Navigatie

Reviews

Review

Review: Sony WF-1000XM4 - De nieuwe koning?

05-08-2021

Review: Sony WF-1000XM4 - De nieuwe koning?

De Sony WF-1000XM4 hebben grote schoenen te vullen op het gebied van geluidskwaliteit en noise-cancelling. Maken deze true wireless-oordopjes de belofte waard? Lees snel verder!

Lees verder

Review

Review: Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 – Overal in huis aan de slag

13-08-2021

Review: Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 – Veilig online

Wil jij met een gerust hart internetten en werken of spelen, dan is de Lenovo IdeaPad 3 15ITL6, met een aantal handige beveiligingsfeatures misschien wel de laptop voor jou. Ik ging er mee aan de slag en ontdekte de vele voordelen, maar ook een nadeel.

Lees verder

Review

Review: Acer Swift 3 SF314-59-55D1 – Met veel kracht op pad

07-08-2021

Review: Acer Swift 3 SF314-59-55D1 – Met veel kracht op pad

Op kantoor, in de trein, in het vliegtuig of in het café. Ben je veel op weg, dan wil je overal lekker kunnen werken. De Acer Swift 3 SF314-59-55D1 is een compacte en lichte laptop die je makkelijk in je tas stopt om overal aan de slag te kunnen.

Lees verder

Review

Review: HP 17-cn0170nd – Overal in huis aan de slag

30-07-2021

Review: HP 17-cn0170nd – Overal in huis aan de slag

Ben je op zoek naar een 17 inch-laptop, dan is de HP 17-cn0170nd misschien wel dé laptop voor jou. Met lekker veel opslagruimte, veel werkgeheugen en een prettige processor belooft dit een fijne laptop te zijn voor alledaags thuisgebruik.

Lees verder

Review

Review Bar 5.0 Multibeam | Expert

01-03-2021

Review JBL Bar 5.0 Multibeam

Onlangs heeft JBL een nieuwe soundbar uitgebracht die bioscoopgeluid toegankelijk maakt voor iedereen. Ik probeerde hem een tijdje uit om te zien of de beloftes waargemaakt worden.

Lees verder

Review

Review Citation MultiBeam 700 & Sub S | Expert

03-02-2021

Review Citation MultiBeam 700 & Sub S – Compacte alleskunners

Begin vorig jaar breidde Harman Kardon de Citation-lijn uit met de Multibeam 700 en Sub S, een compacte soundbar en bijpassende subwoofer. Ik nam ze naar huis en kon ze uitvoeriger testen dan ik van plan was.

Lees verder

Review

Sony WH-1000XM4 - Eerste indruk

12-08-2020

Sony WH-1000XM4 - Eerste indruk

Vorige week heeft Sony de langverwachte Sony WH-1000XM4 gelanceerd. Ik kon hem alvast proberen en dit zijn mijn eerste bevindingen.

Lees verder

Review

Review: Denon Home - Voor een huis vol muziek | Expert

12-03-2020

Review: Denon Home – Voor een huis vol muziek

Denon is het nieuwe decennium goed begonnen met een nieuwe lijn wifi-speakers voor echte muziekliefhebbers: Denon Home. Drie speakers, de Denon Home 150, 250 en 350, waarmee je in een handomdraai je hele huis vult met de mooiste muziek.

Lees verder

Review

Review: Sony WF-1000XM3 – De stille virtuoos | Expert

30-08-2019

Sony WF-1000XM3 – De stille virtuoos

Vorig jaar introduceerde Sony de WH-1000XM3; een over-ear koptelefoon met een ongekend goede noise-cancelling en waanzinnig geluid. Toen Sony in juli een true wireless-variant van deze topper aankondigde, de Sony WF-1000XM3, was ik direct geïntrigeerd, enthousiast, maar ook een beetje sceptisch.

Lees verder

Review

Review: SodaStream review: bruiswater altijd bij de hand! | Expert

15-08-2019

SodaStream review: bruiswater altijd bij de hand!

Laat ik vooropstellen dat ik nooit echt een liefhebber ben geweest van bruiswater. Af en toe dronk ik wel eens een Spa rood in de zomer, maar een frisdrank genoot altijd de voorkeur. In het kader van milieubewust bezig zijn zette de SodaStream me wel aan het denken.

Lees verder