Navigatie

Philips OLED+ - Ervaar het verschil

Philips OLED+ | Te koop bij Expert

Philips OLED-tv’s staan al sinds hun introductie bekend als waanzinnige televisies die van elke film en elke serie een waar spektakel maken. Het OLED-scherm garandeert ongekend diepe zwartweergave en een krachtig contrast waardoor je direct meegesleept wordt in jouw favoriete film en door de Ambilight-techniek wordt de ervaring nog intenser. Wil je nog meer? Kies dan voor een Philips OLED+ tv. Een OLED-televisie met ambilight en een geïntegreerde soundbar van het legendarische audiomerk Bowers & Wilkins. Film kijken wordt nooit meer hetzelfde.

Het beste beter maken, dat moet het doel van Philips zijn geweest toen ze aan de slag gingen met het ontwerpen van de OLED+-tv’s. En hoe maak je een tv-ervaring beter als het beeld al superieur is? Simpel: door het geluid op hetzelfde niveau te krijgen. En om dat voor elkaar te krijgen zocht Philips heil bij de audiogiganten van B&W.

Bowers & Wilkins

Met Bowers & Wilkins heeft Philips een perfecte partner gevonden om deze hoogstaande producten te produceren. Beide bedrijven hebben design en kwaliteit hoog in het vaandel staan en nemen geen genoegen met inferioriteit.

Bowers & Wilkins een een legendarisch audiomerk dat al meer dan 60 jaar high-end audioapparatuur maakt voor de echte muziekliefhebber. De kennis die zij in de afgelopen zes decennia hebben vergaard hebben ze gebruikt om indrukwekkende soundbars te maken die perfect aansluiten bij de klasse van deze Philips-tvs. Er is niet alleen veel aandacht gegaan naar het technische aspect, ook het design is een essentieel onderdeel van de soundbar. Zo zijn de soundbars bekleed met textiel van het Scandinavische Kvadrat en afgewerkt met glimmend metaal dat het geheel een chique uitstraling geeft.

Philips OLED+ | Te koop bij Expert

Jouw beleving centraal

Waar je ook naar kijkt, met een Philips OLED+-tv staat jouw beleving centraal. Om ervoor te zorgen dat jij helemaal opgaat in jouw favoriete films en series ondersteunt de soundbar Dolby Atmos. Hiermee stuurt de soundbar het geluid op slimme wijze jouw kamer in, waardoor je het hoort waar het zich in de film afspeelt. Vliegt er een helikopter over, dan hoor je die ook daadwerkelijk over je heen vliegen. En laat iemand achter je iets vallen, dan hoor je het geluid ook daadwerkelijk achter je vandaan komen.

Ook hebben OLED+-tv’s Philips Ambilight. Dit zijn kleine led-lampjes aan de zijkanten van de tv’s die het beeld op de tv kunnen analyseren en imiteren. Hierdoor worden de kleuren aan de randen van het beeld geprojecteerd op de muur achter de tv, waardoor het beeld niet stopt bij de rand van je tv. Het kijkveld wordt zo veel groter elke film, serie of game wordt werkelijk waar een spektakel.

Bekijk alle Philips OLED+-tv's

Deel deze blog via:

Menno Visser

Blog van:

Menno Visser

Productredacteur bij Expert