Navigatie

Samsung Bespoke Jet – mooie looks en handig gebruik

De Samsung Bespoke Jet Woody Green steelstofzuiger heeft een mooi design waardoor je hem in de kamer zet. Verder beschikt hij over een sterke zuigkracht wat zorgt voor optimale prestaties. Uiteraard heeft de stofzuiger nog veel meer! Je leest het allemaal in deze blog!

All-in-one Clean Station

Als je de stofzuiger niet gebruikt zet je hem in het all-in-one Clean Station. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook nog eens handig om meerdere redenen.

Wat vooral handig is aan dit station is dat je hier het stofreservoir eenvoudig leegt en de stofzuiger snel bij de hand hebt. Het all-in-one Clean Station leegt het stofreservoir helemaal automatisch. Met slechts één druk op de knop is al het stof verdwenen. Ook is het station een stuk hygiënischer. Stofdeeltjes kunnen door de Air Pulse technologie niet ontsnappen. Handig voor mensen met allergieën. Tegelijkertijd wordt de batterij weer helemaal opgeladen, zodat je de volgende keer gewoon weer gebruik kan maken van de steelstofzuiger.

Naast dat alles is dit station ook gewoon handig als opbergplek voor de stofzuiger. Hij is vrij compact waardoor je hem neerzet waar je maar wilt. Door zijn mooie design is het helemaal niet gek om hem bijvoorbeeld in de woonkamer te zetten.

Krachtige zuigkracht zorgt voor schone resultaten

Het maakt niet uit welke vloer je thuis hebt. De Samsung Bespoke Jet maakt alle soorten vloeren schoon met maximale zuigkracht. Dankzij de Digital Inverter Motor heeft deze stofzuiger een vermogen van maar liefst 210 watt! Je kan dan wel nagaan dat alles super goed schoon wordt.

Jet Cyclone behoudt de zuigkracht

Dat de zuigkracht zo goed is en zo goed blijft, is voor een groot deel te danken aan Jet Cyclone. Dit is een techniek die ervoor zorgt dat stofdeeltjes goed worden gescheiden waardoor de extreme zuigkracht behouden wordt. Daarbij maakt de Jet Cyclone gebruik van 9 cyclonen die een optimaal luchtpad voor de stofdeeltjes vormen.

Handig in gebruik

De steelstofzuiger is zeer gebruiksvriendelijk. Alle statusupdates ontvang je via het LCD display. Hier zie je bijvoorbeeld hoelang je nog kan stofzuigen en welke stand je hebt ingesteld. Wat handig is aan de steelstofzuiger is dat je compleet draadloos te werk gaat, zo kom je heel eenvoudig op elke plek in huis.

Verder stel je heel makkelijk de hoogte van de stofzuiger in. Met de telescopische buis verstel je hem tot een comfortabele hoogte. (52,5cm-66,5cm) En omdat de stofzuiger ook nog eens lekker licht is, wordt stofzuigen nog makkelijker.

Geschikt voor de grote schoonmaakbeurt

De steelstofzuiger heeft een stofreservoir met een inhoud van 0,5 liter dat overigens heel eenvoudig te legen is. Is er een grote schoonmaakbeurt nodig? Geen probleem, want je beschikt over twee batterijen die beide een gebruiksduur van 60 minuten hebben. Als de ene dus leeg is, dan verwissel je hem heel eenvoudig met de ander. Zo heeft de steelstofzuiger, in de laagste stand, in totaal een gebruiksduur tot 120 minuten!

Accessoires maken het je makkelijker

In de verpakking vind je verder ook nog 3 borstels en 3 opzetstukken. De Jet Dual borstel zorgt, dankzij de roterende rubberen borstels, voor schone prestaties op zowel tapijt als harde vloeren. Voor krasgevoelige vloeren, zoals een laminaatvloer, gebruik je de Slim Action borstel en dierenharen verwijderen van meubels doe je met de Mini Pet borstel.

Qua opzetstukken zit er een kierenzuigmond bij de levering. Deze is handig voor de kleine spleten en kieren of andere lastige plekken. Ook vindt je een combinatieborstel in de doos. Deze is dan weer handig om oppervlakken zoals je bureau mee schoon te maken en het flexibele opzetstuk is ideaal om plekken zoals de bovenkant van je koelkast te bereiken.

Looks, gebruiksgemak en zuigkracht

De Samsung Bespoke Jet is meer dan zomaar een steelstofzuiger. Hij heeft namelijk ook nog eens mooie looks waardoor hij pronkt in jouw kamer. Door de uitstekende zuigkracht maak je alle vloeren of andere oppervlakken heel goed schoon. Verder gaat alles heel makkelijk. Je hebt hem snel bij de hand, je leegt het stofreservoir heel snel en het opzetten van de borstels is heel eenvoudig. Dat alles maakt de Samsung Jet Bespoke een hele fijne steelstofzuiger.

Kom langs in de winkel

Wil je meer weten? Of de stofzuiger in het echt proberen? Kom dan langs bij 1 van de 140 Expert-winkels.

Deel deze blog via: