Navigatie

We gaan weer naar buiten! Deze producten zijn de must-haves

De grauwe lucht maakt eindelijk plaats voor een strakblauwe hemel en de koude temperaturen zijn eindelijk verdwenen. Het is tijd om uit je winterslaap te ontwaken en weer naar buiten te trekken. Of je nu van plan bent om te genieten van de warmere temperaturen door te wandelen, te fietsen of gewoon lekker te ontspannen in de zon, deze producten zijn perfect om optimaal te genieten van de lente en de zomer.

Muziek in de buitenlucht

Muziek en de buitenlucht leiden direct tot een goede stemming. Of het nu gaat om een concert in het stadspark, een straatmuzikant of de melodieën van je eigen favoriete muziek die over jouw muziekspeler klinken, met een goede stemming voel je je een stuk optimistischer en positiever.

Met oordopjes geniet je van je favoriete muziek terwijl je een rondje wandelt door het park of op het strand loopt. Bij oordopjes heb je keuze uit veel verschillende soorten en maten. Draadloze noise-cancelling oordopjes zijn tegenwoordig zeer populair. Hierbij heb je geen last van vervelende draden en sluit je je lekker af van je omgeving. Het voordeel van oordopjes ten opzichte van een koptelefoon is dat je oren niet constant bedekt worden. Ideaal voor tijdens het warme weer dus! Je oren worden daardoor niet zo snel warm.

Toch kiezen veel mensen voor een koptelefoon. De reden daarvoor is dat ze comfortabel te dragen zijn. Oordopjes kunnen namelijk nog wel eens uitvallen. Daarnaast sluit je je met een over-ear koptelefoon ook nog meer af van de omgeving. In combinatie met noise-cancelling ben je pas echt helemaal één met de muziek!

Jezelf afsluiten van de omgeving doe je natuurlijk niet als je met familie of vrienden van de zomerzon geniet. Daarvoor zijn bluetooth speakers de beste uitkomst. Ook deze zijn er in veel verschillende soorten en maten. De beste bluetooth speakers voor buiten hebben we eerder eens beschreven in een blog.

Ontspannen dagen in de tuin

Het is een bekend zomerbeeld, barbecueënde mensen in de tuin. Niets is beter dan tijd doorbrengen in je eigen tuin terwijl je lekker zont en geniet van heerlijke gerechten. Het perfecte recept voor een ontspannen en gezellige dag.

Als de zon gaat schijnen gaan wij Nederlanders maar al te graag naar buiten. Voor de boekenwurmen is de e-reader een geliefd apparaat. Hiermee hoef je niet meerdere boeken mee naar buiten te nemen, want deze zijn allemaal al opgeslagen in de e-reader. Daarnaast zorgt het scherm van het apparaat er altijd voor dat je gewoon lekker kunt lezen, ook al schijnt de felle zon vol op het scherm.

In de zon liggen en een boek lezen is niet voor iedereen weggelegd. Sommigen mensen trekken liever de mouwen op en gaan lekker tuinieren. De heg bijknippen, de plantjes water geven of de tuinmeubelen schoonmaken met een hogedrukreiniger.

En om het zomerse gevoel echt helemaal compleet te maken kun je de barbecue aansteken. Want zeg nou eerlijk, het is toch pas echt zomer als er wordt gebarbecued? Het is gezellig en lekker! Of je nou met familie of vrienden bent, onder het genot van een hamburger of plantaardige opties is het optimaal genieten.

Must-have gadgets voor buitensporters

Voor de mensen die graag hun energie kwijt willen is de zomer ook de mooiste tijd van het jaar. De beste plek om je energie kwijt te kunnen is namelijk in de buitenlucht!

Ben je van plan om te gaan hardlopen? Dan kun je bijna niet zonder een smartwatch of een activity tracker. Hiermee houd je alles bij. Van verloren calorieën tot aan de afgelegde kilometers. Een smartwatch is je persoonlijke trainer die je tot het uiterste kan drijven.

Voor de mensen die liever afstanden afleggen op de fiets is een fietsnavigatie een must-have. Ook hier wordt alles bijgehouden en het geeft je daarnaast ook nog eens suggesties, zoals mooie routes in de buurt. Achteraf kun je jouw mooie routes ook nog eens delen met vrienden en familie!

Klaar voor lente en de zomer

Met deze producten geniet je extra veel van de zomer. Kom langs in de winkel om te kijken welk product het best bij je past of maak een keuze uit andere producten in ons assortiment. Want naast de beschreven producten in deze blog heeft Expert nog veel meer zomerse producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ventilator of een powerbank? Met het persoonlijk advies van onze medewerkers wordt je goed op weg geholpen.