Navigatie

De 5 beste oordopjes voor onderweg

Ben je onderweg naar school, werk, vakantie of iets anders? We vinden het allemaal wel fijn om lekker tot rust te komen met onze favoriete muziek. In het openbaar vervoer zie je het maar al te vaak, mensen met oordopjes. Waar moeten de perfecte oordopjes voor onderweg aan voldoen? Noise-cancelling, lange afspeeltijd en een comfortable pasvorm zijn wat ons betreft belangrijke factoren. In deze blog vind je de 5 beste oordopjes voor onderweg.

Oordopje 1: Sony WF-1000XM4

Het zijn misschien wel de beste true wireless-oordopjes van dit moment, de Sony WF-1000XM4. De oordopjes ondersteunen High-Res Audio, waardoor je elk detail van je favoriete muziek levensecht ervaart. Daarnaast beschikken ze over een uitstekende noise-cancelling en zijn ze voorzien van handige features. Met speak-to-chat wordt de muziek bijvoorbeeld gedempt om een gesprek te kunnen voeren. We hebben de oordopjes zelf ook getest en onze bevindingen lees je in onze review!

JBL Charge 5

Oordopje 2: Apple AirPods Pro

De Apple AirPods Pro zijn zeer populair onder Iphone gebruikers en dat is niet zo gek. AirPods werken namelijk naadloos samen met alle Apple-apparaten. Voordat je de oordopjes in je oren hebt, zijn ze al verbonden via bluetooth. Net als de Sony WH-1000XM4 beschikken deze oordopjes ook over noise-cancelling waarmee je jezelf afsluit van omgevingsgeluiden. Je kan de oortjes ook in transparantie modus zetten. Daarmee hoor je ook nog geluiden om je heen en mis je bijvoorbeeld geen belangrijke omroepen op het treinstation.

Apple Airpods Pro

Oordopje 3: Samsung Galaxy Buds Pro

Ben je een fervent Samsung-gebruiker? Dan kunnen de Samsung Galaxy Buds Pro niet missen. Deze oordopjes werken heel goed samen met jouw Samsung-telefoon. Binnen enkele seconden zijn ze verbonden. Daarnaast kan je alle instellingen makkelijk aanpassen. Door de Active Noise-Cancelling geniet je van jouw favoriete muziek zonder omgevingsgeluid. De oordopjes ondersteunen Dolby Head Tracking voor een meeslepend geluid. Verder hebben ze een speeltijd, met oplaadcase, van 28 uur. Daarmee kom je vanaf Nederland tot aan Athene!

Fresh n Rebel Rockbox Bold Xs

Oordopje 4: JBL LIVE PRO+ TWS

Ben je onderweg in de trein of met het vliegtuig? Dan is er veel geluid om je heen. Met de JBL LIVE PRO+ TWS wordt al dat geluid weggedrukt door de adaptive noise-cancelling. Na een werkdag of tijdens een lange vakantietrip is het wel even fijn om tot rust te komen met jouw favoriete muziek. De JBL oordopjes hebben een prettig draagcomfort en een accuduur van 7 uur. Met de oplaadcase verleng je die accuduur tot maar liefst 28 uur. Daarmee kom je de reis wel door!

Sony SRS-XP500B

Oordopje 5: Anker Soundcore Liberty Air 2

Als je op vakantie gaat dan zit je lang in de auto, trein of vliegtuig. Het zou vervelend zijn als je oordopjes al snel leeg zijn en je niet meer naar muziek kan luisteren. De Anker Soundcore Liberty Air 2 heeft, met de oplaadcase, een speeltijd van maar liefst 28 uur. Daarmee luister je onderweg in één stuk door naar jouw favoriete muziek of podcasts. De Anker oordopjes hebben helaas geen noise-cancelling, maar wel passieve noise-cancelling. Daarmee wordt 60% van het omgevingsgeluid gedempt.

Marshall Emberton

Deze 5 oordopjes zijn zeer perfect voor onderweg, maar natuurlijk hebben we nog veel meer goede oordopjes in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Sennheiser CX Plus True Wireless of de Fresh n Rebel Twins ANC! Voor persoonlijk advies over oordopjes staan onze medewerkers in 1 van onze 140 winkels altijd voor je klaar.