Navigatie

LG GX OLED Gallery-tv – esthetisch tot in de puntjes

LG GX OLED Gallery

Een tv is niet alleen meer een gebruiksvoorwerp, maar maakt tegenwoordig deel uit van jouw interieur. En de nieuwe LG GX Gallery-tv is een waar design-statement. Deze nieuwe LG OLED-tv is slechts 20 mm dik en dat terwijl er een muurbeugel is ingebouwd. Hierdoor hang je je tv zo strak aan de muur als een schilderij in een professionele galerie hangt. Zo geniet je niet alleen van de mooiste films en series, maar ook van jouw tv en interieur.

Doordat tv’s steeds groter worden, wordt het designaspect steeds belangrijker. Tv’s hebben een prominente plek in je woonkamer en vragen steeds meer de aandacht. LG bewijst dat dat helemaal niet erg hoeft te zijn met de LG GX OLED Gallery-tv. Deze OLED-televisies hebben een uniek ontwerp waardoor je ongekend strak aan je muur hangen. De tv is slechts 20 millimeter dik en heeft een inkeping waar de ingebouwde muurbeugel perfect inpast. Hierdoor hang je de tv zo strak aan de muur als ze in een professionele galerie schilderijen ophangen.

LG heeft veel aandacht geschonken aan het ontwerp van deze tv; aan elk detail is gedacht. Zo heeft de tv een zeer dunne schermrand, zodat het beeld zo goed mogelijk tot uiting komt en zijn de zijkanten schitterend afgewerkt met chique uitstraling van geborsteld aluminium.

Prachtig design, schitterend beeld

Uiteraard koop je een tv ook vooral vanwege de beeldkwaliteit. En wat dat betreft is het moeilijk om een betere tv te vinden dan de LG GX OLED. Deze televisie heeft de nieuwste versie van het meermaals bekroonde LG OLED-beeldpaneel. Dit paneel staat al jaren te boek als de beste ter wereld, met ongekende zwartwaarden, oneindig contrast en prachtige realistische kleuren.

LG GX OLED Gallery

Deze nieuwe LG OLED-tv is van alle nieuwste technieken voorzien om te garanderen dat je er nog jaren plezier van hebt. Zo ondersteunt deze tv meerdere belangrijke HDR-formaten, waaronder Dolby Vision IQ, en draait de tv op de nieuwste generatie α9-processor. Hiermee ervaar je elk beeld in prachtige 4K-resolutie en worden zelfs de snelste bewegingen prachtig scherp en vloeiend getoond, zoals het er ook in het echt uitziet.

Ook is deze tv een uitstekende keus voor iedere (al dan niet) fanatieke gamer. Zo heeft deze tv een zeer lage input-lag en een responsetijd van slechts 1ms. En, de LG GX OLED werkt naadloos met NVIDIA G-SYNCH, waardoor je geen last meer hebt van tearing en stuttering, zodat je nooit meer een excuus hebt om niet te winnen.

Perfect ophangen

Als je zo’n indrukwekkende televisie koopt, wil je deze natuurlijk zo perfect mogelijk aan je muur hangen. Helemaal prachtige afgewerkt en 100% waterpas. Wil je zeker zijn van het beste resultaat? Of vind je het spannend om de tv zelf op te hangen? Wij helpen je hier graag mee. Bestel je deze tv? Klik in de check-out dan de installatiedienst aan en onze monteurs komen bij jou langs om de tv zo mooi mogelijk op te hangen.

Deel deze blog via:

Menno Visser

Blog van:

Menno Visser

Productredacteur bij Expert