Navigatie

De'Longhi PrimaDonna Soul – haal het beste uit je koffieboon

Er zijn veel verschillende soorten koffiebonen met verschillende smaken en aroma’s. De De'Longhi PrimaDonna Soul zorgt er met een aantal technieken voor dat het beste uit jouw koffieboon wordt gehaald. Instellingen worden heel eenvoudig aangepast en zorgen voor een perfect bakje koffie.

Het bonenreservoir van de koffiemachine zit bovenop het apparaat en heeft een inhoud van 500 gram. Het waterreservoir is met zijn 2,2 liter lekker groot en daardoor niet zo snel leeg. Verder heeft het melkreservoir een inhoud van een 0,5 liter.

Makkelijk in gebruik

De De'Longhi PrimaDonna Soul beschikt over een overzichtelijk kleurendisplay met touchbediening. Het display werkt fijn en reageert snel op aanrakingen. Daarnaasst is hij lekker overzichtelijk, waardoor hij makkelijk te bedienen is.

Het koffiezetapparaat is ook te bedienen met de Coffee Link-app. Daarmee stuur je het apparaat aan vanaf je telefoon of tablet. In de app sla je je favoriete koffiesmaken op. Daarmee heb je de volgende keer met één druk op de knop het lekkerste bakje koffie.

Iets wat de PrimaDonna Soul uniek maakt, is de Bean Adapt-technologie. Deze mooie techniek zorgt voor het perfecte bakje koffie. Hij past namelijk de instellingen van de machine aan op, de door jouw in de app gekozen, koffiebonen.

Wat verder heel handig is aan dit apparaat, is dat je er makkelijk melkspecialiteiten mee maakt. Met één druk op de knop maak je al de lekkerste cappuccino, espresso of latte macchiato. Het reservoir waar de melk inzit, is heel makkelijk in en uit te klikken. Zo koel je de melk eenvoudig in je koelkast.

Koffiezetten met de PrimaDonna Soul

Voordat je een heerlijke bak koffie maakt, ga je eerst op je telefoon naar de Coffee Link-app. Daar geef je onder het tabje ‘Bean Adapt Technology’ aan welke koffiebonen er in het apparaat zitten.

Via het display kun je vervolgens kiezen voor ‘cappuccino’, ‘espresso’ of één van de vele andere specialiteiten. Het apparaat doet nu automatisch zijn werk. Eerst verwerkt hij de Bean Adapt-technologie en zoekt hij naar de juiste instellingen voor het perfecte bakje koffie. Dat kan eventjes duren, maar na geruime tijd is je koffie helemaal klaar!

Heerlijke koffie op elk moment van de dag

Conclusie, het koffiezetapparaat is heel fijn en ook nog eens echt super gebruiksvriendelijk. De Bean Adapt-technologie is een waardevolle toevoeging. Het maakt de koffie een stuk beter en het is ook nog eens makkelijk te gebruiken! Je geniet hoe dan ook van een lekker bakje koffie op elk moment van de dag.

Kom langs in de winkel

Wil je het apparaat zien en ervaren? Kom dan langs bij ons in de winkel, daar word je ook direct voorzien van persoonlijk advies!

Deel deze blog via: