Navigatie

Reviews

Review

LG OLED Flex

06-12-2022

LG OLED Flex Review: Eerste 4K buigbare game monitor en televisie

 

De LG OLED Flex is een bijzondere gaming-tv met een buigbaar scherm in meerdere standen! Daarnaast is hij ook nog eens geschikt voor de leuke filmavondjes.

Lees verder

Review

Leukste decembercadeaus

23-11-2022

Sonos Sub Mini Review: Is dit de ideale subwoofer voor jouw huiskamer?

 

Sonos komt met een nieuwe subwoofer op de markt. De Sonos Sub Mini. Deze subwoofer is een stuk compacter en voordeliger dan zijn grotere broer, de Sonos Sub. De Mini is vooral bedoeld als combi met een Sonos Beam, Ray of One.

Lees verder

Review

Zo volg je het WK het best

24-10-2022

Miele Triflex HX2 Review: Ervaar het ultieme gemak

Dit is de Miele Triflex HX2 volgt in de lijn met de Triflex HX1. Miele staat met hun stofzuigers bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid. Voldoet de nieuwe draadloze steelstofzuiger aan deze verwachtingen? In de video heeft Expert hem uitgebreid voor je getest!

Lees verder

Review

04-10-2022

Review: Je favoriete muziek klinkt nog beter met de Samsung Galaxy Buds2 Pro

De Samsung Galaxy Buds Pro hebben een opvolger! De splinternieuwe Samsung Galaxy Buds2 Pro vullen je dagen met je favoriete muziek of podcasts. In de video en in deze blog vertellen we je er meer over!

Lees verder

Review

29-09-2022

Review: Kan de Kobo Clara 2E de verwachtingen waarmaken?

Als een echte boekenwurm kan je tegenwoordig bijna niet meer om de e-reader heen. Kobo, een grote speler op de markt van e-readers, komt met een nieuw model. De Kobo Clara 2E! Kan deze e-reader de verwachtingen waarmaken?

Lees verder

Review

Fresh n Rebel Clam

03-11-2021

Review: Fresh 'n Rebel Clam – Urenlang luisterplezier!

‘Een koptelefoon die je een persoonlijke geluidsbeleving geeft.’ Zo omschrijft Fresh ’n Rebel hun eigen koptelefoon op hun website. Naast kwaliteit hebben ze geprobeerd veel comfort toe te voegen.

Lees verder

Review

Eerste indruk Sonos Beam Gen 2

30-09-2021

Review: Sonos Beam Gen 2 - Eerste indruk

Drie jaar geleden zag de Sonos Beam het licht en was een regelrechte hit. Maar nu is het tijd voor een update: de Sonos Beam (Gen 2), ik heb de nieuwe Beam al uit mogen proberen en dit is mijn eerste indruk.

Lees verder

Review

Review: Sony WF-1000XM4 - De nieuwe koning?

05-08-2021

Review: Sony WF-1000XM4 - De nieuwe koning?

De Sony WF-1000XM4 hebben grote schoenen te vullen op het gebied van geluidskwaliteit en noise-cancelling. Maken deze true wireless-oordopjes de belofte waard? Lees snel verder!

Lees verder

Review

Review: Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 – Overal in huis aan de slag

13-08-2021

Review: Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 – Veilig online

Wil jij met een gerust hart internetten en werken of spelen, dan is de Lenovo IdeaPad 3 15ITL6, met een aantal handige beveiligingsfeatures misschien wel de laptop voor jou. Ik ging er mee aan de slag en ontdekte de vele voordelen, maar ook een nadeel.

Lees verder

Review

Review: Acer Swift 3 SF314-59-55D1 – Met veel kracht op pad

07-08-2021

Review: Acer Swift 3 SF314-59-55D1 – Met veel kracht op pad

Op kantoor, in de trein, in het vliegtuig of in het café. Ben je veel op weg, dan wil je overal lekker kunnen werken. De Acer Swift 3 SF314-59-55D1 is een compacte en lichte laptop die je makkelijk in je tas stopt om overal aan de slag te kunnen.

Lees verder

Review

Review: HP 17-cn0170nd – Overal in huis aan de slag

30-07-2021

Review: HP 17-cn0170nd – Overal in huis aan de slag

Ben je op zoek naar een 17 inch-laptop, dan is de HP 17-cn0170nd misschien wel dé laptop voor jou. Met lekker veel opslagruimte, veel werkgeheugen en een prettige processor belooft dit een fijne laptop te zijn voor alledaags thuisgebruik.

Lees verder

Review

Review Bar 5.0 Multibeam | Expert

01-03-2021

Review JBL Bar 5.0 Multibeam

Onlangs heeft JBL een nieuwe soundbar uitgebracht die bioscoopgeluid toegankelijk maakt voor iedereen. Ik probeerde hem een tijdje uit om te zien of de beloftes waargemaakt worden.

Lees verder

Review

Review Citation MultiBeam 700 & Sub S | Expert

03-02-2021

Review Citation MultiBeam 700 & Sub S – Compacte alleskunners

Begin vorig jaar breidde Harman Kardon de Citation-lijn uit met de Multibeam 700 en Sub S, een compacte soundbar en bijpassende subwoofer. Ik nam ze naar huis en kon ze uitvoeriger testen dan ik van plan was.

Lees verder

Review

Sony WH-1000XM4 - Eerste indruk

12-08-2020

Sony WH-1000XM4 - Eerste indruk

Vorige week heeft Sony de langverwachte Sony WH-1000XM4 gelanceerd. Ik kon hem alvast proberen en dit zijn mijn eerste bevindingen.

Lees verder

Review

Review: Denon Home - Voor een huis vol muziek | Expert

12-03-2020

Review: Denon Home – Voor een huis vol muziek

Denon is het nieuwe decennium goed begonnen met een nieuwe lijn wifi-speakers voor echte muziekliefhebbers: Denon Home. Drie speakers, de Denon Home 150, 250 en 350, waarmee je in een handomdraai je hele huis vult met de mooiste muziek.

Lees verder

Review

Review: Sony WF-1000XM3 – De stille virtuoos | Expert

30-08-2019

Sony WF-1000XM3 – De stille virtuoos

Vorig jaar introduceerde Sony de WH-1000XM3; een over-ear koptelefoon met een ongekend goede noise-cancelling en waanzinnig geluid. Toen Sony in juli een true wireless-variant van deze topper aankondigde, de Sony WF-1000XM3, was ik direct geïntrigeerd, enthousiast, maar ook een beetje sceptisch.

Lees verder

Review

Review: SodaStream review: bruiswater altijd bij de hand! | Expert

15-08-2019

SodaStream review: bruiswater altijd bij de hand!

Laat ik vooropstellen dat ik nooit echt een liefhebber ben geweest van bruiswater. Af en toe dronk ik wel eens een Spa rood in de zomer, maar een frisdrank genoot altijd de voorkeur. In het kader van milieubewust bezig zijn zette de SodaStream me wel aan het denken.

Lees verder