Navigatie

De 5 beste oordopjes voor onderweg

Ben je onderweg naar school, werk, vakantie of iets anders? We vinden het allemaal wel fijn om lekker tot rust te komen met onze favoriete muziek. In het openbaar vervoer zie je het maar al te vaak, mensen met oordopjes. Waar moeten de perfecte oordopjes voor onderweg aan voldoen? Noise-cancelling, lange afspeeltijd en een comfortable pasvorm zijn wat ons betreft belangrijke factoren. In deze blog vind je de 5 beste oordopjes voor onderweg.

Sony WF-C700N

De Sony WF-C700N zijn niet alleen hele goede oordopjes dankzij de noise-cancelling, maar ze zijn ook nog eens heel erg comfortabel. Sony heeft ze licht en ergonomisch ontworpen zodat je ze de hele dag kunt dragen! Zelfs als je kleinere oren hebt, passen ze goed. De combinatie van een comfortabel design en onderdrukking van het omgevingsgeluid maakt het dat deze oordopjes ideaal zijn voor onderweg. Je krijgt geen last van je oren, en je geniet van hoogwaardig geluid!

Apple AirPods Pro

De Apple AirPods Pro zijn zeer populair onder iPhone gebruikers en dat is niet zo gek. AirPods werken namelijk naadloos samen met alle Apple-apparaten. Voordat je de oordopjes in je oren hebt, zijn ze al verbonden via bluetooth. Net als de Sony WF-C700N beschikken deze oordopjes ook over noise-cancelling waarmee je jezelf afsluit van omgevingsgeluiden. Je kan de oortjes ook in transparantie modus zetten. Daarmee wordt het omgevingsgeluid wel hoorbaar en mis je bijvoorbeeld geen belangrijke reisinformatie op het treinstation.

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Ben je een fervent Samsung-gebruiker? Dan kunnen de Samsung Galaxy Buds2 Pro niet missen. Deze oordopjes werken heel goed samen met jouw Samsung-telefoon. De Buds2 Pro zorgen voor een uitstekend geluid waarbij de oordopjes gebruik maken van een 2-wegspeaker. Door de actieve noise-cancelling geniet je van jouw favoriete muziek zonder omgevingsgeluid. Verder hebben ze een afspeeltijd van 5 uur! Dat is genoeg muziek voor je vlucht naar Egypte bijvoorbeeld! We hebben de oordopjes zelf ook getest en onze bevindingen lees je in onze review!

JBL Tour Pro 2 TWS

Als er één merk is die echt gespecialiseerd is in audio, dan is dat JBL wel! Je kent ze vast wel van hun bluetooth speakers, maar ze maken dus ook draadloze oordopjes. Met de JBL Tour Pro 2 ervaar je goed geluid dankzij noise-cancelling. Geen omgevingsgeluid, maar helemaal één met de muziek! Wat deze oordopjes super uniek maken is de meegeleverde oplaadcase. Deze is voorzien van een klein touchscherm waar je muziek pauzeert en inkomende oproepen beantwoord! Heb je dat ooit eerder gezien?

Fresh N Rebel Twins 3 TWS

Net als alle andere oordopjes in deze blog beschikken de Fresh N Rebel Twins 3 ook over noise-cancelling. Deze oordopjes onderscheiden zich vooral in het gebruiksgemak. Zo bedien je de muziek heel eenvoudig door tikjes te geven op de oordopjes. Je hoeft daarvoor niet je mobiel constant uit je broekzak te halen. Daarnaast beschikken ze over in-ear detection. Daarmee pauzeert of hervat je muziek automatisch wanneer je de oordopjes uit je oren haalt. En als je ze uit de oplaadcase haalt, verbinden ze automatisch! Ideaal toch? En dat alles in combinatie met een afspeeltijd van 6 uur!

Dit is slechts een kleine selectie aan oordopjes uit ons brede assortiment. Er zijn nog veel meer oordopjes die uitermate geschikt zijn voor onderweg, maar wat ons betreft zijn dit de beste 5! Denk je toch dat andere oordopjes beter bij je passen? Kijk rustig rond op onze website of kom langs bij 1 van onze 140 winkels waar onze medewerkers graag met je meedenken!