op dat iedereen bij jou thuis voetbal wilt kijken.

De LG-televisie beschikt over een mooi OLED Evo-scherm. Daarmee geniet je van de zwartwaardes van OLED, maar dan met nog meer helderheid. Daardoor komen, naast de zwartwaardes, de kleuren tot leven en mis je geen enkel detail meer.

4. Sony XR QD OLED

Ben je er nog niet uit of je het WK op een OLED- of toch op een QLED-scherm gaat kijken? Als je echt niet kan kiezen, kies je ze toch gewoon allebei? Deze Sony-televisie is voorzien van een QD OLED-scherm. De kleuren van QLED komen daarbij samen met de uitstekende zwartwaardes van OLED. En omdat de televisie ook nog is voorzien van Dolby Vision, is het beeld adembenemend mooi.

Waar is QD-OLED dan precies goed voor? De beeldtechniek geeft je extra heldere beelden, waardoor je ook overdag goed naar de wedstrijden van het WK kijkt. Aangezien er veel wedstrijden in de poolfase overdag gespeeld worden is dat superhandig. Verder is deze Sony-televisie voorzien van een XR-processor die elk beeld optimaliseert tot het beste beeld.

5. Philips PUS8887/12

Met Ambilight van Philips wordt een voetbalwedstrijd nog intenser. Dit zijn namelijk LED-lampen rond de rand van de tv die veranderen van kleur op basis van de actie op het scherm. Verder is de Philips televisie voorzien van een uitstekende 4K resolutie waarmee een voetbalwedstrijd goed zichtbaar is voor iedereen in de kamer. Het beeld van de tv wordt nog mooier door Dolby Vision. De 65-inch tv beschikt ook nog eens over Dolby Atmos. Daarmee geniet je ook van zeer goed geluid. Dat alles samen geeft een unieke WK-ervaring bij jouw thuis op de bank!

Extra: draadloze Salora TV

Ben je niet thuis? Maar je wilt het WK-voetbal toch op je tv kunnen volgen? Dat klinkt als een onmogelijke opgave, maar dat is het niet met de volledig draadloze televisie van Salora. Ja, je leest het goed, de tv van Salora is volledig draadloos. Met de handige draagtas neem je hem eenvoudig overal mee naar toe!

De 32 inch televisie beschikt over een ingebouwde accu waarmee je ongeveer 4 uur tv kunt kijken. Hij beschikt over Android TV, ingebouwde Chromecast en is daarnaast standaard uitgerust met Netflix, YouTube en Amazon Prime. Naast de wedstrijden van het Nederlands Elftal kijk je dus ook de leukste films en series op de draadloze tv.

De perfecte tv voor sport

De televisies in deze lijst zijn de beste in hun klasse. Geweldig beeld, immens groot of voorzien van leuke features. Om de kijkbeleving nog realistischer te maken, is een soundbar nodig. Check onze blog voor de 5 beste soundbars voor het WK.

Als je wat meer op zoek bent naar een andere televisie kan je via de televisiepagina de filters gebruiken om jouw perfecte tv uit te zoeken. Met ons brede assortiment aan televisies, zit er altijd wel een geschikte voor je tussen! Als je er niet uitkomt ben je ook altijd van harte welkom in 1 van onze 140 winkels waar onze Experts graag met je meedenken.