Navigatie

Elektronicawinkel Kranenburg verder als Expert Kranenburg Zevenaar

Enschede winkel

Expert telt er weer een nieuwe winkel bij! In Zevenaar gaat de zelfstandige elektronicawinkel Kranenburg vanaf nu door als Expert Kranenburg Zevenaar. Een mooie stap volgens eigenaar Fred Kranenburg. Volgens hem maken ze nu deel uit van een landelijk opererende speler waarmee het assortiment flink uitgebreid wordt.

Bekijk de winkelpagina van Expert Kranenburg Zevenaar

Kranenburg versterkt zich met Expert

Al jarenlang is elektronicawinkel Kranenburg een vertrouwd gezicht in Zevenaar. Vanaf nu gaat deze winkel door onder de vlag van Expert! Voor de klant zal er niet veel veranderen. De eigenaren, het team en zelfs de plek blijft hetzelfde. Ook de service die klanten gewend waren zal niet verdwijnen. De belangrijkste verandering, naast de naamsverandering, is de uitbreiding van het assortiment. Nog meer keuze dus!

Fred is samen met zijn team hard bezig om de winkel om te bouwen tot Expert-winkel. Zowel van binnen als van buiten! De elektronicawinkel zal zich oud en vertrouwd aan de Grietsestraat in Zevenaar bevinden. Hier is het ook ooit begonnen voor Fred Kranenburg. Zelf zegt hij er dan ook ‘mega trots’ op te zijn om hier een nieuwe Expert-winkel te vestigen.

Uitgebreid assortiment

Als het aan de eigenaar Fred Kranenburg ligt, gaan ze gewoon door waar ze mee bezig waren, maar dan met een vleugje Expert. “Advies, serviceverlening en installatie van onze producten vragen om de juiste kennis en ervaring. Wij bieden deze al jarenlang als zelfstandige winkel aan, maar met de aansluiting bij Expert maken we nu deel uit van een landelijk opererende speler die zich specialiseert in persoonlijke service. Ook wordt ons assortiment breder en groter met alle grote merken op gebied van allerlei productgroepen.”

Een ander bijkomend voordeel volgens Fred Kranenburg is het gemak voor de klant. “Door expert.nl is het online aankopen via de Expert site ook mogelijk, alle producten worden gewoon door de winkel geleverd en de installatie door ons team verzorgd. Je online aankoop gaat daarmee altijd via de lokale Expert winkel!”

Advies op maat

Het geven van passend advies is één van de dingen die hoog in het vaandel staat bij Expert. Ook bij Fred Kranenburg en zijn collega’s. “Wij helpen onze klanten met een passend advies in deze onzekere tijden. Bijvoorbeeld wat een vriezer kost aan stroom of de overgang van gas naar een inductiekookplaat. Ook als het om een aanpassing gaat aan de meterkast. Wij helpen de klant graag op weg en gaan pas weg als de klant tevreden is.”

Wij helpen de klant graag op weg en gaan pas weg als de klant tevreden is

Over Expert

Al voor de vijfde keer is Expert uitgeroepen tot Beste Winkelketen in de categorie elektronica. Deze publieksprijs toont aan dat de klant tevreden is met het passende advies en de juiste service! Met zo’n 140 winkels over heel Nederland is Zevenaar nu ook onderdeel van de familie!

Bij Expert Kranenburg Zevenaar ben je op de beste plek voor de juiste service en de scherpe prijzen. Wanneer de winkel klaar is, ontvangen Fred Kranenburg en zijn collega’s je graag in hun winkel. Kom dus gerust langs, want de koffie staat klaar! Meer informatie over de service? Neem een kijkje op de winkelpagina van Expert Kranenburg Zevenaar.

Deel deze blog via: