Navigatie

Voordelen van inbouwen met Expert

Is je inbouwapparaat aan vervanging toe? Of stap je over naar een nieuwe inbouwkeuken? De installatie van zulke apparaten is een lastige klus die je niet zomaar even zelf doet, maar gelukkig is er Expert! In deze blog laten we je zien welke stappen Expert doorloopt van advies tot aan het oude apparaat weer mee retour nemen.

Advies op maat

Als je twijfelt welk inbouwapparaat je moet hebben of niet precies weet waar je op moet letten, staan de Experts van jouw lokale Expert-winkel klaar om je te voorzien van het juiste advies. Onze Experts weten precies wat beste apparaat is voor jouw keuken. Met 140 winkels over het hele land zit er altijd wel een Expert bij je in de buurt.

Inmeetservice

Om ervoor te zorgen dat je de juiste maat bestelt, kan een vakkundige monteur bij je langskomen om het apparaat in te meten. Dit is helemaal gratis voor je! Na het inmeten weet Expert precies welke maten ze moeten hebben voor jouw nieuwe inbouwapparaat.

Bezorging

Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, komt Expert op afspraak bij je langs met het nieuwe apparaat om hem te komen installeren. Je kunt het oude apparaat laten zitten want deze wordt er voor je uitgehaald. Wel zo makkelijk!

Inbouwen

Wanneer het oude apparaat er is uitgehaald, gaat de monteur aan de slag met het inbouwen van het nieuwe apparaat. Of dit nu een vaatwasser, koelkast, oven of kookplaat is. Wanneer de monteur klaar is, wordt er aan je uitgelegd hoe het apparaat precies werkt zodat je hem direct kunt gebruiken.

Afval retour

Pas als alles goed werkt gaat de monteur weer weg en neemt die je oude apparaat ook weer mee terug. Ook al het afval wordt uiteraard weer mee terug genomen, zodat niet opgescheept zit met grote kartonnen dozen.

Meer informatie?

Wil je zorgeloos je nieuwe inbouwapparaat bestellen en laten inbouwen? Dan ben je bij Expert op de juiste plek! Kom langs in één van onze winkels voor persoonlijk advies of neem een kijkje op onze inbouwpagina voor meer informatie!